שרתים של DELL?

עידו123456

New member
שרתים של DELL?

איך השרתים של dell? מבחינת השירות, מארז ואיכות רכיבים כללית לעומת שרתים של HP או IBM? על איזה חברה אתם ממליצים?

פוֹלי

New member
אישית, אחרי מאות שרתים מכל הסוגים

אני יכולה להמליץ על ה IBM. חומרה חזקה, שירות אדיב, רכיבים חזקים, ומכונות חזקות במיוחד.

Ido MCSE

New member
שירות של IBM לא מספיק אדיב

במרוצת השנים יצא לי להתעסק עם אלפי שרתים שונים. והמובילים הם IBM ו HP לשתיהם יש חומרה חזקה ואמינה אבל בשירות HP מנצת את כולם ללא עוררין.

ezaton

New member
לא שולל את DELL בכלל

למעשה, עד כה, השירות שקיבלתי עליהם היה לא פחות טוב (אם לא יותר) מהשירות שקיבלתי על אחרים. הם לא נופלים מאחרים ברמת החומרה, הם לא נופלים מאחרים ביכולות ובביצועים ובאמינות לאורך זמן. הם פחות מסריחים מ- IBM מבחינות רבות - הן סוגי הברגים של השרתים (לדוגמא, מגירות דיסקים קשיחים של IBM משתמשות בבורג כוכב עם שפיץ באמצע. סיוט לא קטן למצוא מפתח מתאים), הן משחקי ה- firmware שכל מי שעובד עם שרתי IBM מכיר היטב, והן בנוחות ואיכות המסילות עצמן. החסרון היחיד שאני יכול להצביע עליו ב- Dell זאת ההתחממות היחסית גדולה מאחורי השרתים הנ"ל. יש ברשותי כמה 2850, והם מאוד חמים מאחורה. HP פחות חמים מהם. בכל אופן, ברמת החומרה, דווקא IBM הם הפחות מומלצים שלי. ואני יכול להתחיל לספר סיפורים מפה ועד מחר, אם רק תהיה לי סבלנות. הערה - הכותב מנהל מע' מחשוב של חברה שמחזיקה מגוון גדול ככל האפשר של שרתי מותג בחוות ה- QA שלה.

lirane1

New member
היתרון של HP הוא שהבקרי RAID

שם באים BUILT IN בניגוד ל IBM, שעוד צריך להוסיף עליהם יותר כסף. זאת אחת הסיבות שראינו אצלנו ירידות ביצועים עם שרתי IBM

ezaton

New member
תלוי איזה

יש ויש. אגב, ויוצא שוב שאני מציג את Dell, אבל גם אלו באים עם בקר מובנה. בקשר ל- HP אין לי תלונות. המחשבים נוחים לעבודה, נוחים להתקנה ולשימוש. עושים את עבודתם נאמנה. אין תלונות. יקרים מעט יותר מ- Dell מקבילים, ושלא בצדק. זהו.

מסכים עם עידו

אין על השירות ש IBM נותנת בנושא שרתים. בנוגע לחומרה - לשתיהם חומרה אמינה וחזקה.

A

adorah

Guest
מעניין שכולם מתלוננים על שירות HP

בישראל.. בYNET למשל הצטברו במשך השנים האחרונות מאות אם לא אלפי תלונות על השירות של HP ישראל. אני מוכרח לומר שאתה כמעט הראשון שניתקלתי בו והיה מרוצה מהשירות של HP. אני הודעתי ללקוחות שלי שאני לא אתמוך בשום מוצר של HP החל ממדפסת וכלה בשרתים דרך מחשבים ניידים והמלצתי חד-משמעית, לא לרכוש את המוצרים שלהם כל עוד המדיניות שלהם בארץ היא לא לתקן או להחליף חלקים במוצר חדש באחריות ובמקום זה להחליף אותו במוצר משופץ שלך תדע מה עבר עליו.

דווקא עם IBM היו לי לא מעט בעיות

דיסקים שהיו נופלים (עד שהתקינו מייצבי מתח על החוטים של הספק). בעיות בזיהוי דיסקים שהוחלפו לצורך גיבוי. ועוד. אמנם השרות של IBM טוב מאוד, אבל עצם זה שנזקקים לו, אומר משהו לגבי איכות החומרה. צריך רק לציין שאני מתייחס לתקופה של לפני שנתיים-שלוש, אולי משהו השתפר מאז. עם שרתי Dell לא יצא לי להצטרך את השרות בכמות כמו עם IBM.

ולי הרבה תקלות עם HP

במיוחד dl360/dl380 G4 דיסקים נופלים כל יום שני וחמישי, לוחות אם מתקלקלים מאווררים מפסיקים לעבור אחרי כמה חודשים. HP תמיד יודעים להאשים את התנאים בחדר השרתים אבל רק לא את עצמם.

lirane1

New member
דווקא IBM עושים לנו הרבה תקלות

אין יותר מדי בעיות עם HP. למרות שדווקא תנאים בחדר שרתים מאוד משפיעים על הביצועים והאמינות

ezaton

New member
להזכיר לך טלפונים בהולים של

"המחשב מרסט את עצמו כל לילה"? ל- IBM יש את הכבוד שלהם, אבל הם מסריחים. מבין שלושת היצרנים המובילים, IBM, בעיני, הם הנחותים והעקומים מכולם. הם לא מסוגלים לעשות משהו ישר מא' ועד ת', אלא תמיד יש לך איזו התחכמות פה או שם.

למעלה