ששששששלום לכולם

ששששששלום לכולם../images/Emo8.gif

קודם כל שוש- מזל טוב!! וואו עבר די הרבה זמן, מקווה שכולם בסדר ולא עברו שינויים דרמטיים.. אני עברתי שבוע די סוער שבא לסיומו.. כזכור סופחתי לחודש לתל השומר בתא הצבות. עבודה נחמדה עם אנשים ממש מקסימים. בכל מקרה הטירונות נרבעה ל16 או ה17 ביום ראשון ה15 הודיעו לנו לבוא למחרת מוכנים ליציאה לטירונות. ביום שני הודיעו לנו כי קבוצה קטנה מאד נבחרה להשאר לשבוע וחצי נוסף. הודיעו לי כי נבחרתי להשאר כך שהיציאה לטירונות תערך ב29 לחודש. מעוניינים שאני אשאר שם בתור מש"ק הצבות. אני לא בטוח אם אני מעונין להשאר אך בתור אופציה נוספת זה לא רע. לשמחתי רוב החברים שלי נשארו יחד איתי. ככה שיש לי עוד שבוע עד היציאה לטירונות, ולפגישה נוספת עם קצין המיון. הוצע לי כאמור תפקיד של מש"ק בטחון מידע ובתקווה אולי אקבל אמ"ן מחקר. עדכונים בהמשך. ד"ש לכולם, קבלו חיזוק ממני גם אם אני לא תמיד כאן! יונתן

חייםלוי

Member
מנהל
שלום חייל. ../images/Emo61.gif

אתה נהנה בתפקיד שיש לך עד עכשיו? אם כן אולי כדאי שתישאר שם. כבר יש לך חברים ואתה כבר יודע איך אוכלים את זה אלא אם כן אתה נעול על ביטחון שדה.

אני קצת בהתלבטות

אני די נהנה בינתיים, אמנם אני מתעסק בדברים יחסית פשוטים לעת עתה אבל בכלליות התפקיד לא נראה לי כה מאתגר ומספק. הוא חביב עם מידת עניין ואחריות והסביבה נעימה. מצד שני בטחון מידע (זה כבר לא נקרא בטחון שדה) נשמע יותר מעניין ומאתגר ואני מאמין שבתוך חיל המודיעין יהיה יותר קל לעבור מתפקיד לתפקיד וכך אולי יהיה יותר סיכוי להגיע לחטיבת המחקר של אמ"ן. בינתיים אני אחכה עד לפגישה הנוספת עם קצין המיון ואראה מה קורה.

hashy

New member
ברוך המבקר ../images/Emo24.gif

אני שמחה לקרוא שאת המסתדר על הצד הטוב ביותר עד כדי שרוצים אותך. קח בחשבון שגם אם לא תעבור יש דבר בצבא שנקרא תפקיד שני אחרי שנה נדמה לי אפשר כבר לבקש משהו חדש. אם אתה יכול נסה לברר כמה שיותר על מה שמציעים לך בתפקידים הללו. חברה שלי ישבה בבטחון מידע והתעסקה המון עם ניירת - לא הגדלת ראש משמעותית - כך שנסה "לחלוב" כמה שרק אפשר מחברים, אנשים בבקו"ם ועוד.. נראה שלא משנה איפה תהיה תצליח אז קצת מתחיק לאמר לך בהצלחה, אז תהנה...

qt1

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo47.gifתמשיך לעדכן../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

למעלה