שרשר ת'מסךךךךךךךך D:

HandsStainedRed

New member
שרשר ת'מסךךךךךךךך D:

הרבה זמן לא היה P: יאללה צלמו את המסך שלכם ותראו לכולנו D: (מי שלא יודע איך- print scrn SysRq --> צייר --> הדבק --> העתקה אל... ואז אתם שומרים ומעלים לפה.)

Fueled by ramen

New member
יש לפאניק! אט דה דיסקו שיר חדש!!

לא אני לא סתומה! זה פאניק! !!!!!!!!!!!!!!!!! ברנדון וספנסוש החזירו את הסימן קריאהההההההה |מתחרפנת|

Fueled by ramen

New member
Oh Glory

אין כוח לחפש ביוטיוב זה רק דמו בינתיים לכי חפשי ~הם מכינים עוד סינגל, New Perspective~ עאעא פאניק!אטדהדיסקוווווו

Fueled by ramen

New member
נצל"ש (זה חוקי איי גס?)

העמ ליאל לא הייתה אמורה לעשות סיכום חודשי כזה עם מי שכתבה הכי הרבה וכאלה.. איזה 4 פעמים בערך?XD ממרץ לא עשינו את זה ס.ס |ידידים שלי מטרידים אותי בטלפון:'(|

Fall Out Liel

New member
חח כשיהיה מה לשים, אז אני אכתוב ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

הפורום לא בדיוק שוקק באנשים והודעות, לא כדאי שאני אפרסם את זה.. ^^ (ובנוגע לחודשים הקודמים- הייתה לי בעיה עם האדמין שהסתדרה רק בשבוע האחרון סופסוף
)

תמונה של אחותי עם אורי חזקיה ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

ד"א, הוא המפורסם הכי נחמד שהכרתי :)

הוא נחמד לגמרי ../images/Emo12.gif ../images/Emo101.gif

~תתכונני לחפירה~ הייתי בהופעה שלו לפני 3 שבועות בערך ואחרי ההופעה אני ואחיות שלי הצטלמנו איתו ודיברנו איתו ובלהבלהבלה וכשיצאנו משם אחותי נזכרה שהיא רצתה לבקש ממנו שייאחל מזל טוב לאבא שלי והיא תצלם אותו בסרטון אז בגלל שאני מכירה את המקום כי הופעתי שם כמה פעמים אז לקחתי אותם לכניסה האחורית ואחותי קראה לו מלמעלה והוא קרא לנו לרדת לחדר ההלבשה שלו. אז ירדנו והוא עישן אז הוא אמר שנשב בינתיים אז ישבנו ודיברנו איתו והוא שאל אותנו בנות כמה אנחנו ואיך קוראים לנו וכאלה וסיפרנו לו שאנחנו 4 אחיות כי אנחנו מה זה לא דומות אחת לשנייה והוא מה זה התלהב
והוא אחד האנשים הכי מצחיקים שיש והיה הכי סבבה לשבת איתו ולצחוק איתו, צחקנו מלא על קריית שמונה אבל לטובת ק"ש, לא לרעתה :) הרגשתי כאילו אני יושבת עם חברים שלי
צילמנו אותו בסרטון ליומולדת של אבא שלי והוא אמר לי שיש לי חולצה יפה
אז אמרנו לו ביי והכל ובאנו לצאת ואז הוא אמר לנו לחכות לו כדי שנצא ביחד ואז יצאנו החוצה כולנו ודיברנו קצת והמונית התחילה לצפור לו אז הוא אמר לנו "רגע, לפני שאני הולך, בואו חיבוק קבוצתי." והתחבקנו כולנו וזהו D: אה וגם המופע חימום שלו ממש נחמד ומצחיק

Fueled by ramen

New member
וי הוא נשמע ממש חמוד

ואי הלוואי עליי נגיד דבר כזה עם ברנדון *-* הוא נשמע אחלה בנאדםX_X אבל יש לי משו נגד מעשנים חחחחD:::::::: זה פשוט מגעיל אותי לאדעתX.X

HandsStainedRed

New member
^%$*^%@*$!*$@*%^$)*^%(*)&%^&$%R@

פווווווווווו פוווווווווווווווווווווווו פוווווווווו אני אהיה חולה רק בשביל שהוא יטפל בי#*&%@#*$@

למעלה