שר החוץ הפלסטיני :

זסבה5

New member
שר החוץ הפלסטיני :

שר החוץ הפלסטיני : "..לעולם לא נכיר בישראל ולא נוותר על סנטימטר אחד מאדמת פלסטין.. אנו רוצים בכל פלסטין - מהים ועד הנהר , מראש הניקרא ועד רפיח.." http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=777753&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0 נו שמאלנים , אולי הגיע הזמן להבין שאין מה לדבר עם הפלסטינים ? מתי תבינו שחלוקת שטחים לא תועיל אלא רק תהווה מקור לשיגור טילים ? שמאלנות = מחלת נפש חשוכת מרפא .

adato

New member
אני גם הבאתי להם ציטוט של הנייה

אם הם העדיפו לקבור את הראש שלהם בחול עוד איזה חודשיים הם יגידו לי מה? תראה ציטוט שזה מה שהם רוצים, שהם רוצים להשמיד/להעיף אותך מפה

ואתה חי באוסטיאופורוזיס!

גם אנחנו יכולים להשתמש במילים גבוהות. דיסוננס קוגניטיבי, אגב, ודאי שאינו יכול לתאר את מה שאתה מנסה להגיד, מאחר ודיסוננס קוגניטיבי הוא מצב של בלבול חושי ולא ערכי/ רעיוני.

אתה טועה

דיסוננס קוגנטיבי, במקרה הנפוץ ביותר, הוא פער בין מה שידענו על המציאות ועל עצמנו לבין הדרך בה הדברים מתרחשים בפועל. אם, למשל, אנחנו סומכים מאוד על הידע של אדם מסוים, ויום אחד הוא מסביר לנו, בשיא הרצינות, שיש לנו את מחלת דילול העצם עקב העובדה שאנחנו עשויים מגופרית - נהיה בדיסוננס קוגנטיבי. בהקשר הפוליטי - אם הפת"ח נתפסה בעינינו כתנועה מתונה, ופתאום תצא הודעה רשמית של התנועה הקוראת להשמדת ישראל, נהיה בדיסוננס קוגנטיבי. עם זה לא רלוונטי למקרה של השמאל החמאס, כיוון שהשמאל מעולם לא ראה את החמאס כגורם מתון בקרב הפלסטינים והזהיר מכך שמדיניות ישראל מחזקת אותו. אבל איזה כיף להאשים את השמאל בכל דבר, הא?

Alexco

New member
קרא עד הסוף

הוא מבטא את העמדות האלה ברצועת עזה שכרגע נמצאת בתוך קסטרטרופה הומניטרית של מחסור באוכל, חשמל ומים. אתה אפילו לא יכול להתחיל לדמיין מה זה לחיות בתנאים האלה. הוא מבטא את העמדות האלה בגלל סקרי דעת-קהל ומתוך ברית עם סוריה שישראל מבודדת. מה אתה מצפה, שהם יגידו כמה שהם רוצים לחבק אותנו ולנשק אותנו?

gershon17

New member
נו, ברצינות

הוא מבטא את העמדות האלה כי אלה עמדות החמאס מאז ומתמיד. עם העמדות האלה החמאס זכה ברוב מוחלט בבחירות הפלסטינאיות, ועם העמדות האלה החמאס נשאר גם היום.

adato

New member
קרא עד הסוף

הוא מבטא את העמדות של הפלסטינים מאז היווצרותו של אש"ף בעוד שכאן מגרשים יהודים על ימין ועל שמאל שם לא זזו במאית ס"מ בדיעות שלהם

eyeCoof

New member
קרא עד הסוף

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה גרביים!

armbruster

New member
הוא מבטא את דעותיך בצורה גלויה

ולא מרוחה כמו שאתה עושה.

dirty boots

New member
אז מה ההצעה שלך?

אני רואה שבחתימה שלך אתה מציע מלחמה, אני בטוח שזה פתרון ריאלי שיניב תוצאות חיוביות.

הפיתרון הוא :

להכיר בעובדה שהתנתקות\התכנסות לא תועיל . ולהכיר בעובדה שאסור להיות צבא מוסרי עם מי שאינו מוסרי . יש מבין ? או שמא ראשך עדיין אטום ?

dirty boots

New member
למה לי להכיר במשהו

שאני לא מסכים איתו? אתה רוצה לבוא ולהוכיח לי משהו, בוא ותוכיח. אני לא חייב להכיר בשום דבר שלא נראה לי, ועוד בטח לא כשבאים ומבקשים ממני להכיר בזה בתור עובדה (ואני דווקא מסכים שהביצוע של ההתנתקות היה נוראי). חוץ מזה, "עדיין אטום"? מתי הראש שלי כן היה אטום? מה, זה מין מוסכמה כזאת בקרב אנשי הימין שאנשי השמאל הם אטומים ונבובים? מאיפה אתה יודע מי אני ומה אני חושב? או שאתה סתם מסיק מראש שאני תמוך בשמאל ולכן אני" אטום" (מסקנה אטומה לכשעצמה)? בחיי, מגניב.

למעלה