שששששששששקט

magy

New member
ככה זה אחרי כל פיגוע

אנחנו הופכים אילמים מצער והשתתפות בכאבם של אחרים. אפילו אם לא מכירים. ככה זה אצלנו איצ´ה. מדינה קטנה...כולם מכירים את כולם. ואל תשכח שהאינתיפאדה הזו הרסה לא רק את בטחוננו האישי , אלא גם את החיים הכלכליים...החברתיים, ואפילו, אגיד בזהירות , את חיינו המוסריים.... תוכל להבין את כוונתי אם יש לך דיעה פוליטית . אנחנו כבר לא מה שהיינו פעם. צ´כח מזה.... רעידת אדמה זיעזעה אותנו. וימלאו לה שנתיים בקרוב מאד. ובשנתיים האלו, השתנו במדינה תבניות, שחשבנו אותן לאבני יסוד. לא רוצה לחשוב איך חוזי המדינה , הוגיה, מייסדיה ובוניה, מתהפכים בקיבריהם הצרים בהר הרצל, כשמגיעה השמועה לאזניהם, על מה קורה פה.

itche from oz

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo7.gifmagy

ליבי בוכה בקרבי על הנעשה בארץ. אולי זה לא המקום אבל אני כבר לא יכול להתאפק יותר. כאחד שחרף את נפשו על הגנת המדינה אני שואל. האם המטרה מקדשת את האמצעים? האם תמורת חזיון תעתועים של חבורת הוזים מטורפים, ויהיה מספרם ככל שיהיה, המאמינים בארץ ישראל הגדולה, התנכית, האופורית, עלינו להקריב את כל ערכינו ואמונתו בצדק מוסרי, בעמדתינו כמדינה נאורה בחבר העמים, שלא לדבר על השתלטותנו על עם אחר תוך נטילת זכותם הבסיסית לחיות בכבוד על אדמתם ותוך כדי כך להפקיר את אזרחי המדינה עצמם לגזרות עוני ומצוק כשכל המשאבים מופנים למימון המשך אי הצדק המשווע הזה. איצ´ה

טרה10

New member
אני בדרך כלל ריאליסט..

ואין לי שום התנגדות שיפרקו את כל הישובים..מאידך..שלא כמו בהסכם השלום עם מצרים, וירדן שהוכיחו את עצמם, אף אחד לא מבטיח שהפינוי יקרב במילימטר את ההסכם עם הפלסתינים. אולי להיפך.

magy

New member
תמיד אחרי פיגוע אני נעשית קיצונית

אז קבל את דבריי בערבון מוגבל היום. אני נגד כיבוש כבר מעל שלושים שנה אני בעד החזרת כל מטר שכבשנו בשישים ושבע... אני בעד סילוק ההתנחלויות...... אני נגד נישול האומללים הפלסתינאים......... אבלללללללללללללללללללללללללללללללל אני בעד להחזיר להם עין תחת עין ושן תחת שן על כל פיגוע שהם מבצעים. אני בעד חיסול כל קיני הצרעות והנחשים מהם יוצאים מפגעים. אני נגד לתת להם לעבוד פה בארץ בגלל הרקורד הטרוריסטי.... יש מספיק ארצות ערביות שתספקנה להם עבודה.....ומשאבים. צר לי לספר לך שמגיל שמונה עשרה אני ברץ שהפך למרץ...... בפעם האחרונה הצבעתי מערך, בלית ברירה אחרת........ ואין לי מושג עד היכן אלך בדיעותיי הפוליטית.......ככל שיש הקצנה. חייבים להיות גם ריאלים ולא רק ערכיים....... טובחים בנו, כמו במאורעות.....???......לא יודעת את השנה.....אשור יודע. אני בעד להחזיר , מיד את כל השטחים...... ומגבולנו ........גבול 67 להלחם .......כמו שאנחנו יודעים להלחם....... כמה שצריך, איפה שצריך, ובגלל שצריך. איבדנו את כח ההרתעה שלנו בגלל שמתאבד אחד מצליח להרוג בנו בעורף, יותר מכל חייל ערבי בעת מלחמה. ופה האבסורד הגדול.... גם העורף לא מוגן..... פעם היה מסוכןבגבולות, היום בלב המדינה....בלב אוכלוסיה אזרחית וזה חייב להפסק ......כך או אחרת.......... והאמן לי, לא איכפת לי איך......... אנחנו נלחמים על מולדתנו............ובמלחמה אין כללים...... זה או אנחנו או הם....... ואני מעדיפה שנהיה .........אנחנו............ ואל תגיד לי שאני לא רגישה....... כשיש פיגוע בהתנחלויות, אנחנו נוטים להגיד שהם בחרו לגור שם והם סופגים את תוצאות מעשיהם. אבל בלב המדינה???????????????????????????????? הו.....................לא............................ עד פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהאויר , הים והיבשה...........

itche from oz

New member
אני מסכים עם כל מילה שלך מגי

אבל.... האם עוד לא נוכחנו לדעת שאין פיתרון צבאי לבעייה? כשם שהאמריקאים לא יצליחו למגר את אל קעידה והטרור העולמי באמצעות כל העצמה הצבאית שלהם, כן גם אנחנו לא נוכל לנצח את הפלסטינאים הנלחמים על עצמאותם. על כל כל רב מחבלים שנחסל יקומו עשרה חדשים. דור חדש של מחבלים מתאבדים נולד כל יום. עד מתי זה ימשך? אני לא אומר שצריך לשכב על הגב ולהיכנע לטרור. זו מחובתה של הנהגת המדינה להגן על אזרחיה. אבל ישנן דרחים אחרות להשיג שלום באזורינו מלבד הרג חורבן ועוד הרג. מתי כבר תקום לנו הנהגה בעלת חזון שתוציא אותנו ממעגל האלימות הנוכחי? איצ´ה

itche from oz

New member
אי צדק

אוסיף רק זאת. אני לא יודע מה מקומם אותי יותר, מדיניות הממשלה בשטחים, או הזילזול המופגן כלפי אזרחי ישראל העמלים עבור פת לחם כל הגזרות הכלכליות שמוטחות על ראשיהם. איצ´ה

magy

New member
גם וגם וגם וגם..........כל הגמים

אני "צריחה" כעת ים, כדי להרגע.................

טרה10

New member
הקיבוצניקים עדיין נותרו..ללא מניות.

חושבים שלהיות בעל הבית זה טוב..כאן הפניה לדף הירוק של מעריב.. לא ידעתי שמעריב מעורב גם בזה..! נמרודי והדף הירוק..!!!!? לא להחמיץ את הדף של לזר..ולמה לא הספקו ב-500 קילו..

טרה10

New member
וכל הכבוד לשומר הצעיר..מדינה אחת

לשני עמים..קיראו על מצרפלסט..שתרם קוי מים לכפר השכן לעומר- אבו-כף.

magy

New member
דברייך מאלצים אותי להאשים

את ההנהגה ולא את העם. וזו הסרת אחריות מעצמנו.....למרות.....שבפועל...... באמת ההנהגה אמונה על עריכת חוזי שלום ולא האוכלוסיה..... אבל האוכלוסיה היא הבוחרת את ההנהגה......לכן..... האחריות שוב נופלת עלינו...... כך או כך.......... לא מצליחים איתם...לא בדרכי שלום ולא בדרכי מלחמה..... אני חושבת שצריך להגיש שאילתא לריבונו של עולם , אולי תהיה לו תשובה הולמת.... למה אני מרגישה מזה אהבלית מכל המצב...... חכמתו של אף אחד לא עומדת לו .......במצב ללא מוצא כזה כמו שנוצר... אני מעריכה את פרס.........ואפילו הוא.........איש החזון.... מתגמד לנוכח המציאות המטורפת..... אז מי נשאר לנו????????? תגיד........אולי שכחתי..... מי נשאר פה משכמו ומעלה.......?<???????? אוסף של אפסים תופסי משרות, לשכות, מוצצי לשד האזרחים........... עם מי נשארנו??????????? על איזו הנהגה אתה מדבר.??????????? זו הנהגה? אפילו אידי אמין הלא אמין........טוב מהם......... פיחסססססססססס אנחנו מממנים אותם...., ומה הם בדיוק תורמים למדינה??????????? ועדות, צוותים, אֶמֹו............ בתי תמחוי צומחים, מתרימים , תורמים.....גמילות חסדים........ זה מה שחזה הרצל???????? מדינת שנור, מדינת נעבאח????????????? ואוכלי חינם כמו במפלגה הקומוניסטית??????????????? בטח יבואו לעצור אותי............עוד מעט.......

magy

New member
נעבאח - נעבעח.......

ומה עכשיו כשנהרגו אזרחים זרים? מישהו יזדהה איתנו? קדחת........ אף אחד לא יכנס יותר לבן גוריון.....(נמל תעופה) אף אזרח זר..... נשאר לבד פה לאכול אחד את השני...... כי הרבה אוכל , כבר לא נשאר פה............. כן, אני עצבנית.........לאללללללללללללללה

אשור

New member
גם זו דרך לנסות להתגבר על המצב.

בשעה 13:00 ביום ו ה11 ביוני 1982 בעת פינוי החללים והפצועים מגיזרת סולטן יעקב מישהו פתח את הרדיו לאחר החדשות ואז כולנו שמענו את תוכניתו של דן כנר ,"צפיחית בדבש" .

magy

New member
אשורינקה....שמור על הגיזרה

עד שאשוב....... לפני שאכחיל אותך......ותאלץ לשהות פה בפקודה..........
PPPPPPPPP

שקדי

New member
יוווו אשורי.....איזה קידום מפתיע

סגנה של החבירה המנהלת לעניני גזרות מברוק.......................

אשור

New member
אני מרגיש כמו רס"ר הבסיס שמגי

היא המפקדת ,משהו כמו רס"ר ורדי,זוכר?

שקדי

New member
אני זוכר יותר את רס´´ר קדם.........

שעיברת את שמו לעבריתיתי ממזרחי זמן קצר אחרי עזרא כריש קדם...............

למעלה