שששששששששששששששששש

שששששששששששששששששש

לא לצעוק שקטטטטט מזל ישנה.................................עוד פעם
שששששששששששששששששששששששששששששש

skarlet ohara

New member
אני מפנה אותך לשירשור ההודעות שאני

התחלתי, ובו התלוננתי על הרגלי השינה של מוסי, את יכולה בהחלט להעיר את מזל כדי לשחק איתה, אולי היא השתעממה והלכה לישון. הייתי היום עם מוסי שעה וחצי על הדשא ושיחקנו, והוא ראה אנשים שהוא לא הכיר והיה בהלם והיה ממש ממש מצחיק ונחמד. את תמיד יכולה להעיר אותה ולהציק לה.. עכשיו מוסי ישן מת, מקווה שהוא יישן עד מחר ולא יתעורר לי שוב בשלוש בבוקר...

כן, קראתי שיש מצב להעיר אותם

הענין הוא שמזל לא אוהבת בידים, מנסה להרים אותה אלי ולשחק איתה, והיא ממש לא רוצה בידים
אז היא מסתובבת לה כל הזמן, ואין לי איך לשחק איתה |בוכה| חשבתי פעם להרים אותה כשהיא ישנה ולהצמיד אותה אלי כשאני רואה סרט, שתישן עלי, אבל אין לי לב לעשות לה את זה, מה גם שיש סיכוי שהיא תתעורר ולא תרצה לישון עוד. חמוסים לא אוהבים ידיים???

skarlet ohara

New member
אוהבים על הידיים כשהם מתעייפים

או כשהם בסביבה זרה (דשא, ביקור אצל הוטרינר- [זה מיכל לימדה אותי]), וזה באמת נכון) חוצמזה, לפעמים אני שמה על הרגליים שמיכת פליז, ושולפת את מוסי מהכלוב שיישן עלי, מקסימום- לא נאה לו- או שהוא מתעורר ומשוטט בחדר, או שהוא הולך לישון בכלוב. בנוגע לעל הידיים, הם לא תמיד אוהבים את זה. דרכי משחק אחרות: לקשור בובה לחוט, ולנדנד אותה כמו מטוטלת מול העיניים, היא תתעצבן מספיק בשביל לנסות לתפוס את זה. (זה משחק לא עינוי, לא ממש לשגע אותה!!), ברגע שהיא חוטפת את הבובה, את יכולה למשוך חלש עם החוט, ואז יש לך חמוסה שנמרחת על הרצפה ומסרבת לעזוב את הבובה (אל תעשי חזק מדי!! תיזהרי על השיניים). כמו כן אפשר סתם לתת לה את היד ולסובב אותה על הרצפה, כאילו לנסות להרגיז אותה, היא תגיב בנשיכות חלשות (אם היא נושכת חזק- צריך לחנך). והכל עניין של זמן :)

אוקיי, נעשה ונשמע

מה שכן, חייבת לספר לכם, שעכשיו היא פחות נושכת, אפשר להגיד שכמעט בכלל לא נושכת, די משתפרת בקטע הזה, והרבה פעמים היא הולכת אחרי, לאן שאני הולכת היא אחרי המדליקה הזאת. אתמול נתתי לה לטעום קצת מהריבה של הסופגניה, ליקלקה לי את האצבע בתאווה וחיפשה עוד. נתקלתי בפוזת השטיח הזאת, כשניסתה לגנוב לימון חחחחחחחחחחחחח ולא עזבה אותו, אשכרה שטיחון קטן ומתוקקקקקקקקקקקקקקקקק הכי הכי אני חולה על הקולות שהיא משמיעה כשהיא מתמקמת בערסל ולא נוח לה, הגרגורים האלה הורסים אותי

אני שמעתי

מבן אדם שמגדל חמוסים הרבה זמן , שחמוסים זכרים אוהבים את הבעל שלהם ואילו הנקבות אוהבות את המקום של הבעל שלהן , ככה שלנקבות יש פחות אינטרס לשבת על היידים ולהתפנק, הם יעדיפו לחקור את האיזור , ולהרוס דברים
לעומת זאת לזכרים זה טיפה פחות חשוב, והם לא ימנעו מלהתפנק קצת ביידים . אבל שוב , כמובן שזה תלוי באופי של החמוס ואיך שמרגילים אותו..

Sweet Fantasy

New member
דווקא ג'וזי שלי

אוהבת ידיים יותר מאשר גיזמו
(למרות שהוא גם אוהב תלוי מתי איפה ולמה
) היא פרינססה כזאת, אוהבת להתפנק.. אבל פעם היא לא הייתה כזאת, אולי זה משתנה עם הזמן.

כמו שמיכלוש אמרה זו גם דעתי

זה באמת בא עם הזמן.. כשג'וני היה יותר קטן הוא לא אהב בידיים ורק רצה לשחק,ואם הייתי מרימה אותו הוא היה מחפש מתי אפשר לברוח חחחחחחחחח ואז מצאתי שיטה,מרחתי טיפה של ריבה על האצבע שלי שילקק,ובאותו הזמן ליטפתי אותו,סירקתי אותו,וככה הוא הבין שזה גם טעים וגם נעים ומאז אחרי כמה פעמים כאלו הוא התרגל ואהב את הרעיון. ועכשיו שאני מרימה אותו אני לא צריכה ריבה כדי שהוא ישאר,הוא פשוט מטפס לי על הרגל ומתיישב עלי ואז שנינו נהנים! אז זה באמת עיניין של זמן... אבל כמו שאמרו לפניי לא כל החמוסים אוהבים בידיים... מזל שג'וני כן! גם שאני יורדת איתו למטה,ואנחנו מטיילים עם לונה... הוא מטפס לי על הרגל שאני ירים אותו ומעדיף ליהיות על הידיים,בטוח,וחמים מאשר על הדשא...

Sweet Fantasy

New member
אסור לירז..

זה יותר גיף לך מאשר לו, זה לא בריא.. תמצאי משהו שמתאים לו ולך ותפסיקי עם הריבה.

בקשר לריבה...

אני לא בטוחה אם זה היה בקומונה או בפורום של ג'סי,אבל לקחתי את הרעיון משם,בעיקרון העיניין עם הריבה נכתב בהקשר של גזירת ציפורניים,שאם החמוס מתנגד או זז הרבה ולא מאפשר לגזוז לו ציפורניים שמים טיפת ריבה.. אבל אם את אומרת שאסור אז חבר'ה תקשיבו לה! וכמו שאמרתי אני כבר לא משתמשת בריבה,זה היה רק להרגיל אותו...

skarlet ohara

New member
כשאת אומרת "סירקתי אותו",

את מתכוונת עם האצבעות, או ממש מסרק או מברשת? אני שואלת כי אני מחפשת דרכים חדשות 'להציק' למוסי שלי. אוצר יקר ומחבל אהוב....

Sweet Fantasy

New member
אני מסרקת את החמוסים שלי

אם זה עוזר לך... במיוחד בעונות מעבר זה עוזר להפטר מהשערות המתות, בדיוק כמו אצל כלבים וחתולים.. זה גם יותר בריא מבחינת הניקיון, כאשר את מברישה אותו את מונעת מהשערות ליפול לרצפה וכך נקי יותר
אפשר לסרק עם מסרק לתינוקות (עם השערות הרכות) או עם המרקים הדקים האלה או עם מסרק כינים (העבה)

למעלה