שרשרת לא מתוחה??

LIRAN THE KING

New member
שרשרת לא מתוחה??

הגלגלי שיניים חדשים וגם השרשרת הכל חדש חדש מהחברה עם האופנוע אבל השרשרת תמיד שאני מותח אחרי יום כבר לא מתוחה וכבר אין לאן לימתוח מה יכול ליהיות קרה -האופנוע עם 7 אלף קילומטר??

שחרלרט

New member
לפעמים שרשרת חדשה

דורשת כמה מתיחות.לגבי ממצב שאין לך עוד מקום למתיחה,יכול להיות שהרכבת שרשרת ארוכה מידי בכמה חוליות. או כמו שמקסמקס ציין מקודם.

45degrees

New member
מתיחה יותר מדי בכל פעם גורמת

לבלאי מוגזם של השרשרת. אולי זה המקרה?

LIRAN THE KING

New member
איך אני יכול לדעת לפי מה השרשרת

ניראת חדשה חדשה היא עוד בצבע של זהב!???

45degrees

New member
אם אתה לא יודע למתוח

שרשרת אז לך למישהו שיודע שילמד אותך. זה לא פשוט כמו הידוק בורג, אך גם לא מסובך מכדי שתוכל ללמוד ב 10 דקות. העניין הוא שמתיחת יתר הורסת מאוד מהר גם את השרשרת וגם את גלגלי השיניים.

LIRAN THE KING

New member
גלגלי שיניים שפיצים לגמרה !

השרשרת איך אפשר ליראות עם היא ערוסה?? ואני יודע לימתוח!

Moo Moo

New member
אם אתה לא יכול כבר למתוח את השרשרת.

או שאתה מוצא שהמרווחים בין מתיחה למתיחה קרובים, השרשרת גמורה. אם אתה מחליף תחליף כבר הכל שרשרת וגג"שים.

SMCamel

New member
../images/Emo45.gif

אני למדתי על בשרי (וארנקי). כשהייתי בעליו של CBR מתחתי שרשרת קצת יותר מדי, למחרת יצאתי לטיול בצפון עם זוגתי דאז... שנינו ג'מוסים... לא קרה כלום לשרשרת וגם לא לגלג"ש... המיסב של הקראנק ספג את כל הנזק. גם הכיס, 4000 ש"ח לתיקון.

111SM

New member
או שאתה נוסע כמו חייה

או שאתה מותח כמו חייה בשתי המקרים את משלם ותשלם המון כסף אולי בכל זאת כדאי שתלמד איך מותחים שרשרת כי שרשרת מתוחה זה שטויות אבל מיסב של ציר יציאה בגיר זה כבר סיפור אחר לגמרי...

SMCamel

New member
כמו שאמרתי... ג'מוס! ../images/Emo80.gif

אכן מתחתי יותר מדי, אני מניח שגם גילו של המיסב (התקרית היתה ב-2002 והאופנוע היה בן 8) לא פעלו לטובתי... יש חכמים שלומדים מנסיון של אחרים ויש כמוני שלומדים מנסיון של עצמם

LIRAN THE KING

New member
טוב חזרתי מהמוסך !

השרשרת נימתחה לי כל פעם מהדאבלים שההיתי נותן בכל היזדמנות ! ומהווילי! כמו שזה ניראה עכשיו צריך ליתנהג לאופנוע יותר העדינות

45degrees

New member
אז תלמד איך לכוון את מרווח השרשרת

המתאים, ותיעזר במישהו לצורך בדיקה לאחר המתיחה ולפני יציאה לרכיבה

MexMex

New member
לא יכול להיות

אלא אם השרשרת מאיכות נמוכה כמו שאמרתי קודם. שרשרת מאיכות טובה לא תיתרפה בגלל ווילי'ס. M.

למעלה