אין כמו בשר!!
H heaven is here New member 26/10/05 #36 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא אוכלת עוף אבל שניצלים כן:$
A a lost seashell New member 26/10/05 #37 אני מחשיבה את עצמי לצמחונית../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא אפכת לי מה אנשים במשפחה אוכלים..למרות שאפחד מהם לא תומך ואני אוכלת פעם בחודש שניצל וחצי. ותמיד רע לי אח"כ..אבל המשפחההה!!
אני מחשיבה את עצמי לצמחונית../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לא אפכת לי מה אנשים במשפחה אוכלים..למרות שאפחד מהם לא תומך ואני אוכלת פעם בחודש שניצל וחצי. ותמיד רע לי אח"כ..אבל המשפחההה!!
י יוחאי ועדיה New member 26/10/05 #39 ../images/Emo31.gif בשר זה טעים רצח! אני אוהב בשר ואף אחד לא יכריח אותי להיות צמחוני! כל אחד יעשה מה שהוא רוצה נקודה! אתם רוצים להיות צמחונים? תהיו צמחונים אבל אל תכריחו אנשים להיות כמוכם!
../images/Emo31.gif בשר זה טעים רצח! אני אוהב בשר ואף אחד לא יכריח אותי להיות צמחוני! כל אחד יעשה מה שהוא רוצה נקודה! אתם רוצים להיות צמחונים? תהיו צמחונים אבל אל תכריחו אנשים להיות כמוכם!
I ira87 New member 28/10/05 #46 ../images/Emo45.gif גם אני צמחונית כל צמחוני במהלך חייו תורם להציל כ-4000 בעלי חיים.