פרוטגוניסט
New member
ששון
ששון זה בר חדש מבית הסינטה בר בגדה המערבית של שדרות מוריה, ממש לא רחוק מהסינטה בר.
המקום מגדיר עצמו כ"בר אפריטיף".
נכנסנו היום בשבע וחצי, אני מניח שהיינו הלקוחות הראשונים. בין השעות 18:00 ל 20:00 יש האפי האוור של 1+1 על הבירות מהחבית מתוך מבחר מכובד.
אני שתיתי גולדסטאר לא מסוננת ואבא שלי כוס גוורצ אמריקאי שהוא אוהב ואני לא.
חלקנו שתי מנות שאני לא זוכר את שמן הרשמי ואני גם לא מוצא אתר אינטרנט. בטח יגיע.
המנות:
- מעין סלט ירקות גס עם שלל עגבניות שרי(רגילות, מנומרות וצהובות), מלפפון, בצל סגול, זיתים טובים מגולענים, פטרוזיליה וריג'לה. ובולגרית, המאירי נדמה לי.
- מעין מנת ירקות חמים בהשראת סביח מפורק נראה לי. היו שם חציל מטוגן, עגבניה, בצל סגול וכרובית צלויים בדיוק במידה הטובה כך שנשארו פריכים. היתה גם ביצה חצי קשה וטחינה. פלפל חריף ביקשנו בצד כשנשאלנו על כך(מיאו).
הסלט הגיע עם לחם טוב, והירקות העשויים עם 3 פיתות קטנות ולא ממש אותנטיות אבל בעלות יכולת ספיגה משביעת רצון.
שתי המנות היו טובות ממש, וניכר שהיד המכווינה היא אותה היד של הסינטה בר. ושוב מצחיק אותי שמקום שנקרא הסינטה בר מוציא מנות צמחוניות מהטובות בארץ.
אני בהחלט ניצלתי את ה+1 על הבירה שלי.
יחד עם שני אספרסו קצרים שיכלו להיות טובים יותר, השארנו 175 לפני שירות.
המקום נמצא ממש על הרחוב ונדמה לי שמתוכנן כאילו להתמזג איתו.
העיצוב מוקפד מאוד(מוצלח ברובו אך לא בכולו לטעמי), וגורם בתעשיה אמר לי שהושקע במקום המון כסף במונחים לא תל אביביים.
המוזיקה היא עולם אקלקטית עם דגש ים תיכוני. היה גם צרפתי סטייל ריף כהן.
המקום מנסה להיות "שמייח" כמו שאוהבים להגיד היום, ולטעמי גם מצליח.
אני בהחלט אחזור.
*רק מקווה שיהיה תפריט יין מעניין. כרגע הוא משעמם.
ששון זה בר חדש מבית הסינטה בר בגדה המערבית של שדרות מוריה, ממש לא רחוק מהסינטה בר.
המקום מגדיר עצמו כ"בר אפריטיף".
נכנסנו היום בשבע וחצי, אני מניח שהיינו הלקוחות הראשונים. בין השעות 18:00 ל 20:00 יש האפי האוור של 1+1 על הבירות מהחבית מתוך מבחר מכובד.
אני שתיתי גולדסטאר לא מסוננת ואבא שלי כוס גוורצ אמריקאי שהוא אוהב ואני לא.
חלקנו שתי מנות שאני לא זוכר את שמן הרשמי ואני גם לא מוצא אתר אינטרנט. בטח יגיע.
המנות:
- מעין סלט ירקות גס עם שלל עגבניות שרי(רגילות, מנומרות וצהובות), מלפפון, בצל סגול, זיתים טובים מגולענים, פטרוזיליה וריג'לה. ובולגרית, המאירי נדמה לי.
- מעין מנת ירקות חמים בהשראת סביח מפורק נראה לי. היו שם חציל מטוגן, עגבניה, בצל סגול וכרובית צלויים בדיוק במידה הטובה כך שנשארו פריכים. היתה גם ביצה חצי קשה וטחינה. פלפל חריף ביקשנו בצד כשנשאלנו על כך(מיאו).
הסלט הגיע עם לחם טוב, והירקות העשויים עם 3 פיתות קטנות ולא ממש אותנטיות אבל בעלות יכולת ספיגה משביעת רצון.
שתי המנות היו טובות ממש, וניכר שהיד המכווינה היא אותה היד של הסינטה בר. ושוב מצחיק אותי שמקום שנקרא הסינטה בר מוציא מנות צמחוניות מהטובות בארץ.
אני בהחלט ניצלתי את ה+1 על הבירה שלי.
יחד עם שני אספרסו קצרים שיכלו להיות טובים יותר, השארנו 175 לפני שירות.
המקום נמצא ממש על הרחוב ונדמה לי שמתוכנן כאילו להתמזג איתו.
העיצוב מוקפד מאוד(מוצלח ברובו אך לא בכולו לטעמי), וגורם בתעשיה אמר לי שהושקע במקום המון כסף במונחים לא תל אביביים.
המוזיקה היא עולם אקלקטית עם דגש ים תיכוני. היה גם צרפתי סטייל ריף כהן.
המקום מנסה להיות "שמייח" כמו שאוהבים להגיד היום, ולטעמי גם מצליח.
אני בהחלט אחזור.
*רק מקווה שיהיה תפריט יין מעניין. כרגע הוא משעמם.