שר הטבעות?

רחלי!

New member
שר הטבעות?

מה זה בכלל הספר הזה? על מה הוא מספר? איך הוא קשור לה``פ? פשוט בזמן האחרון אנשים פה מדברים עליו הרבה...

Hermione

New member
רחלי, מצבך מדאיג אותי

לא קראת שר הטבעות עדיין? הרי שלחתי אותך לספרייה מזמן! בכל מקרה, ההוביט קראת? זאת ההתחלה (בערך- הוא מתקשר ישירות לספר) אז הקשיבי- ההוביט מספר על הוביט (יצור קטן מוזר כזה) בשם בילבו באגינס שיוצא למסע הרפתקאות עם חבורה של גמדים וקוסם. הספר מ-ק-ס-י-ם והוא הספר שאני הכי אוהבת (בנוסף להארי פוטר כמובן- ושר הטבעות). ``שר הטבעות`` הוא סדרה של שלושה ספרים (``חבורת הטבעת``, ``שני המגדלים`` ו- ``שובו של המלך``) והם מספרים בעקרון על פרודו באגינס, (אחיינו של בילבו יקירנו) שנתקל בבעיה חמורה (מאוד מאוד) בצורת טבעת שבילבו קשישא הביא מהמסע ההוא. הספרים מדהימים גם הם, הם לא מתקשרים ישירות להארי פוטר, כי הם נכתבו הרבה לפניו, אבל הם יפים כמוהו (אם לא יותר). אז עכשיו לכי לספריה, תפני בנימוס אל הספרן/ספרנית ותבקשי את ``הוביט`` ו/או הספר הראשון בסדרת ``שר הטבעות`` מאת ג.ר.ר טולקין ומהר!!! ודרך אגב, נודע לי לפני כמה זמן שיש עוד ספר בסדרה שמספר על החיים אחרי נפילת סאורון והכל, וקוראים לו באיזה שם מוזר- משהו כמו ``הסמילאיון`` או ``הסינדאליון`` או משהו בסגנון.

yearak

New member
הספר החמישי

המילאיון או איך שלא קוראים לו הוא לא משהו. התחלתי לקרוא אות ומאוד השתעממתי. הוא מספר על כל מיני דברים שקרו לפני המסע של בילבו - הוא מספר הרבה על האלפים בהתחלה אם אני זוכרת נכון

Mixus

New member
הסילמריליון

הסילמריליון

ככה נקרא הספר שלא קראתי ואולי אקרא בעתיד-לעוד פרטים עליו-כנסו לקישור הבא שיוביל לחנות הספרים הוירטואלית ``דיבוק`` ושם חפשו את הערך ``הסילמריליון``-ותקבלו מידע על הספר... לטולקין יש עוד ספרים-ואחד מהם נקרא ``הרפתקאות תום בומבדיל``-גם עליו יש פרטים בדיבוק-רק צריך לספר... רק שתדעו-```` הוא הספר האחרון של טולקין...

למעלה