שרת וירטואלי

דוד מל

New member
שרת וירטואלי

מה המחירים של שרתים וירטואלים כגון של מיקרוסופט או לפי מה נקבע המחיר (ומהו?)

זורום

New member
אם תספר קצת יותר

ניתן יהיה לנסות לכוון אותך. ספר על הצרכים שלך (מערכת הפעלה, כמויות שרתים וכו').

דוד מל

New member
אספר קצת

יש לי 4 עמדות ואני מתלבט בין קנית שרת לבין אופציה של השרת הוירטואלי (נראה לי כאופציה טבעית ונכונה יותר) מאוסף הכתבות והמאמרים שקראתי אני תמיד משתאה מחדש מהיכולת של אנשי ההי טיק למלא עמודים שלמים מבלי למעשה להגיד כלום, מדובר על מוצר מסויים (לדעתי פשוט מתבקש מזה זמן רב) עם אופציות מסוימות. מה הבעיה הפשוטה לאמר אופציה כזאת עולה כך, אופציה אחרת עולה כך. ולפי מה נקבע פחות או יותר המחיר. כמה זה עולה לפי נפח של 50 גיגה לדוגמא? אני מחפש תשובה בסגנון אופיס עולה 200 דולר לרשיון חלונות עולה כך 150 דולר לרשיון וכדומה, ואם יש מס' סוגי רשיונות אם אפשר פירוט של הסוגים. אם לא ניתן לקבל תשובה פשוטה (בת שורה או שתים) מה סדרי הגודל של מחיר?

זורום

New member
מצוין שהבהרת

בהתחלה, חשבתי שאתה מדבר על תוכנה של שרת וירטואלי ומההודעה שלך אני למד שאתה מדבר על שכירת שרת וירטואלי. אני מבין שאתה בעיקר מוטרד מהתמחור, אולם יש נושאים קריטיים הרבה יותר, לדעתי האישית. לגבי שאלתך, השכירות החודשית בדר"כ מתחילה במספר עשרות דולרים (משהו בסיסי למדי) ועד מספר מאות דולרים. המחיר משתנה בעיקר בהתאם למשאבים המבוקשים על ידך (שטח, זיכרון וכו')....

דוד מל

New member
תודה ו..

בהנחה שמדובר ב- 3 משתמשים ובנפח של 20 גיגה מה סדר הגודל של המחירים 30 דולר לחודש נראה סביר? האם יש תשלום חד פעמי (מהו בערך?) ויש גם תשלום חודשי? אודה על הבהרות

זורום

New member
בבקשה

לשאלותיך - התשלום הוא חודשי. לדעתי, אתה תחצה את קו ה-100 דולר לחודש. יש בדרך כלל גם עלות הקמה חד פעמית בסדר גודל של עשרות דולרים. מציע לך לגגל ולצלצל לחברות המתמחות על מנת לקבל הצעות מחיר. אל תשכח היבטים נוספים ומאוד חשובים - התוכנות הנדרשות, שירותי תמיכה ותפעול (גיבויים, למשל) ועוד.

למעלה