ששששששששששלוווווווווווום
S scudnick New member 17/9/04 #3 כולם, להכיר, זאת סקייטי!../images/Emo47.gif הבאתי לכאן לפורום עוד יצורת אוונסנס... שבאה לכאן בשביל שאני אצחיק אותה
כולם, להכיר, זאת סקייטי!../images/Emo47.gif הבאתי לכאן לפורום עוד יצורת אוונסנס... שבאה לכאן בשביל שאני אצחיק אותה
ס סקייטר גירל New member 17/9/04 #6 ../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gifהיי../images/Emo107.gif../images/Emo26.gif
ס סקייטר גירל New member 17/9/04 #2 ניר[האוף טופיקן]שלח אותי הנה אני ה של אוונסנס וקיילי בקרוב גם אצלכם
S scudnick New member 17/9/04 #4 את לא צריכה בסוגריים לכתוב../images/Emo47.gif האופטופיקן. מכירים אותי פה
ש שוטר82חזר New member 17/9/04 #9 אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סקייטר גירל ברוכה הבאה לפורום- אם את צרכה כל דבר עזרה או כל דבר אחר את מוזמנת לפנות אלינו לצוות מומחים ולמנהל הפורום בכל דבר
אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סקייטר גירל ברוכה הבאה לפורום- אם את צרכה כל דבר עזרה או כל דבר אחר את מוזמנת לפנות אלינו לצוות מומחים ולמנהל הפורום בכל דבר
ס סקייטר גירל New member 17/9/04 #14 הו לא-אני לא צריכה אתכם... אני פשוט אפנה לניר -נדפוק יחד ראש בקיר וההההההההההההההההההכוווווווווווווווללל יסתדר ף-) אל תשימו לב אני על כדורים רציני-הרופא רשם לי 6 כדורי הרגעה ביום!
הו לא-אני לא צריכה אתכם... אני פשוט אפנה לניר -נדפוק יחד ראש בקיר וההההההההההההההההההכוווווווווווווווללל יסתדר ף-) אל תשימו לב אני על כדורים רציני-הרופא רשם לי 6 כדורי הרגעה ביום!
S scudnick New member 17/9/04 #19 יוווו סקוטה../images/Emo47.gif תביאי קצת מהכדוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ס סקייטר גירל New member 17/9/04 #27 *מביאה* לא כדאי לך אם אתה לא סובל מכאבי תופת בגב ומבעיות בעמוד השידרה -אל תיקח
ש שוטר82חזר New member 17/9/04 #23 אפרופו לדפוק ת'ראש בקיר הייתי מציע אחותי זה אחלה של כלי להוציא את העצבים
ס סקייטר גירל New member 17/9/04 #31 אני פשוט צורחת "**** בנזונה **** בנ בנזונה" וזה יוצא אבל אחרי חמש דק' זה שוב בא ואני צורחת: "****תמות **** תמות" בוכב קצת נרגעת ואז שומעת אוונסנס וצורחת "**** כוס אמא שך!!!!" יש לזה כמה שלבים ואם השלישי לא עוזר אני משתמשת ברביעי ולוקחת איזה שאחטה מהנרגילה זייהו
אני פשוט צורחת "**** בנזונה **** בנ בנזונה" וזה יוצא אבל אחרי חמש דק' זה שוב בא ואני צורחת: "****תמות **** תמות" בוכב קצת נרגעת ואז שומעת אוונסנס וצורחת "**** כוס אמא שך!!!!" יש לזה כמה שלבים ואם השלישי לא עוזר אני משתמשת ברביעי ולוקחת איזה שאחטה מהנרגילה זייהו