שרשרת "קופצת"

שרשרת "קופצת"

שמתי לב שיש לי בעיה שכשאני מתדווש מהר וחזק כמו למשל ממצב של עמידה לצבירת מהירות ואני עומד על הפדלים,ז"א לא בישיבה,אז השרשרת מדי פעם קופצת...נשמע מין קול שהשרשרת קופצת אבל לא עוברת הילוך...מוכרת לכם התופעה? יש לכם רעיון אולי מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה:)

tamiryyy

New member
פיתרון לבעיותך...

היה לי בדיוק את מה שאתה מתאר!!! וגם עשיתי את כל ההמלצות שאמרו לי... "תנסה לכוון".... "אולי האוזן עקומה או אולי המעביר"... לדעתי הלכה השרשרת במקרה הטוב... אולי גם הגלג"ש ובמקרה הגרוע גם הקסטה! היו לי בדיוק אותם סימפטומים שאתה מתאר בדקתי את מצב השרשרת עם מותחן שרשרת והסתבר שהיא מזמן סיימה את חייה... ולקחה איתה את הגלג"ש והקסטה... שורה תחתונה : (ואני לא מאמין שאני אומר את זה...) לך למכנאופן שיבדוק את השרשר עם המכשיר שלו... תחליף שרשרת, אם לא עוזר אז תחליף גם את הגלג"ש האמצעי מקדימה (ואולי גם הקטן). ואם גם זה לא עוזר אז גם את הקסטה. נ.ב: מה שרשמתי פה זה מניסיון אישי שהיה לי אולי אצלך זה אחרת אבל רק שתדע... יום טוב

ואו...נשמע כמו חור בכיס חחח

תודה בכל מקרה. כמה עלה לך העניין? אם אני רוצה להחליף קסטה גלגש ושרשרת כמה צריך לעלות לי בהנחה שאני לא רוכב מקצועי אלא סתם עוד אחד שנוסע בעיר מפה לשם והאופניים שלי עולות 1400\1500 מקס'...מה שאומר שאני לא מחפש את הבסט שבבסט :) יאללה תנו לי הצעות מחיר!

psycho killer11

New member
באזור ה400 ש"ח לעסק הזה.

ואולי זה בכלל כיוון או משהו כזה. כמה זמן יש לך את האופניים?

קוב

New member
יכולות סיבות רבות

לפני החלפת שרשרת או גג"שים הייתי בודק נקיון ומתח בתקופת החורף בוץ נוטה להמרח ומפריע לשילוב טוב את התארכות השרשרת כדאי לבדוק בכל מיקרה כדי למנוע בלאי מיותר

למעלה