שרשרת, קסטה????

motonimrod

New member
שרשרת, קסטה????

כשאני מפדל קצת בחוזק אני מרגיש כאילו ( או שזה מה שזה) שהשרשרת מחליקה לי מהקסטה ואני מפדל על ריק ואז הרגליים שלי עפות קיבינימט, אני חייב לציין שההילוך לא קופץ לי והמעביר מחוון מדויק וישר, האוזן ישרה והקסטה מחוזקת במצב מצויין ללא שום עיוותים. אין לי מושג מה זה ובחיים לא קרה לי עדיין, למישהו יש מושג מזה ???? יכול להיות שזה נוצר מחוסר בשימון השרשרת ???? תודה נמרוד!

yubash

New member
תבדוק שאין חוליה תפוסה -

לעבור חוליה חוליה. תבדוק גם בחנות אופניים אם השרשרת התארכה. וכן, חוסר שימון מן הסתם יכול לגרום לחוסר תקוד של השרשרת.

motonimrod

New member
את האמת שמתי

פלטה יותר קטנה מקדימה זה אמור לשנות משהו??? ולא צריך להוריד חוליות מהשרשרת!

Anogs

New member
יכול להיות המון דברים

לדעתי הכי טוב לתת למכונאי שיבדוק ויעשה הרבה סיבובים על האופניים ויוציא את האופניים שהכל בסדר. אצלי יש את אותה הבעיה וכבר האופניים היו ארבע פעמים אצל המכונאי ועדיין יש את הבעיה..אז אני אצלו כמעט כל יום ומנסים לסדר את הבעיה..

כמה הצעות לבעיה.

1- שיניים עקומות בקראנק. 2- התארכות השרשרת ברמה כזאת שהתחילה לאכול את הקסטה. הפתרון- ללכת למכונאי רציני שדבר ראשון יבדוק את השרשרת עם מד שרשרת. כמה שאלות : כמה זמן יש לך את האופניים ? מתי פעם אחרונה החלפת שרשרת ?

motonimrod

New member
השילדה בבעלותי חודשיים

פחות או יותר, שרשרת החלפתי לפני חודש בערך ! והחלפתי לאחרונה פלטה קידמית מ38 ל32 כיוון שזה היה פתרון זמני בישבילי לבעיה שהייתה לי! יש סיכוי שהשרשרת עד כדי כך התארכה ???

השלדה לא מעניינת,

כמה זמן אתה רוכב עם הרכיבים הקיימים ? יכול להיות שהשרשרת הקודמת הוחלפה מאוחר ולכן גרמה נזק לקסטה... תבקש ממכונאי להעיף מבט על הקסטה ולבדוק.

לא תמיד רואים בעין שחיקה בקסטה

אתה אומר שלא היו בעיות לפני שהחלפת את הקסטה... כמה ק"מ הקסטה הזאת עברה? כמה שרשראות החלפת על אותה קסטה? טיפה שחיקה אפילו בשן אחת עלולה לגרום לקפיצה בעומס. תבדוק גם אם חיזקת חזק את הפלטה שהחלפת, שהיא לא עקומה ואין עליה שיניים שבורות/חסרות. בנוסף, כמו שכבר אמרו לך פה, חפש חוליות תפוסות בשרשרת. תראה גם אם סגרת את השרשרת טוב ופין הסגירה לא נפתח לך קצת. בהצלחה.

למעלה