שר הטבעות...

tal061971

New member
ממה שהצלחתי להבין..

הנה שוב גבר (גבר,גבר) בעל יכולת מדהימה ליצור לעצמו עולם דמיוני, כזה שבנוי בעיקר על פנטזיות וחלומות.... סלח לי אבל חושבת שהתנהגות שכזו המעידה בעיקר על תחושת ביטול עצמי, על פחד ומחוסר מוכנות לבנות לך ( ולו כמובן )חיים . הריי לפעמים הגישה הזאת נראית, פאטתית ומסכנה, מרחמת עלייך ובעיקר על אותו שר.. שר הטבעות אעלק..

בלושית

New member
שר הטבעות

פשוט אדם מסכן ! אני מציעה טיפול מקצועי. אתה אדם שלא מסוגל לאהוב באמת רק בגלל שאתה לא אוהב את עצמך אני בטוחה שזרקה אותך איזה בחורה והתעללה בך ורק בגלל זה אתה ככה...........

יערית

New member
נו באמת???????

מאיפה הגעתם לרעיונות האלו?בא אדם ומדליק לנו ת'פיוז בשטויות,ופתאום הופכים למנתחי אופי ופסיכולוגים מהשורה הראשונה

רות 2

New member
אכן כך לפעמים..

אלוהים מחלק אגוזים למי שיש שיניים .. במקרה זה, לך.. בזכות אותן מילים מפתות שיוצאות מבינהן.. אבל את הביצים והשימוש בהם.. נתן לידידך.. כי בסופו של מסר ,מסנג'ר ,הודאות וכו'... הן איתו בין הסדינים... ואתה .. אתה נישאר פה מול המסך כותב משרבט ממציא עוד משפט סיפורי עוד עקיצה "מלאת חן והומור" ... והכי הרבה .... עושה ביד.. יופי של ידיד יש לו לידידך...

והתגובה הזו מהי?

במילים אחרות את אומרת לו את אותו דבר. צריחים, מלחמות או אונניה. הכל מגיע אל אותה שורה שכתבתי מלכתחילה. הבחור מסכן. לא. אני לא חוזרת בי. אני אומרת ישר את מה שאת בחרת לומר בעקיצות.

xarcses

New member
יש שגלים

ויש רבי שגלים. הוא שייך לקטיגוריה השניה. אם יש נשים סופר אטרקטיביות, זה אומר שכל השאר מאוננות? אני זיין עם הספק ממוצע.הוא טוחן בנות לעייפה.זה ההבדל.

tar69

New member
שאלה חשובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

גברים היו יכולים ליפול באותה מידה????????? לדעתי לא! אגב זה מזכיר לי משהו וחוץ מזה מאיפה אתה יודע שהן או לפחות חלקן לא דופקות אותו?

../images/Emo41.gif תודה על השיעור ../images/Emo41.gif ../images/Emo140.gif

אחלה עסקה עשית לך... הודעה קטנה אחת בכמה פורומים (השקעה של כמה דקות) ובתמורה...קיבלת היית עסוק בכל השבת... שמתי לב שזה לא הפורום היחיד בו פירסמת את ההודעה הזו.. ומה שבעצם רציתי להגיד לך זה ש... מעולם לא קיבלת כל כך הרבה תשומת לב, בכל כך מעט זמן

יש פואנטה בסוף???

כאילו דה..... לא חידשת כלום לאף אחד, אתה באמת מאמין שבחורות מאמינות לכם??? כאילו טבעת בערב ראשון... שני??? סליחה... טבעת במיילים... אנשים אחרי שנה-שנתיים עוד לא בטוחים... אז אחרי ערב/שיחה... ניראה לי שהן רק זורמות איתכם באווירה הרומנטית... קשה לי להאמין שמישהי באמת מתכוונת להתחתן עם מישהו שהיא לא מכירה. וכמו שאני תמיד אומרת (ותרגישו חופשי להתנפל).... גבר שיוצא עם בחורה הוא זה שצריך לשלם בדייטים, הרי גבר שיוצא כל שני וחמישי לדייטים לא יישאר לו תקציב לשלם - אל תסתכלו בקנקן אלה במה שבתוכו.

רואים שאת לא גבר...../images/Emo9.gif

אם היית גבר, היית מבינה עד כמה המציאות (העגומה לפעמים..) אחרת... לא תאמיני איך יש נשים שאחרי דקה וחצי של שיחה, שואלות "כמה ילדים אתה רוצה ?..." , טליה, את מניחה יותר מידי הנחות.. ולדעתי (לא רוצה לכתוב מניסיוני) דווקא אלה שלכאורה מקובעות , ובעלות עקרונות, חוקים וכללים בכל נושא... דווקא הן ה"טרף" הכי קל לגברים הללו.

טרף הכי קל... כמעט נשמע מעליב..

אבל לא מפיך. אין פה עניין של עיקרון... חוקים וכללים... ואמנם אני חיה בשיגרה רגועה שאולי מבוססת על סדרי עולם פרטי, פשוט כי כזו אני ונוח לי ככה, שיש סדר בדברים ולכל אחד ברור תפקידו בכוח למען הסדר הטוב. עדיין לא הציעו לי נישואין אחרי פגישה אחת או שתיים ולא ספרו איתי ילדים ואם היו מציעים סביר להניח שהייתי משתעשעת ברעיון ובטח שלא הייתי לוקחת את זה ברצינות. אתה מוזמן להיות הזאב ואני אהיה כיפה אדומה... או שאתה מעדיף את סבתא? ברשותך אמשיך במסרים.

טרף זה מושג מעולם הצייד..

ומאחר ובציידים עסקינן, השתמשתי במושג הזה. שימי לב ששמתי אותו בין גרשיים... להיות זאב???....פעם הייתי....לא כדאי לך.

בסיכום קצר...

לעיתים הצייד הוא הטרף... רק לכל צייד/ת טכניקה אחרת. וכמו שכתבתי לך - נשים רחוקות מלהיות תמימות... הן הכל ומעל הכל - שורדות. גם על חשבון ה'ציידים'.

כבר שלושה ימים אני מחייך

הודעה כמו שלך, ברור שתניב תגובות מהמתוסכלות והחנפנים. כולה מה עשית? החצנת במילים בוטות את המאוויים ה(לא)כמוסים של חלק גדול מהשוכנות כאן, תוך הדגשת הקלות הבלתי נסבלת של סיפוקן. ועוד ע"י מי? סתם אחד. ממוצע לחלוטין. שלא נחל הצלחה בשנות ה-20 שלו, ועכשיו משרלל את כל מי שחיפשה בזמנו יותר מאשר "סתם אחד"ועכשיו אחרי שהתגרשה מבראד פיט, מבינה שזה מר ממוצע שיעשה לה הכי טוב שאפשר. אתה מוכיח את טענתי: זה שאת דוחה בדרכך למעלה הוא זה שיתעלל בך בדרכך למטה. ולדעתי, זו הפואנטה של ההודעה הזו. נכון? זה בכלל לא בעניין לזיין פחות או יותר. זה בעניין נקמה. והתבשיל הזה, מוגש במיטבו כשהוא מצונן היטב. מסקרן אותי אם הצלחתם לעשות ממש מי מאילו שדחו אותו/אותך/אתכם. רק תיזהרו לא ליפול איפה שאתם מפילים. כי לפעמים איפה שזורעים, ממש צומח ילד. והכל מתהפך... ויצאתם הכי פראיירים שיש.

m a y a 69

New member
כמה תיסכול יש בהודעה שלך

אני לא יודעת למה בדיוק אתה מומחה אבל דווקא הנשים הגרושות שאני מכירה ועוד הרבה אחרות לעולם לא יתפשרו על משהו ממוצע ואפילו לא על ממוצע פלוס. האמת שלא הבנתי באיזה עולם אתה חי? נקמה? דחיה? מה היא בדיוק עשתה לך????

וכמה שקר עצמי יש בשלך

לא. אל תתפשרי על משהו ממוצע. אל תעצרי אפילו בממוצע פלוס. לכי על זה. בראד שם. והוא מחכה לך בעיניים בורקות. ומאחריו, מתנשף בציפייה זה ביל גייטס. כולך מלאה ב"מגיע לי מושלם" שאת (ורבות אחרות) מסרבת לראות את האמת הפשוטה: המציאות מורכבת מאנשים ממוצעים. האם יתרונותיהם בתחום אחד מחפים על חסרונותיהם בתחום האחר? עבורך לא. עבור האישה הממוצעת האחרת, כן. עבורך, אין לו אף יתרון אחד. בשבילה הוא נטול חסרונות. ממוצע. החיפוש אחר הנסיך המושלם מהאגדות, מאפיין נערות מתבגרות שעדיין חושבות שאם הן יצרחו חזק מספיק, כוכב הרוק האהוב עליהן ישים לב, ירד מהבמה ויישא אותן איתו אל ה-Happily Ever After. המציאות, לצערי, מעט שונה. אבל זה בסדר לחפש את ה"מעל לממוצע". זה טיפשי (לדעתי) לסרב להתפשר על פחות ממה שמחפשים. ואולי, זה בדיוק מה שמשותף לציבור המתגרשים הממוצע: הסירוב להתפשר. האירוניה היא בזה שכל זמן שאת (לא את אישית, בסדר?) צעירה יחסית את חושבת שתצליחי להשיג טוב יותר. כחלוף השנים, אופק האפשרויות שלך מצטמצם, ואז כבר מתפשרים על פחות ממה שיכלת להשיג קודם. בדרך, מחכים לך טיפוסים מהסוג שפצח בשירשור. זוכרת מה הוא כתב? (ציטוט חופשי, מהזיכרון) "לא הלך לו מי יודע כמה בשנות ה-20 ". עכשיו הולך לו. ולמה לא? כמו שאת לא מתפשרת על פחות, הוא ממשיך לתת לך סיבות.

למעלה