שרשרת

שרשרת

אז בנ גוריונ עמד על הראש וצ´כיה נתנה לנו את הקלות הבלתי נסבלת ומונופול הוביל אותי ......... לשחק דודס "בחייאת פרחו בטני תיק תק" ולהתפנות הובילה אותי ישירות לשבת בנוח בנוחיות ולעשות פיפי והאלומיניומ מזכיר לי את סבתא שלי שהייתה אומרת " מרק מבשלימ רק בסיר אלומיניומ" ואני מאיפה אשיג היומ סיר שכזה ???.. מינ געגועימ כפולימ יש לי תגיד אני מאוקלמת??????.

שקדי

New member
את מאוקלמת...........

בדיוק ברגע בו את מרגישה מאוקלמת ברוחה הבאה......שבי עימנו כאן...........

דודס תיק תק?!

שיט. כמעט כמו התוק-תוק ההוא. ****** לעניין סיר האלומיניום - כדאי להזכיר שגם הסיר הנוסף - שעליו ישבו הילדים - גם הוא היה אז מאלומיניום. מקווה שהסבתא לא החליפה בטעות בין הסירים. ואל תהיי, כמובן, ברוחה ואל תברחי. להיפך: ברוכה השווה!

טרה10

New member
בכלל לא..צ´כיה נתנה לנו את התקוה..

במנגינה הלקוחה מיצירתו של סמטנה ´מולדבה´ מתוך וולטבה.. וכבר דנו בכך..פעם. וגם אבא שלי..עלה מצ´כיה ליתר דיוק מברנו..!

גם אבא

שלי עלה מצ´כיה אולי בכלל יש לך תמונות שלו?

גמ חמותי ז"ל

עלתה מצ´כיה והשאירה לי טעמ של "שליצלקלכ" בפה המאכל הזה בצק תפוחי אדמה עמ הרבה בצל מטוגנ הילי מוסיפה שהיא השאירה עוד כמה דברימ וכולמ נעימימ

שקדי

New member
ולשלמה ארצי יש.........

געגועים לפיקאסו שצייר עד הסוף שדיים גדולות של נשים.... טוב.....כל אחד וטעמיו...............

מזל גדול יש לפיקאסו

שהוא לא גר בשכונה שלי שדיימ גדולות הוא לא היה מוצא בשכונה תאר לכ שלמה ארצי בלי געגועימ

שקדי

New member
משהו במים?????

או באויר?????? או שמא רופא שמתמחה בהקטנה ומתאמן על חבירים????????????.

עיניים

New member
אז אני רואה,,,,,,

שהספקת להתאקלם, וגם להתפנות, ואפילו להיזכר בסירים של סבתא, ועכשיו - גם עארק,,, עם קרח - או בלי? ולי יש זכרונות רק מעארק, ובורק´ס וביצים קשות של שבת בבוקר,,,, עין
סיימה עם החמין של שבת

שקדי

New member
אם כך......זה אולי הזמן........

לדבר על נשיקות יותר נכון על נשקנים....... בנות......הבימה שלכן................

עארק עמ.........

עמ גת והרבה ו-"ג´עלה" של שבת וכמובנ ג´חנונ מי ידע מה זה בורקס ? אפילו סרטי בורקס לא היו אז

עיניים

New member
הפעם הראשונה

שראיתי את ה-גת היתה כשנפגשתי עם ידידים בבית אחד מהם. אחד האורחים היה חיים משה, בכבודו ובעצמו, כשעוד היה זמר זוטר בחתונות. הם השתרעו במרפסת על מזרונים, ולעסו עלים,,,, לא הבנתי אז איך אפשר ללעוס עלים ולירוק אותם, ועוד יותר לא הבנתי מה זה עושה להם. אחרי שראיתי את ה"ראש" שתפסו - כבר הבנתי,,,, ובורקס? עליהם גדלתי. על ריחם התעוררתי כל שבת בבוקר. סרטי הבורקס - נולדו על ברכי הבורקס של סבתא,,,,,

והפעמ הראשונה .......

הבנ שלי פגש את הגת כשהרחיק נדוד לאתיופיה שמ פגש וגמ לעס ומאז שחזר הוא לא מפסיק לחקור על בני תימנ בכלל ועל הסבימ שלו בפרט ראי לאיזה "סוטול" מוביל אותנו הגת הזה כל אחד והשיכרונ שלו וחונה לרגע התרחקה מהגת והסתפקה לה במארלו תארי לכ היא הייתה עושה רוורס ולועסת גת

למעלה