ששאלת יום א'

fairy19

New member
ששאלת יום א'

שלוםםם =] השאלה שלי השבוע היא= האם אני תקועה?..האם משו חוסם אותי(או אני חווסמת תצמי )? כי אני פשוט מרגישה שהחיים שלי לא מתקדמים לשום מקום אין שום ריגוש פשוט כלום! הכל אותו דבר כל הזמן כאילו אין לי כבר למה לשאוף ואין לי למה לחכות ...לא יודעת איך להסביר פשוט מרגישה רע מאוד עם זה אני כל הזמן מצפה לאיזה משו חדש -שינוי-ריגוש-כל דבר וכל פעם מתעכזבת מחדש.. אולי טעיתי איפשהו בדרך?... מה נסגר איתי=[ לא שחכו אותי שם נכון חח? שבוע טוב
תודה מראש

רותי 11

New member
fairy19 יקרה

לגבי השאלה זאת שאלה שאת יכולה לענות עליה את היחידה שיכולה לענו תעל זה, אני מבינה שאת רוצה לשאול משהו קצת שונה, לא אם את תקועה כי זה משהו שאת חשה אותו אלא מה הסיבות לתקיעות שלך. מה שאני מקבלת לגבייך זה שאין לך למה לשאוף אלא את פוחדת מהשאיפות שלך, את יודעת בתוכך מה באת לעשות כאן (וזה משהו שאת תגלי לבד) ואת חוששת מהז קצת, מה שעלייך לעשות זה לא לחכות או לצפות למשהו כי הצפיה היא זאת שחוסמת, מה שעלייך לעשות זה להיכנס לרגיעה ומשם מהמקום הרגוע יגיעו התשובות תגיע הדרך, את לא צריכה לשאוף לכלום הדברים יגיעו רק תאפשרי להם, הריגוש לא קיים בדרך אלא בציפייה לדברים למה שיקרה, את חוסמת את מה שיקרה לכן אין גם ריגוש. שחררי ותקבלי את כל התשובות.

למעלה