המתכונת עוד שבועיים ואתה מתחיל ללמוד?!?!?!?! המתכונת שלי מחר ורק היום סיימתי לקרוא פעם אחת את החומר ועוד במיקוד~!@#$% שיווווווווווווו אני לא יכולה בעולם של החרשנים זההההההה;__________;
מבחן מגן כדאי מאוד את מה שהמורה מסכמת כי זה מה שהיא אוהבת והיא בודקת את המבחן לרוב, אבל בבגרות זה בוחן חיצוני וכדאי מאוד לפי החומר הכללי כמו שיש במיקודית...
60 ולא הגשתי לא אף עבודה [והיה איזה 10, במקום שיעורי בית, הוא נותן עבודות שחייבים להגיש] אז אם אני לא אלמד וממש אשנן את כל החומר אין מצב בעולם שיהיה לי מגן טוב
אהמ, שעתיים ראשונות - אין. שלוש שעות אחר כך - אמור להיות מערכות ספרתיות אבל אבא של המורה נפטר אז שמו מורה אחר שיחליף אותה. אבל במעבדה. ובמילא לא קניתי את הרכיבים.
אז לא הלכתי. למדתי למבחן... סיימתי לחלוטין עם הספר הראשון ונשאר לי לחזור הרבה על הספר השני. בגדד זה סיוט. יהיה בסיידר, אני מקווה. אנחנו ממש פורום לומד היסטוריה
"וייאמר ה' כי יצווה על כל תלמידי השכבה העשירית בבתי התלמוד ללמוד על חוזה מדינת היהודים משנת 2900 לבריאת העולם ומושיעה הרוחני של עם ישראל,עם הסגולה; וייעש הטוב בעינו ובמגילה ייכתבו את יידיעותיהם בשבוע שלאחר"
ניראה לי היום אני יסיים עם בגדד.. מחר נעשה את החומר הישן-לאומיות/הרצל/עותמנים/הצהרת בלפור. וביום רביעי נחזור על הכל..
כל כך לא בא לי.. אני כל כך רוצה זה ייגמר.. אהה! והיום היא החזירה לנו את המבחנים על בגדד ואני עדיין בשוק.. קיבלתי 98! 98! (ואני כל כך לא שוויצרית זה פשוט לא קרה לי מאז כיתה ו'!) אזז אני בהיי ומחר אני יכנס ללחץ ואתחיל לבכות