שרשרת

ופעמ מנזמנ..... זמנ

מי שהיה עומד מאחורי או מצדדיי הוא היה העומד אבל היומ אני מציצה ומחייכת אלייכ עומדת בואי קצת לאמצע שלי יופי......ככה בדיוק }{ ולכ אלומיניומ פעמ פעמ מנזמנ זמנ בקיבוצ שלי לא היה שיט ואפילו קקי לא אמרו לקקי ולשיט קראו "בבה" ואני עדיינ לא יודעת לנקד אז תקרא את הבבה איכ שנוח לכ

מזמנ.. מזמנ

כן. פתאום נזכרתי בשיר ישן של חווה אלברשטיין לא מצליחה להזכר במלים.. מזמן מזמן רחוק רחוק ראיתי פעם.. שיעור בניקוד כתב המדקדק במלים בטח ישמח לתת לך שיעור פרטי.. אחח.. כמה כיף לראות לך

עיניים

New member
ואולי אם תזוזי קצת לאמצע

תוכלי לראות את המילים ,,, מזמן-מזמן אחור-אחור הייתי פעם גדי שחור לא היה חביב ממני בעדרי רחל אימנו והיא קשרה אותי בחוט לכל מקום איתי הלכה רק רקיקים עם צימוקים הגישה לי לארוחה היא ליטפה אותי היא נשקה לי בפנים אחרת איך היו עוברות עליה שבע שנים. מילים: נורית זרחי.

אחח!.. תענוג

אני בקושי זכרתי את השיר רק את המנגינה.. וואו.. איך הצלחת למצוא כשכל המלים היו על בערך? תודה תודה רבה הנה אני זזה קצת לאמצע..

עיניים

New member
אהההההה,,,,,,

לכל אחד - הגורו שלו,,,,
עכשיו רואים אותך ברור יותר. ברוכה את בצל הקורה.

טרה10

New member
בבה בסגוליים וזה מגבעת חיים..שם

נול..ושם לא נו..לי ילדי..אלא בין בית אלפא ונהלל..

magy

New member
אלומיניום......

רק שלושתינו פה. אתה אני ובבה אז .......אלך לי. בתקווה לשבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

הילי לרגעע ../images/Emo45.gif מחוכנה לרגע

היי ברוכה - מה השאלה - התאקלמת מהמילה הראשונה.

ה-../images/Emo48.gif עלה לי לראש ../images/Emo9.gif

גם את הניק אני כותבת כבר בשגיעים.. שתינו יין מרלו עם חברים... ומפה לשם גמרו 4 ליצנים 2 בקבוקים.. לפני שאני עושה בושות, אני לכם אומר שלום ולהתראות..

למעלה