שששששששששששששש
S s i s u New member 23/1/15 #2 וזו באות אחת מתמשכת - הארה! stop cherish opinions אמר מי שאמר. כל התורה על רגל אחת. זה מצחיק כי אמרתי רגל.. (יש איזה משל על רגל? מערה? ציפור על עץ? אווז בבקבוק?) להיות במציאות בהווה ולא במחשבות עליה, בעבר. בקליפת האגזוז.   וכבר הוספתי יותר מדי
וזו באות אחת מתמשכת - הארה! stop cherish opinions אמר מי שאמר. כל התורה על רגל אחת. זה מצחיק כי אמרתי רגל.. (יש איזה משל על רגל? מערה? ציפור על עץ? אווז בבקבוק?) להיות במציאות בהווה ולא במחשבות עליה, בעבר. בקליפת האגזוז.   וכבר הוספתי יותר מדי
L lightflake New member 24/1/15 #5 מכל הספרים, המורים, השיעורים, כל התיאוריות והתורות... רק להיות בשקט זה ה"תרגול" הטוב ביותר  
י ינוקא1 New member 24/1/15 #6 מה השקט שווה כשיש רעש פנימי ? לרוב האנשים אין זה תרגול יעיל. בדיוק כפי שכדי להגיע ל"תנועה ללא מאמץ" נדרש מאמץ , כך גם כדי להגיע לשקט פנימי נדרש קצת יותר מאשר "להיות בשקט". ולשמחתי , אין לי בעיה להיות בשקט פנימי.
מה השקט שווה כשיש רעש פנימי ? לרוב האנשים אין זה תרגול יעיל. בדיוק כפי שכדי להגיע ל"תנועה ללא מאמץ" נדרש מאמץ , כך גם כדי להגיע לשקט פנימי נדרש קצת יותר מאשר "להיות בשקט". ולשמחתי , אין לי בעיה להיות בשקט פנימי.
M Mist2 New member 24/1/15 #9 ספר לנו סיפור....סיפור... הזיות לקראת השבוע החדש והפעם, ״רק להיות בשקט״ זה הכי טוב...
M Mist2 New member 25/1/15 #13 תמיד ידעתי שאתה מקורי: עוד ש׳ ממש גאוני בוא לקומונה שלי, יש שם שקט מוחלט , תוכל לעשות שם ויפאסנה עד שתפוז יתפגר לגמרי...
תמיד ידעתי שאתה מקורי: עוד ש׳ ממש גאוני בוא לקומונה שלי, יש שם שקט מוחלט , תוכל לעשות שם ויפאסנה עד שתפוז יתפגר לגמרי...