שששלום, יש לי שאלה. . .

הי ענבר

התחרות נגמרת מחר בערב וכל הפרסים והפרטים הנוספים נמצאים בפרטי התחרות ובתקנון בדף התחרויות של האלבומים.

אני ממש מקווה

שלא תתיחסו בכלל לדירוג כמו שאמרת....הרמאות ממשיכה ואני מנסה להתעלם ממנה ולא להתיחס ולהחזיר בדירוגים נמוכים רק כי אמרתם שבכלל לא תתיחסו לדירוגים.... רק מקווה...ההחלטה לא שלי....

הנני להבטיחך.

פרת שוקולדה שהדירוג הוא לא פרמטר וגם לא ממש אינדיקציה. כך הנחיתי את שופטי התחרות לבחור את הזוכים.

אז אני רגועה...

כי גם אם אני לא יזכה ומישהו שבהמובילים יזכה אני יכולה להיות בטוחה שזה לא בגלל רמאות ושזה נטו כי מגיע לו לזכות..... =]תודה...

Tali1912

New member
תגידי

את מנהלת פורום בתפוז, מה את משתתפת בתחרות, הרי בתחילת התחרות דובר כאן שמנהלי פורומים ועובדי תפוז לא משתתפים בתחריות התחרות הספציפית הזאת לא אמינה מנהל פורום נוסף מפר את תקנון תחרויות בתפוז

הי טלי הבהרה: מנהלת פורום היא לא עובדת תפוז

בתקנון כתוב עובדי תפוז והכוונה היא לעובדי תפוז בשכר. מנהלי פורומים הם לא עובדי תפוז. יש 1,800 מנהלי פורומים בתפוז ועוד בערך 30,000 מנהלי קומונות ועוד בערך 80,000 מנהלי בלוגים ומעל 100,000 מנהלי פליקסים ובלוגטיוי ו 600,000 מנהלי אלבומים - כולם רשאים וזכאים להשתתף בתחרות.

הגעתי למסקנה שאני חפרנית......

אמ..ו...נמרוד?נראה לי שעכשיו לא יהיו עסוקים בלהוסיף תמונות..יהיו עסוקים בלשלוח לחברים לדרג

למעלה