ששרון יפסיק לקשקש

ניב נ

New member
ששרון יפסיק לקשקש

מי בעד חיסול הטרור? תנו לצה"ל לנצח! נגרש את ערפאת (אבל לא עכשיו). זכור לי בוקר אחד שקמתי ושמעתי שהופצץ הכור בעיראק. לא זכור (הייתי קטן) לי שדברו על זה שנה שלמה קודם.

עמרי ר

New member
מסכים איתך לחלוטין

כל בלבולי הביצים נמאסו לחלוטין. מספיק - יש לעשות מעשה, ולעשות אותו עכשיו. אז העולם יצעק שבוע או שבועיים, שגריר ישראל יזומן לנזיפה אצל פאוול, אבל אנחנו את שלנו נעשה ובטווח הארוך העולם כולו יודה לנו על חיסול קן הטרור הרצחני הזה הקרוי "הרשות הפלסטינית", בדיוק כפי שהודו לנו בדיעבד על הפצצת הכור בעירק. חבל שהמנהיגות שלנו חלשה מדי ובוחרת ללכת בדרכי השמאל. לא לשם כך זכינו בבחירות בפער כל-כך עצום ומשמעותי.

ראליסט

New member
זה בדיוק ההבדל

בין מנהיג לסתם אחד שמדבר ולא עושה דבר (ביבי בכהונתו כר"מ ושרון כיום). ואל תשווה זאת לשמאל.יש הבדל עצום בין התנגדות למהלכי ר"מ מהשמאל,לבין אופי ביצועיו.אפשר להתנגד לרבין בכל תחום בו נגע.להגיד שהוא רק דיבר ולא עשה???.הרי הוא היה חלש דווקא בדיבורים. או למשל,פרס,בהיותו ר"המ בזמן ממשלת האחדות עם שמיר: הוא לא רק דיבר על הוצאת צה"ל מהביצה הלבנונית,ועל הצלת הכלכלה ישראלית,מאסון האינפלציה,שהביא לנו הליכוד על כל שרי האוצר שלו וראשי ממשלותיו,משנת 1977-הוא יישם תכנית שאכן הצילה את המשק,ותכנית שהוציאה את צה"ל מרובה של לבנון (אולי לו לא היתה זו ממשלת אחדות,היה מוציא את צה"ל כבר אז מכל הביצה). פרס ורבין עשו! ובאומץ,למרות שלא אחת עמדו מול ביקורת קשה מהציבור,בניגוד לשרון שמקבל הרבה דיווידנדים מהציבור,ועדיין מהסס לבצע כל מדיניות אמיצה-לכל כוון.

רונאל1

New member
בחרתם שמאל, אל תתבכיינו

להבא תצביעו למרזל שהוא פחות או יותר מפלגת הימין היחידה באזור שגם לא הצליחה להכנס לכנסת. שרון לא רימה אותך - הוא הבטיח ויתורים כואבים, מדינה פלסטינית ותהלך מדיני. אז מה אתה כועס כל כך.

למעלה