שרת קבצים

MaD-d0g

New member
שרת קבצים

שלום לכולם. אני מעוניין להגדיר ולהתקין שרת קבצים חדש אצלנו (הישן הוא פשוט קטסטרופה) אתם מעוניינים לתרום לי טיפים שיעזרו לי בהגדרה נכונה של עץ הספריות
על השרת יהיו מספר אגפים (תקיות). ובכל אגף תהיה תקיה לכל אחד מהמשתמשים, ורק הוא יוכל לקרוא ולכתוב שם. בנוסף לתקיות הפרטיות, יהיו תקיות שלמספר אנשים מאותו אגף תהיה איתה. איך כדאי לבנות את עניין ההרשאות
האם לתת הרשאות על התקיות ישירות למשתמשים או לצוות את כולם לקבוצת אבטחה מתאימה
(גם אם מדובר על משתמש יחיד
) אשמח לקבל עזרה בנושא... תודה

havlaz

New member
קבוצות אבטחה

כמובן שאם אתה יוצר תיקייה למשתמש, אז תן לו ישירות את ההרשאה, יותר מזה, עדיף צוות וכו' קבוצת הרשאות ודרכה לתת את ההרשאות על התיקיות.

MaD-d0g

New member
אוקיי...

אז אתה אומר שעל משתמש יחיד אני אתן הרשאה על תקיה, ועל צוות או משהו כזה אני כבר אצור קבוצת אבטחה
מה עוד חוץ מזה
איזה עוד טיפים שיכולים לעזור

havlaz

New member
לבקש הקצאה על ה-netapp? ../images/Emo3.gif

ולעזוב את השרת קבצים המסכן שלכם? אין יותר מדי... תדאג רק לא לחלק סתם לקבוצות FC. מי שצריך גישה מלאה, שיקבל למה שצריך, לא כל אחד צריך גם אפשרות לשנות הרשאות. מי שצריך יקבל מה שצריך.

טופי

New member
אם יש לך צורך בכך

אתה יכול להגדיר Quota לכל משתמש, וככה הוא לא יאנוס לך את השרת עם התמונות מהחופשה מלפני 3 שנים, ואוסף השירים שלו מ6 השנים האחרונות. אני אישית אוהב לחלק את הדיסקים, לעשות כונן לתיקיות אישיות, וכונן לתיקיות כלליות (Public, Sales, IT ect)

MaD-d0g

New member
עוד דבר אחד

אני מחפש תוכנה שתוכל לקבוע לי הרשאות על תקיות בצורת עץ (ולקבוע אם הם יחלחלו או לא..) בצורה יותר גרפית מאשר לעבור תקיה תקיה בסייר הקבצים. ועוד תוכנה שתוכל להראות לי בצורת פאי כמה כל תקיה תופסת. מישהו מכיר
תודה

למעלה