שששאאאאללללהההה

American Girl

New member
שששאאאאללללהההה../images/Emo70.gif

ראיתי עכשיו את האחרים את העלילה עצמה הבנתי טוב אבל לא הבנתי מה הסיפור של המשרתים למה הם באו? ומה הסיפור של לידיה כשגרייס שאלה את גב' מילס על הסיבה שהיא הפסיקה לדבר אז היא היתחמקה מזה למה????? מישהו יודע?????

Padme Amidala

New member
תשובות... ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

המשרתים באו בהתחלה כי כמו שברתה סיפרה, זה הבית שבו הם בילו את השנים הטובות ביותר שלהם, והם בטח באו כדי להתמקמם שם, ולפי הפנים שלהם כשהם ראו את גרייס, הם לא חשבו שיש שם עוד אנשים מתים... גב' מילס התחמקה מהשאלה של גרייס כי היא עוד לא רצתה לומר לה שהיא למעשה מתה.

American Girl

New member
כן אבל כולם שם מתים אבל....

הם כן מדברים אז לא הבנתי למה לידיה לא דיברה?

shiray

New member
מהטראומה

תשמעי כל אחד קיבל בצורה שונה את העובדה שהוא מת... זה ממש משפט מוזר להגיד... בכל אופן בשיחה בין גרייס לברתה גרייס נדמה לי אמרה שאם היא הפסיקה יום אחד לדבר זה חייב לנבוא מאיזו טראומה או משהו שקרה... ברתה לא יכלה להגיד לה שמה שקרה זה שהם גילו שהם מתים אז היא גמגמה קצת ולא ענתה למה לידיה הפסיקה לדבר... וברור שהשאר ידברו, כל הקטע של הסרט זה שלא נדע שהם מתים ונחשוב שהם חיים והכל בסדר איתם....

American Girl

New member
אאאההה.... טוב תודה../images/Emo70.gif

כן אבל למה הם הסתירו את זה מהם כל כך הרבה זמן והם כאילו יצאו ה"רעים" בסרט.

shiray

New member
נראה לי ש...

הרי שלושתם (ברתה, מר טאטל ולידיה) באו לבשר לגרייס שהיא והילדים שלה מתים, זה היה הייעוד שלהם לפי דעתי. לא לנקות לה את הבית או משהו... אבל אתה לא יכול לבוא פשוט למישהו ולהגיד לו שהוא מת כי שום בנאדם לא יאמין לזה. בגלל זה הכל היה בהדרגה ונראה לי שאם בעלה של גרייס לא היה חוזר וגרייס הייתה עדיין בטוחה שיש וחות בבית אז בשלב מסויים הם היו מגלים להם שהם מתים... הם פשוט חיפשו את הזמן המתאים. והרי כשהם עזבו את הבית הם גילו את הקברים והכל ככה שהם לא התכוונו להסתיר את זה מגרייס לתמיד... ולגבי זה שנראה לי שהם באו כדי להודיע להם את זה נראה לי ככה בגלל שתחשבי על זה- אנשים גרו בבית הזה המון זמן ועוד אנשים מתו בבית הזה אלא שגרייס ראתה רק את שלושתם ולא את כל האנשים המתים האחרים שמתו בבית...

American Girl

New member
אני בטח משגעת....

אותכם אבל אני מאוד מתעניינת בסרט הזה. כשראיתי את הסרט בפעם הראשונה חשבתי שויקטור והמשפחה שלו הם המתים. ולא הבנתי גם למה גרייס הישתקפה במראה ובעלה לא????

love amor

New member
איזה סרט מסובך...

ומפחיד בקטעים מסויימים..
ראיתי אותו אתמול פעם ראשונה ויש מלא דברים שלא הבנתי כאילו מה הקטע של הבעל שלה שחזר ואז הלך עוד פעם? ואוף הכל כל כך מסובך!

shiray

New member
הבעל

אם תשימי לב, בסרט המתים נשארים במקום שבו הם מתו- גרייס והילדים כל הזמן נשארו באזור הבית ונגיד עד שגריים רצתה לעזוב ולקרוא לכומר בעלה חזר... בעלה בעצם מת במלחמה (כמו שהיה ברור לכולנו) ולכן הוא לא יכל להשאר בבית לתמיד כי הוא לא מת בבית... הוא בא לבית ואז הוא גילה את גרייס והילדים שלו והבין מזה שגם הם מתים ובגלל זה הוא היה בהלם כשהוא ראה אותה והיה עצוב כל הזמן... אבל הוא היה צריך לחזור לאיפה שוא מת, למלחמה. ובגלל זה הוא גם אמר את זה לגרייס שאמרה לו שהמלחמה הסתיימה אבל בכל זאת הוא היה צריך לחזור לשם... מקווה שהבנת, ואם יש לך עוד שאלות תשאלי ואני מקווה שאני אוכל לעזור.

love amor

New member
אהה..תודה../images/Emo13.gif

אני לא זוכרת כרגע עוד משהו.. אבל שאני יזכר(וזה יקרה חח) אני יכתוב!

למעלה