שששלום אנשים!!

BalfuryA

New member
שששלום אנשים!!

אני חדשה פה... שמי בישראל- נעה :) מעמק יזרעאל- עדיין לא סגורה לגבי זה.. מדצית... היי רותם! כן כן אני גם פה.. חחח

BalfuryA

New member
חחחחחחח

אין לי בעיה עם עדות... פשוט זה משפט שאני אומרת בערך כל יום לאנשים מהשכבה שלי.. מתווכחת איתם שאני לא מרוקאית... ו...אממ.. שלומי טוב , אני חושבת... מהשלומך? נ.ב.- זה- בלפוריה, וזהו. אני גרה שם, מושב ליד עפולה... בלפוריה, ובלפוריה אווו אוו!!- וזה המורל שלנו שאני חייבת לתקוע בכל מקום... מי שפגש אותי צריך לדעת במה מדובר...

BalfuryA

New member
שלום שלום :)

אני מבלפוריה, הייתי בסמינר הילה (שולט!) קבוצה 3...

תודה.

הבלונדינית הקומפקטית הקימה נגדי קנוניה ואתה מצטרף אליה?! לא שציפיתי ממך ליותר.. אבל עדיין! (עם עדי זה לפחות היה משעשע קצת!)

שלום..

אני עדי.. ואני טרומ"פית.. נעים להכיר.. אם משעמם לך (או למישהו אחר..) ובא לך לדבר אז האייסי שלי הוא - 176920404.. ואם לא אז לא משנה.. בכל נדבר מאוחר יותר.. אין לי ממש מצב רוח עכשיו..

אמ.. אני מקווה שיש לך זמן וסבלנות..

כי זה הולך להיות קצת ארוך..
אז ככה.. אני גרה עכשיו בנס ציונה.. במקור אני מנטעים שבגן רווה.. עברתי לפני משהו כמו חודש וחצי אבל אני עדיין רוצה להמשיך עם התנועה והכל.. אמ.. נראה לי שזהו בעיקרון.. יומטוב

ארוך ארוך-

אבל את יודעת את זה בע"פ ובעיניים עצומות (מה הקשר?!) אחרי שדקלמת את השורות האלו לחלק גדול מאנשי עמק חפר בחנוכה.. (רק שאז במקום "חודש וחצי" זה היה "שלושה/ארבעה/חמישה/שישה ימים)

למעלה