שששששלום

שששששלום

היי, אני חדשה כאן, ובתור התחלה חייבת לציין - ובבקשה אל תאכלו אותי - שאני לא, לא, לא סובלת את גיא אריאלי, למרות שאני מתה על הסדרה, חוץ מזה שאני לא אוהבת שהדמות של הגיבור היא יותר מידי טובת-לב (זה גם מה שהציק לי בטלנובלות הקודמות), אני לא אוהבת את השחקן עצמו. גיא אריאלי מה זה אוהב את עצמו (ראו תכניות שהוא מנחה בערוץ הראשון, בזמנו כשלא היו לי כבלים...) וקראו ראיונות איתו. חוץ מזה - אני חולה על הדמויות! הכי הכי על ריקי (והיא פי אלף יותר יפה מליה) מקווה שהפרטים האלה לא יגרמו לי להפוך מיד לשנואת הפורום...?? כי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!

רויטל™

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אפילו שאת לא אוהבת את גיא אריאלי תהני

שיר m

Well-known member
ברוכה הבאה!

למרות שאני הכי אוהבת את גיא, אני לא אוכל אותך
(וכן, דווקא בגלל זאפ ששם אני נקרעת מצחוק בגללו...) וגם אני די אוהבת את ריקי
אז תהני לך כאן בפורום!

shiran™

New member
ברוכה הבאה לפורום הנחמד שלנו ../images/Emo121.gif

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך: בת כמה, מאיפה וכו'... וכמובן: התמכרות נעימה

ברוכה הבאה...

אבל יש משהו שאני לא מבינה.. איך אפשר שלאאאאא לאהוב את גיא אריאלי הפשוש

../images/Emo41.gifברוכה הבאה מותק../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

בת כמה את
ומה שמך
ווווואו כבר אנחנו פורום של איזה 10000000000 אנשים [בהגזמה
)
בממוצע מצטרפים אלינו כל יום 4 אנשים חדשים
אנחנו פורום מושך אה
בכל מקרה ~התמכרות נעימה...~

תודה רבה...../images/Emo9.gif

אז ככה: אני בת 17 גרה בנתניה מעדיפה להישאר תחת השם סירופ דובדבן (ומקבלת בשמחה כל כינוי שמצמידים לשם הזה - באחד הפורומים קראו לי 'דובדבנית'...
) אני בעיקרון לא ממש סובלת טלנובלות. ניסיתי להתמכר לטלנובלות ספרדיות (ביניהן: בובה פראית והמורדים) אבל זה עבר לי אחרי זמן קצר כי לא יכולתי לסבול את המשחק המווווווגזם של השחקנים הארגנטינאים, כי הם משחקים אותה בדרמטיות יתרה וזה פשוט היה מעל לכוחותיי. את "לגעת באושר" ראיתי ברפרוף כי עוד לא היו לי כבלים, אחר כך ב"לחיי האהבה" התמכרתי אבל כל כך לא סבלתי את רונה כי היא הייתה טוווובה מידי וכמו שאמרתי אני לא אוהבת שהגיבור מלוקק מידי כי זה מקשה עליי להתחבר איתו כצופה, כשאין לו חסרונות. אבל משחק החיים אני לא הפסקתי לראות, ורק העובדה הזאת מספיקה כדי להוכיח שמדובר בטלנובלה שווה! אם אפילו אני, שמתרחקת מטלנובלות בדרך כלל, צופה קבוע!! חוץ מזה, השחקנים בטלנובלה די טובים, חוץ מזה שבשיחות - ובעיקר נירה וזיו, אבל בתכלס כולם - הם כל הזמן מביטים הצידה בזמן הדיבור. שמתם לב? לא כל כך עושים את זה במציאות הרגילה. לפעמים נירה פשוט לא מפסיקה להסתכל בצידה, ובא לי לצרוח: "תסתכלי כבר בעיניים של מי שאת מדברת, יא-מעפנה!!!!" אבל בגלל שמדובר באישה שקרנית מטבעה, כנראה הגיוני שהיא לא טיפוס שמסתכל בעיניים...

BniTa The MaS

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני לא סובלת אותו
,סתם מעצבן......

chicolico

New member
ריקי היא מלכה! ../images/Emo47.gif

אני מת על הכלבה הקטנה הזאת...

shirakl

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

הפורום הזה הוא מקום חופשי ולכל אחד מותר להביע את דעתו בלי להרגיש רע לגביה
זה כל הכיף כאן - שכולם מסתדרים מצויין את כולם ללא כל קשר לדמויות ולשחקנים שהם אוהבים
גם אני אוהבת את ריקי - היא אחלה שחקנית וגם אחלה דמות
תהני בחברתנו

למעלה