ששון גם פה!!!!

sasson16

New member
ששון גם פה!!!!

שלום למיקי ולכולם!!!! אני חושב שצריך קצת פילפל. אם מישהו מעוניין להיצתרף לטיולים מכל סוג שיצור קשר.
 

sasson16

New member
ויטרה???

שלום!!!! ויטרה זה רכב טוב למקומות מסוימים כמו למשל מסלול עבירות בנוני-. אתה יכול להיות בקשר לפעמים יש טיול לא קשה זה אפשרי. הנייד. 2424732 052 ששון. בשבת היה טיול עבירות קשה בדרום מעלה עמיעז ופרצים עליון לא קל. יש תמונה.מששון.
 

miki69

New member
אוי ששון הסתבכת

האמת לברון יש רכב סוף הדרך, אלא מה הוא פוחד לבוא איתו לירדן שמא בדיונות אפסססס כנ"ל הטויוטות,חאאאאא פתחתי תיבת פנדורה
 

sasson16

New member
אני לא מיסתבך בקלות!!!!

אני לא מיתגרה. מי שלא מדבר פתוח זה מה שיקבל. אני לא מיתחרה באף אחד. אבל מוכן לנסות עם כל אחד. חוץ מדיונות. רכב סוף הדרך לא אומר לי כלום נהג כן.
 
נראה עבירות לא קלה בכלל

לא מבין למה ההפלצות במקום לפרגן. מבלי להיות בשטח כבר קובעים שזה "בינוני" ...
 

miki69

New member
ששון ,אם לא הבנת הכל בהומור

יש לך כלי כלי אבל גם הברון עם הויטרה כלי מכובד
 

The Red Baron

New member
אני וששון חברים טובים

נסענו במספר טיולים ואני מוריד את הכובע . יש לו רכב יותר עביר (הילקס נעול כפול ומשופר ) , יותר שריד ופחות עדין . ששון נהג הרבה יותר טוב ממני - ועם יותר נסיון . כמו כן יש לו בייצים יותר גדולות . ז"א יתרונות ששון תרחם !!!
: רכב הרבה יותר קשוח ומתאים לשטח קשה , נהג יותר טוב ומיומן + בייצים של שור. יתרונות של הברון : הרכב שלו הרבה יותר יפה ומושך כוסיות . מגיע ל 160 בכביש , שומעים את הרדיו גם במהירויות מעל 70 קמש
ולא רק את המנוע . בעתיד הברון יקנה אונימוג ויחלץ את ששון . נב: ששון - את העליה העצבנית בעמק השלום עליתי לפני מספר שבועות , כרגע היא הרבה יותר קשה - זו הפעם האחרונה שאני מנסה . לקח לי כ 10 נסיונות . ואם לא זיהית עדיין מי זה - אז הייתי איתך ועם עוד הילקס וסופה בחורשן כשלהילקס השניה נגמר באמצע קטע טכני המצבר ואז תקף נחיל דבורים את בעל הרכב .... (אם אתה מנחש או לא על תכתוב את שמי בפורום ) . לששון - שלך בהערצה . הברון האדון.
 

miki69

New member
אתה רשע

חוץ מזה ברון לאחר שיש לך הכרות אינטימית שכזו עם ששון ציטוט"כמו כן יש לו בייצים יותר גדולות מאין יש את היידע??
 

The Red Baron

New member
טוב

אני מקבל את מנת האנדרנלין שלי מלראות את ששון מטפס בשיא האדישות על סלעים שיותר גדולים מהרכב שלי . את ששון זה לא מרגש אפילו .
 
למעלה