שרתי מסופים

ayvengo3

New member
שרתי מסופים

הי. אני מנסה להדפיס למדפסת LA המחוברת לשרת מסופים ומוגדרת לפי ה IP שלו. כאשר אני שולח משהו להדפסה, זה לא עובד. מישהו יכול לעזור? אולי צריך להגדיר משהו מיוחד ב TS?

ariev

New member
בד"כ צריך להגדיר ב-TS

שזאת מדפסת... נדמה לי שצריך להגדיר את הפורט למצב remote או משהו בסגנון... (לא נגעתי בזה יותר מ-6 שנים...) כמו כן איך אתה מגדיר שההדפסה תלך לפורט הנכון?

ayvengo3

New member
מערכת ההפעלה ואיך אני מגדיר

הי, 1) מערכת ההפעלה שבה אני משתמש היא OpenVMS. 2) את טור ההדפסה אני מגדיר לפי ה - IP של ה - TS והפורט - באופן הבא: 2004 218.1.5.115 - כאשר ה - IP הוא ה IP של ה TS ו - 4 (מתוך 2004) זה הפורט אליו מחוברת המדפסת ב TS עצמו. כשאני שולח להדפסה לשם זה לא עובד... מה אני מפספס / לא עושה נכון? תודה מראש,

ariev

New member
אתה צריך לדאוג שהפורט

אליו מחוברת המדפסת יהיה מוגדר נכון מבחינת קצב וכל השאר (בהתאם למדפסת) כמו כן צריך להגדיר את הפורט ל-remote אני חושב שזה set port xx remote אבל אל תתפוס אותי במילה. איזה TS זה? של digital?

marvin2

New member
אבל אתה צריך...

להגיר למדפסת שם לוגי בVAX ואז לקשר אותה לתור הדפסה שאותו אתה יוצר. לגבי ה TS - כמו שנאמר אתה צריך להדיר אותו כ . REMOTE תעשה חיפוש באתר של דיגיטל ( או של קומפאק, או של HP, קשה לעקבו אחרי כל הרכישות) אני זוכר שבזמנו מצאתי שם הסבר.

ariev

New member
אפשר לבדוק את הצד של ה-TS

על ידי ביצוע telnet 1.1.1.1 2004 (כלומר ל-IP ולפורט), ופשוט לעשות paste של טקסט (עם כמה שורות לפחות) לתוך החלון... אם זה עובד, המדפסת אמורה להדפיס את הטקסט

ayvengo3

New member
הגדרות של פורט

יצירת טור הדפסה ויצרתי פורט לוגי ב VAX. הגדרתי את הפורט ב TS ל REMOTE. ה - TS הוא XYPLEX. אולי יש עוד איזה שהוא מאפיין מיוחד שמיועד למקרה שאני מגדיר דרך ה IP? ariev - אם אני מתחבר דרך הפורט שאליו מחוברת המדפסת, ומקליד שם משהו. זה אמור להדפיס את זה?!

ariev

New member
כן, אבל אתה צריך למלא את ה-buffer

כך שאולי כדאי לעשות copy/paste של קובץ טקסט ארוך

marvin2

New member
כמה ניחושים

יש לך שרת מסופים של XYPLEX נכון ? תתחבר בטלנט (או דרך אחד המסופים) שמחובר אליו לפורט 2000. ושם תיתן תפקודה TEST PORT ומספר הפורט. וכדי לפשט תהליכים הייתי ממליץ לך להתקשר לצוות VAX במרגנית...הם יודעים את העבודה הזו טוב מאד...(כל זה כמובן במידה ואני לא טועה ואתה באמת בצבא...)

ayvengo3

New member
עשיתי TEST ל PORT

הי, עשיתי TEST ל PORT וה TEST יצא במדפסת... זה גם כן עובד לי עם אני מדפיס דרך ה LAT... אבל דרך איך שהגדרתי עם ה IP זה לא עובד למישהו עוד אולי יש רעיון?

marvin2

New member
איפה נכנס ה IP לתמונה ?

זה שיש ל TS שלך ממשק דרך IP זה טוב יפה, אבל בתכלס זו רשת DEC ,מה שאומר שאיפי לא קשור כאן בכלל. במידה ויצא לך ה TEST במהמדפסת - טוב ויפה. עכשיו תעבוד על ההגדרות של התור ב VMS.

למעלה