שר הטבעות

xarcses

New member
שר הטבעות

כך אני קורא לידידי.בחור רגיל בעל גובה מעל הממוצע,פנים נאות, שיער חום קצר ,לא שמן לא רזה ,די פוטוגני מסודר. נתונים לכאורה לא מרשימים אלו, משקלם רב בעולם הפו"פ . תיבת הדואר שלו מוצפת.קריצות,טלפונים ללא הפסקה.והוא מדבר איתן מפתה אותן,דייט אחר דייט עובר והוא כובש אותן. מבטיח להן הבטחות על חתונה שלא ימומשו על עתיד ורוד ביחד וזוגיות מאושרת. ואז משתמש, זורק ונעלם. למרות כל זאת הוא התברר כנפל באינטרנט. אז אני כותב בשבילו,מיילים, מכתבי אהבה שעובדים על הנקודותהנכונות ,הציטוטים הנכונים אפילו משוחח בשבילו במסנג'ר. אותן שאלות חוזרות ותשובות מוכנות קלישאתיות הממיסות כל אשה. זה די משעשע לגלות שבחור ממוצע לחלוטין שע"פ הודאתו לא נחל הצלחה בשנות העשרים בחייו מתברר כבראד פיט בעולמן של הסינגליות בנות ה30+ והגרושות הזוחלות כמו גולום "לחמדתו" ,משליכות עצמן פשוקות רגליים למיטתו תמורת אותה טבעת... נו טוב,לפחות במקרה זה, אלוהים חילק אגוזים למי שיש שיניים.

xarcses

New member
אני מודה

שזה משעשע אותי. ויש אתגר בלכבוש בחורות נפשית,יש קשות שלפצח אותן היה אתגר רציני. אבל את הרוב קונות קלישאות.

נימשון

New member
וזיון נחשב לפצח אותם../images/Emo35.gif

xarcses

New member
נפשית וגופנית

אבל זיון היא המטרה הסופית והעיקרית כמובן.

נימשון

New member
חמוד

לפעמים כל מה שאנחנו רוצות ממנו זה את הזין שלו בין הרגליים שלנו, אל תחמיאו לעצמכם יתר על המידה לא כל אחת שנכנסת איתכם למיטה רואה בכם הרבה יותר מויברטור עם איכויות אנושיות.

alto4

New member
ליבית1 ..../images/Emo24.gif אהבתי את זה../images/Emo127.gif

האמת שיש מקרים שעדיף את המלאכותי...

xarcses

New member
ולפעמים לא

הרבה שיחות טלפון מהוססות,בוכיות, פגישות נזעמות(לחלקן הייתי עד) מיילים ועוד. העיקר הכיבוש ,הזיון הריגוש בלכבוש בחורה חדשה.במיוחד אם היא משחקת את הקשה להשגה.

נימשון

New member
אם זה מה שעושה לך את זה...

כל פעם מחדש אני מופתעת מכמה נמוך אנשים יכולים להגיע...

למעלה