שששששני

hadarinke

New member
חחח, אני למדתי את נשמתי

עד שהבנתי שזה לא עובד ככה, עשיתי הפסקה והתחלתי ללמוד בצורה נורמלית יותר.. אז סיימתי חצי =]

hadarinke

New member
זאת אומרת,

שבמקום לקחת כל נושא ולהפוך לשאלה ולענות, פשוט לומדים את החומר. =]

PerfectSP

New member
מה???????????????? ../images/Emo190.gif

המתכונת עוד שבועיים ואתה מתחיל ללמוד?!?!?!?! המתכונת שלי מחר ורק היום סיימתי לקרוא פעם אחת את החומר ועוד במיקוד~!@#$% שיווווווווווווו אני לא יכולה בעולם של החרשנים זההההההה;__________;

איזו מוזר זה..

המורה להיסטוריה נתנה לה הרצעה של חצי שעה שהמיקוד לא טוב, ושהיא לא מאשרת לנו ללמוד ממנו.. איכשהו למדתי רק מהמחברת
יש הרבה חומר אבל בוא לא נגזים.. שבועיים מראש?!

hadarinke

New member
תראי,

מבחן מגן כדאי מאוד את מה שהמורה מסכמת כי זה מה שהיא אוהבת והיא בודקת את המבחן לרוב, אבל בבגרות זה בוחן חיצוני וכדאי מאוד לפי החומר הכללי כמו שיש במיקודית...

הבעיה במיקודיות השנה שזו תוכנית חדשה

ואין לאף אחד מושג על מה הם הולכים להתמקד. גם המורה שלי אמרה שהיא לא חולה על מיקודיות אבל בתאכלס, היא מלמדת מהמיקודית שיש לי.

How I Disappear

New member
תיראי, בכל מבחן בהיסטוריה אני מוציא

60 ולא הגשתי לא אף עבודה [והיה איזה 10, במקום שיעורי בית, הוא נותן עבודות שחייבים להגיש] אז אם אני לא אלמד וממש אשנן את כל החומר אין מצב בעולם שיהיה לי מגן טוב

PerfectSP

New member
טוב,יש את המקרה שצריך ללמוד הכל ../images/Emo190.gif

מההתחלה כי לא היה שום ידע בסיסי..
פסדר, אם אתה מסוגל - יישר כוח!D:

אם אפשר, למה לא?../images/Emo12.gif

יש לי מבחן מחר, וזה מבחן לא מתכונת, ונשארו לי חמישה נושאים ואני עוד עושה מלא הימורים ולא לומדת איזה 3 נושאים. איף.

לא הלכתי../images/Emo12.gif

אהמ, שעתיים ראשונות - אין. שלוש שעות אחר כך - אמור להיות מערכות ספרתיות אבל אבא של המורה נפטר אז שמו מורה אחר שיחליף אותה. אבל במעבדה. ובמילא לא קניתי את הרכיבים.
אז לא הלכתי. למדתי למבחן... סיימתי לחלוטין עם הספר הראשון ונשאר לי לחזור הרבה על הספר השני. בגדד זה סיוט. יהיה בסיידר, אני מקווה. אנחנו ממש פורום לומד היסטוריה

PerfectSP

New member
לגמרי../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

"וייאמר ה' כי יצווה על כל תלמידי השכבה העשירית בבתי התלמוד ללמוד על חוזה מדינת היהודים משנת 2900 לבריאת העולם ומושיעה הרוחני של עם ישראל,עם הסגולה; וייעש הטוב בעינו ובמגילה ייכתבו את יידיעותיהם בשבוע שלאחר"

זהו אי אפשר להתחמק מזה

צריך להתחיל להתכונן למתכונת בהסטוריה
ניראה לי היום אני יסיים עם בגדד.. מחר נעשה את החומר הישן-לאומיות/הרצל/עותמנים/הצהרת בלפור. וביום רביעי נחזור על הכל..
כל כך לא בא לי.. אני כל כך רוצה זה ייגמר.. אהה! והיום היא החזירה לנו את המבחנים על בגדד ואני עדיין בשוק.. קיבלתי 98! 98! (ואני כל כך לא שוויצרית זה פשוט לא קרה לי מאז כיתה ו'!) אזז אני בהיי ומחר אני יכנס ללחץ ואתחיל לבכות

PerfectSP

New member
i've came* ../images/Emo190.gif

בחתימה שלך
לא אומרים את זה עם הצורה הרגילה

PerfectSP

New member
דווקא אמריקקים לא יודעים כ"כ../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

כמו שאנחנו אומרים אני ייסע, ככה גם להם יש טעויות כאלו, סתם פור זה קייס

למעלה