ששה חודשים לחיות

shellyland

New member
ששה חודשים לחיות

מה הייתם עושים לו ידעתם שנותרו לכם ששה חודשים לחיות?

m L m

New member
קטע טוב ../images/Emo45.gif

ונכון. אבל אין מה לעשות כי כשהכל בסדר אנשים לא חושבים על סוף החיים והיומיום זורם אבל כשאומרים לך פתאום שעוד חצי שנה תמות - חושבים על הסוף ואז כבר לא משנה היומיום אלא החלומות שלא קיימנו. בקשר לשאלתך: הייתי הולכת למופע של 2 אומנים שאני מ-אוד אוהבת הייתי נוסעת לראות טיפה עולם והייתי מבלה עם החברות שלי כמה שיותר...

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif אוקיי אני אענה תשובה אינפנטילית

שבטח כמה אנשים ציפו לה ממני
או לפחות ראס
להזדיין
ועכשיו לעוד כמה דברים יותר רציניים
הייתי בונה את המכונית שאני כל כך רוצה הייתי מרביץ לכמה אנשים כל כך חזק... ואממ זהו נראה לי

resputin

New member
הממ.

אני מניח שהייתי מנסה לגרד כמה כספים מפה ומשם בשביל להשיג לי כרטיס טיסה. כאן כבר היו מתחילים הלבטים. לאן אני רוצה לטוס? אוסטרליה? ניו יורק? סין? תאילנד? חודש פה, חודשיים שם? מה? לשנות נוף, לעבוד, לצאת, לראות עולם.. לספר לאנשים? לא לספר? להכיר אנשים חדשים? להכנס לקשר? סקס מזדמן? לנסות דברים חדשים? אין לי מושג. בכללי, אין לי מושג ממש.. אולי הייתי מתאבד באותו רגע וזהו.

_alon_

New member
כן אבל

בנתיים לימודי המשפטים, פסיכולוגיה, רפואה פיסול, ציור וטיסה נמצאים בהקפאה בגלל לימודי המחשבים והמכות כמה פעמים בשבוע :)

charlila

New member
אי'פשר לדעת את העתיד-שאלה מכשילה!

וגישה מכשילה! אפשר להילחם או לוותר, אבל להאמין לאיזו דעת מומחה שנקבה בתאריך המוות הצפוי? קרבני מדי בשבילי. בעניין הזה יש שתי גישות עיקריות. אחת - של נזיר הזן שבברחו מאריה נתלה על שיח מעל תהום, שבתחתיתה המתיןלו נחש. ידיו התעייפו והלכו. לפתע ראה תות על צמח סמוך. תלש הנזיר את התות בשיניו ואכלו. כמה טעים היה אותו התות! והשנייה - של דון חואן מאטוס, השאמאן האינדיאני, מורהו של קרלוס קסטנדה. "דון חואן, אם יארוב לך כאן צלף, מה תעשה?" שאל קרלוס קסטנדה את מורהו. "כאן?" "ממש כאן, ליד הבית." "עם רובה?" "רובה בעל כוונות טלסקופיות. מה תעשה?" "מה אעשה?" גירד דון חואן את ראשו במבוכה. "כן, מה תעשה?" "פשוט מאוד, לא אהיה כאן", צחק דון חואן.

לעולם לא הייתי משלים עם זה

הייתי נלחם בכל האמצעים כדי להאריך את חיי, הולך לכל הרופאים, מנסה את כל הטיפולים. לסבתא שלי נתנו 3 חודשים - מאז כבר עברו יותר משנתיים וחצי והיא עדיין איתנו, תודה לאל. אסור אף פעם להתהפך על הגב ולתת לחיים לנזול ממך .

המוזרה

New member
חצי שנה בבריאות?

הולכת לבנק, לוקחת את כל הכסף שיש לי שם (הלו הלו להרגיע.. זה לא כזה סכום ענק) פודה את ביטוח המנהלים (בקיצור אוספת מה שיותר כסף ומוצאת דרך לבלות הכי טוב שאפשר עם כל החברים שלי. כן וגם עם המשפחה. למה לא עושה את זה עכשיו? כי אחרי חצי שנה כזו, אצטרך לפשוט יד.. אבל בכל זאת משתדלת להכניס חברים לנקודות פנאי על פני השבוע העמוס שלי. כל חבר הוא נקודת אור ולמזלי יש לי כמה מאד טובים ומאירים.

מה אני אעשה?

מה אני אעשה? בואי ניראה. סקי, צלילות, קורס דאיה, גלשן רוח, אופניים. אני אקנה אופנוע עצבני. וגם אופנוע ים. אני אלך ללונה פארק, אלך לשיר בקראוקה ושרהלה שרון, ואנסה כמה מסעדות שעוד לא הכרתי. אני אלך לטייל בכל מיני מקומות שאני אוהב לבקר בהם. אטוס להודו ונפאל. טוב, נו... גם גואטמלה. וקניה. בסדר... גם פריז. באפריקה אני אטייל ממקום למקום במטוס קל שכור, אחרי שאלמד להטיס אותו. אני אהיה הרבה עם המשפחה וחברים. סקס? ברור. מה, גם את זה צריך להגיד? אני אשתה אלכוהול, אבלע אקסטות, אריץ שורות, ובחודש האחרון גם אוכל פטריות מעניינות שמחרבות את המוח. אה, שלילנד, כמובן אני אבוא גם לבקר אותך לראות כמה פילים נשארו. זהו, נגמרו הששה חודשים? (נראה לי שהכסף נגמר מזמן. לא נורא, נשאיר לבנק קצת אוברדרפט. הם הרוויחו עליי מספיק.) טוב, זה לא הכל. אבל זה מספיק לבינתיים. אבל גם אם הרופא אומר שנשארו לי עוד 60 שנים, הרבה מהתשובות עדיין בתוקף.

shellyland

New member
ואני רק תוהה

האם התשובות שלך מאורגנות בסדר עולה או בסדר יורד
כמה פילים יש לי כאן עכשיו?

למעלה