שרת 1 US

Nir and Beer

New member
משהו לא ברור

"אבל מה יקרה אם באמצע הדרך ברית אחרת תחליט שבא לה להרוס אותכם? אז יש מלחמה כל אחד מהברית השניה עולה על 1 משלכם יענו 2 משלהם על 1 משלכם." אתה מניח שהם כפול מאיתנו בגודל? אנחנו תפסנו איזור גאוגרפי , SE , ואנחנו מתכוונים להיות הברית הרצינית היחידה שם, לא רואה איך EAST ישלחו כרגע צבאות למרחק של 20 שעות נגדינו. כפי הנראה בינתיים , אנחנו נהיה הברית הרצינית היחידה בדרום מזרח, שחקני SHADOWS וEAST פתחו את הכפרים שלהם שוב בNE. ככה שאני צופה זמן בנייה של לפחות 3-5 חודשים לפני המלחמה הראשונה ברית שמתפרסת על כל ארבעת האיזורים לא תעבור יותר מ6 חודשים בלי להתפרק או להתארגן מחדש תתפסו אותי במילה על זה

XXXaviramXXX

New member
אני חושב שניר סיכם יפה

ואור שלא תבין לא נכון, אני לא תופס מעצמי בכלל האמת שאני בערך כמוך במשחק וסביר מאוד להניח שאתה אפילו יותר טוב ממני בתחומים שונים אבל אני אומר שצורת הפתיחה ההתחלתית טובה להמשך מכיוון שאנחנו עובדים כקבוצה אין ספק שהזמן יוכיח אם טעינו או צדקנו

Nir and Beer

New member
אור

פארמים בשלב מסויים כבר לא משחקים תפקיד, הייצור שלך בעוד חודשיים יהיה פי 10 מכל הפארמים שלך ביחד חוץ מזה , שעה זה כלום , אתה תגלה בקרוב מאוד שהפארם הכי קרוב שלך נמצא במרחק 4-5-6 ואפילו 7 שעות מה שחשוב זה הקירה לשחקנים אחרים, מוביליזציה של כוחות הופך לחשוב יותר מכל פארם. אם כולנו נהיה באותו איזור , נוכל להגן על פלא העולם ביתר קלות כשיבוא העת

xxx RAANAN xxx

New member
ניר אתה טועה.

פארמיג מהיום הראשון ועד ליום האחרון , פארמינג= מקור התקדמות ומשאבים. אני מתפלא שעשיתם את זה ובמידה ולא תחשבו טוב לפני כן.

Nir and Beer

New member
רענן , אני טועה? כנס!

באמת? שהיו לך 20 כפרים שכל אחד מייצר מעל 1250 מכל משאב לשעה , שזה סה"כ 100000 משאבים לשעה או 2.4 מיליון משאבים ליום , וזה לא כולל את הבירה, האם השגת את כמות המשאבים הזו מפארמינג? בחיים לא

The Farmer1

New member
אני מרוויח בערך מיליון משאבים ביום בשרת 5 מפא

מפארמינג. ויש לי עוד 13 כפרים.

n lee

New member
אני עשיתי פראמינג

כשהמשתמש שלי דווקא היה גדול אז היה כייף, כי לא הייתי חייבת את זה אבל לא מדובר פה על פארמינג בכללי מדובר על פארמינג בהתחלה של המשחק ואפשר להסתדר גם בלי זה

The Farmer1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

זה סה"כ שיטת משחק שהתפחה בשרת US1, בכל שרת אחר קוראים לזה סימסיטי וזה מיוחס לנובים. פארמינג כשעושים את זה נכון נותנת כמות מכובדת של משאבים לפחות לתוך החצי השני של השרת. כמות גדולה גם עבור שחקן שיש לו 20 כפרים. ולגבי זה שרק טיוטנים עושים פארמינג, אמרתי כבר ואחזור על זה שוב. זה ממש לא נכון, די להטעות את כולם. זה אפשרי, אמנם לא עשיתי בעצמי אבל יש לי הרבה מאוד חברים שעשו את זה מההתחלה בשבטים אחרים. תנו לאנשים לשפוט בעצמם במקום לטחון לכולם שרק טיוטנים יכולים.

n lee

New member
להזכיר לך מי היה צוחק עלייך

בסיבוב הקודם של השרת שאני הייתי לוקחת בקלות 100000 משאבים ויותר ואתה בקושי גירדת את ה20 אלף? (וזה לא היה עם יותר מדיי חיילים משהו כמו 800 TT) פארמינג בהתחלה חשוב בשביל לגדל מהר צבא וכמו שכתוב בהרבה מקומות, הטיוטונים הם השליטים של המשחק בחודשים הראשונים של המשחק אח"כ זה משתנה במקום 1 תמיד יהיה רומאי או גאלס

The Farmer1

New member
התקדמתי מאז

פשוט פחדתי לתקוף כפרים גדולים. הייתי תוקף כפרים של 100-200 POP. והתוצאה היה בהתאם. דווקא ראיתי לפני כמה שבועות במקום ראשון של שרת 2 קום (בסוף השרת עם 62 כפרים) טיוטון.

xxx RAANAN xxx

New member
כן ניר !

פארמיג הוא שם המשחק, אתה חושב שברגע שיש לך מספיק משאבים לגידול עצמי זה מספיק, אני לאומת זאת לא מכיר את המילה "מספיק" , אין מספיק בטרויאן, אני כל שניה שהייתה לי על המחשב החיילים שלי היו בדרך למישהו, עוד ועוד משאבים לטובת גידול + הברית.. כנראה שאתה לא חושב כמוני וזה סוג אחר של אסטרטגיה, ככה אני עובד וככה אני רואה את המשחק, מי שיש לו יותר משאבים הוא העשיר. עכשיו שפתחת את הכפר שלך ליד כולם אתה פשוט לא מסוגל לגדול אין לך מצב לגדול ( אפילו חודש ) על תפוקה של 25 לשעה מה לא מובן בזה ?

באסטר1

New member
אני בראש של רענן

(רק תמתן תתגובות זה נראה כאילו אתה צועק עליהם חח) האסטרגיה טובה לעתיד..אבל אף אחד לא מבטיח שיתנו לך לגדול ממה שהבנתי אתם בשרת של רוצחים לא כמו בישראלי שבקושי תוקפים וגודלים רק על משאבים כמו הדר שהחליטה שזה הכי טוב..ואני לא מבין לא עדיף שניהם? שפותחים כפר צריך לחכות למשאבים שהשרת נותן בחינם בכדאי לגדול בקצת לא עדיף ישר לבנות את הדרך לחיילים ושם להתפתח בפארמינג שיביא לך הרבה יותר ממשאבים בהתחלה ואז להתחיל לפתח משאבים? שוב יכול להיות שלניר יש יותר נסיון אבל למה לי לשחק למשל בשביל שהמנהל שלי יבנה לו WW וינצח ואז יגיד כל הברית עזרה..זה לא נכון אני חושב שצריך לתת סיכוי לכל הברית להגיע עד תאריך מסויים לאכלוסיה ואז לבחור את הכפר הWW ולא למנהל הברית דווקא ואם זה ככה אז השיטה של הכל הברית ליד טובה לעוד 6-7 חודש אבל עד אז הרבה יעקפו אותכם ואתם תשארו קטנים..ואם שחקני השרת יהיו חכמים הם ידעו לחסל אותכם אחרי חודש-חודשיים שאתם קטנים ולעקב לכם את הגדילה אבל זה טוב האסטרטגיה שאמרת נתת לי רעיון לבנות עוד כפרים השרת הישראלי צמודים אחדש לשני

Nir and Beer

New member
אור

בגלל שניסחת את התגובה שלך כל כך יפה, מגיעה לך תגובה רצינית וברורה אנחנו לוקחים ריבוע של 100 על 100 פחות או יותר, ומנקים אותו. המרחק בין שני הכי רחוקים בברית אמור לא להיות מעל 10-12 שעות, שזה לחלוטין זמן טוב. בשרת שעבר היינו מפוזרים יותר , למרות שעדיין רובינו היינו באיזור SE. היו לנו כמה חברים מעבר לגבול של ה SOUTHWEST , לקח לנו מעל 20 שעות לתגבר אותם שהיה צורך וזה היה בעוכרינו ואיבדנו שם שחקנים בשדה הקרב. אם ניקח את שרת US1 כדוגמה, שום ברית מ20 הראשונים לא התפזרה מעבר לרבעון אחד. TF בכל השלוחות היו בSE. ברית WW הייתה ברובה בSE, , חלקית בSW. ברית EAST הייתה NE , בריתות שדוו (SC SN SL ) היו גם בNE. בריתות BERSERK ULFSARK היו בNW יחד עם בריתות OMEN. כל הבריתות שניסו ללכת על יותר מאיזור אחד נכשלו , מהגדולות שבהם אפשר למנות את SHK , ברית - , BIA , 3 בריתות שכולן דורגו בשלב מסויים בדירוג ה1. הם פשוט לא יכלו להתמודד עם בריתות שתיאמו התקפות יותר בקלות ונייוד הגנות הפך למשימה בלתי אפשרית. בניגוד לרוב הדיעות פה, אני יודע בוודאות , שפארמינג לא משחק תפקיד בשלב מתקדם של המשחק , אני איבדתי את כל הפארמים שלי אחרי 5 חודשים וסיימתי מקום 7 בשרת , כנל פייר, כנל מוטי , ועד כמה שידוע לי , כל העשירייה לא טרח ה להתייחס לפארמים. אחרי הכל , עם ייצור של 4 מיליון משאבים ליום , למי אכפת מעוד כמה אלפים. נכון , יש יוצר מין הכלל , כשהורדנו שחקנים כמו וינטר , אף אחד לא יכול להתעלם ממחסנים של מאות אלפי משאבים זרוקים כאבן שאין לה הופכין, אז כולנו התלבשנו עליה כמו תנינים רעבים. יש כאלה מידי פעם , אבל מולטי דאג לסגור אפורים כאלה מהר מאוד מקווה שהצלחתי ללמד עוד מישהו בברכה

mike00

New member
זיזיטריפו מתפקד

אחרי התלבטויות החלטתי להצטרף לצוות המנצח הזה גם בשרת החדש,הפעם אנחנו לוקחים אותו!! מוטי לא לשכוח מה הבטחת לי במפגש האחרון,אני אזדקק לעזרה הזאת בעוד חודשיים... אבירם,הפעם אני לא נותן לך לברוח. בקשר לשאר השירשור,אני משחק בשרת 5 ויש לי שם פארמים של 7-8 שעות מרחק ממני.... המרחק לא כל כך משנה כמו שאפשרות להעזר בברית בשעות צרה... יאללה,אני חוזר למערה שלי. ביי עד הפעם הבאה.

למעלה