שרת טוב ב- $10 ?

o_mer

New member
שרת טוב ב- $10 ?

כמה מייאש. באמצע עבודה על אהמ.נו, האחראי על השרת החליט שהוא מפסיק את הפעילות שלו, כדי לגבות את כל החומר. כל כך מטומטם וכל כך מציק, והדברים האלו קורים הרבה יותר מדי עם השרת הזה, אז החלטתי לעשות סקר שוק קטן... אני צריך שירות אחסון, שיעלה בערך $10, שאני אוכל לשלם עליו ב- Paypal, שיהיה אמין, ושיתמוך ב- MovableType. אם אפשר - אז גם דברים קטנים כמו Forward למיילים וכו´, אבל לא חובה. למישהו יש המלצות? תודה! עומר.

0רחלי

New member
זה תלוי כמה פיצ´רים אתה מחפש

להוסט שלי קוראים hostingmatters - הם נותנים שירות טכני מצוין (אני איתם כבר שנה ומעולם לא היתה לי בעיה עם האתרים שלי). אני משלמת 11$ ומקבלת הרבה יותר ממה שאני צריכה. יש את cyberpixels שהם מתחילים בביזנס אבל קיבלתי עליהם חוות דעת טובה והמחירים שלהם מצוינים. ואתה תמיד יכול לבדוק את הפורום web hosting talk, ששם נותנים עצות וכותבים על בעיות הוסטינג.

איה@

New member
לאחרונה - קיבלתי המלצה ../images/Emo26.gif

מנעץ על החברה הזו. AGATE שווה בדיקה. נעץ מרוצה מהם אבקש ממנו להכנס לכאן ולתת יותר פרטים.

naatz

New member
naatz מאשר ../images/Emo13.gif

יצא לי לעבוד עם agate, השירות שלהם מעולה לדעתי, אין מה להשוות ביחס לחברות אחרות שיצא לי לעבוד איתן (ברשותכם לא אנקוב בשמות). החברה ממוקמת בארץ השרתים בבעלותה וממוקמים אף הם בארץ (יש באתר מן סיפור על מערכות בדיקה ביומטריות כחלק ממערך האבטחה של השרתים
לא טרחתי לוודא את הדבר). יש לי נתונים באיזה שהוא מקום בנוגע לחברה עצמה - לא זמין לי כרגע - אם הם יצוצו אדאג להעלות גם אותם. בכל מקרה - בהחלט אופציה שכדאי לשקול בחיוב. naatz

genotip

New member
אני מאשר את האישור ../images/Emo8.gif ../images/Emo34.gif

agate בהחלט חברה מצויינת! גם אני ממליץ

למעלה