שרשרת ובנים בשרות קרבי...

Bombardier1

New member
שרשרת ובנים בשרות קרבי...

אם יש לי שרשרת ממש ממש דקה עם תליון של מגן דוד ממש ממש קטן (ס"מ מקודקוד לקודקוד) בקיצור שרשרת עדינה, ייתנו לי להמשיך לענוד אותה במהלך השירות ?

לא.

בס"ד אסור לבנים במהלך שירות (לגבי בנות יש הקלות בנושאי תכשיטים שאני לא כ"כ מתעניין בהן) ללבוש כל סוג של תכשיט, למעט טבעת נישואין- לנשואים בינינו... אה. ודיסקית כמובן, אם אתה קורא לזה שרשרת

טוב ומסתבר שיש הקלה כלשהיא..

בס"ד הנה פ"מ לגבי תכשיטים: " * חיילת אינה רשאית לענוד כל עדי (תכשיט), פרט למפורט להלן: - שרשרת אחת לצוואר, עשויה מתכת, שקוטרה שלושה מ"מ לכל היותר, ועליה תליון אחד שקוטרו שלושה ס"מ; - שתי טבעות, נוסף על טבעת נישואים, רוחב הטבעת עד ס"מ וחצי; - עגילים צמודים לתנוך האוזן; העגילים יהיו קטנים, ובשום מקרה לא גדולים מתנוך האוזן; אין לענוד יותר מעגיל אחד בכל אוזן; - צמיד בצבעי מתכת או מאבן לא-צבעונית על האמה, שרוחבו שני ס"מ לכל היותר. * חייל הלובש מדים לא יענוד כל עדי פרט לטבעת נישואים ו/או שרשרת אחת לצוואר (כמפורט לחיילות בסעיף 7). * צביעת ציפורניים - חיילת אינה רשאית לצבוע את ציפורני ידיה ורגליה אלא בלכה שקופה, או בלכה ורודה בהירה או לבנה בהירה. חייל הלובש מדים אינו רשאי לצבוע ציפורניו. " עכשיו הם נזכרים לומר לי...

Bombardier1

New member
זותומרת שאפשר. ולהוא ששאל אם

זה מה שמטריד אותי... אז השרשרת הזאת יקרה לי מאוד ולא בגלל הערך הכספי שלה אלא בגלל הערך הרגשי.

Bombardier1

New member
אני אשמור עליה טוב-טוב...

לא נראה לי שאני ישאיר אותה 3 שנים בבית... ואם לא תיהיה לי ברירה אני באמת ישאיר אותה בבית...

למעלה