מה אשם חבר שלך שיש לו חבר אמרתי כבר שאני אעמוד לצידך לטוב ולרע
T TetiBETTY New member 31/10/03 #56 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה אשם חבר שלך שיש לו חבר אמרתי כבר שאני אעמוד לצידך לטוב ולרע
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה אשם חבר שלך שיש לו חבר אמרתי כבר שאני אעמוד לצידך לטוב ולרע
S slave4brit New member 31/10/03 #57 ../images/Emo42.gifממש "לטוב או לרע" את תמיד מנצלת כל הזדמנות לרדת עלי אבל את תדאגי... זה ישתנה בקרוב *צחוק מרושע*
../images/Emo42.gifממש "לטוב או לרע" את תמיד מנצלת כל הזדמנות לרדת עלי אבל את תדאגי... זה ישתנה בקרוב *צחוק מרושע*
T TetiBETTY New member 31/10/03 #58 Yeah Yeah Yeah ../images/Emo3.gif שמענו עליך רבות עדיין אוהבת.... ....
S slave4brit New member 31/10/03 #59 ../images/Emo42.gifגם אני אוהב../images/Emo25.gifאבל.... *סוף פתוח* (אל תצפו ליותר מידי....הספרות שלי גרועה)
../images/Emo42.gifגם אני אוהב../images/Emo25.gifאבל.... *סוף פתוח* (אל תצפו ליותר מידי....הספרות שלי גרועה)
T TetiBETTY New member 31/10/03 #60 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי דווקא לקחת אותך שתראיין את דודה שלך... פספסת חתיכת ג'וב יש לך דודה מפורסמת,כולם היו צופים בראיון,עכשיו מפורסם אתה כבר לא תהיה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי דווקא לקחת אותך שתראיין את דודה שלך... פספסת חתיכת ג'וב יש לך דודה מפורסמת,כולם היו צופים בראיון,עכשיו מפורסם אתה כבר לא תהיה
X xander55 New member 30/10/03 #41 איזה מדהימההההה../images/Emo129.gif כמה זמן לא אמרתי את המילה הזאת, אני מרגיש כמו בת 12...
T TetiBETTY New member 31/10/03 #47 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif זה פסדר....כולנו עברנו את זה ו---------איזו מדהימה,לא איזה....
C CHOLITOboy New member 30/10/03 #4 ../images/Emo42.gifאמאלה!../images/Emo5.gif טוב שאני תיכף רואה לה גם את החיידקים בגרון! מה זה התקריב הזה?! ואני מתרגש! פעם ראשונה ששמעתי את MATM ברדיו! 1OO FM!
../images/Emo42.gifאמאלה!../images/Emo5.gif טוב שאני תיכף רואה לה גם את החיידקים בגרון! מה זה התקריב הזה?! ואני מתרגש! פעם ראשונה ששמעתי את MATM ברדיו! 1OO FM!
P Polyphonic New member 30/10/03 #6 ואם כבר תקריבים..תקריב עצבני שמצאתי ממש כאילו היא עומדת לכם בתוך הפרצוף
T TetiBETTY New member 30/10/03 #8 היא מזיעה בשפם../images/Emo70.gif ../images/Emo150.gif ../images/Emo6.gif
D Dream within a Dream New member 30/10/03 #35 ../images/Emo41.gifלאאאאאאאאאא.. זה מים זה מהפתיחה של "NYLA".. אם תשימי גם על הראש יש לי טיפה וחצי..
D Dream within a Dream New member 30/10/03 #37 ../images/Emo41.gifלי אין.. אבל לה יש ושכחתי לכתוב שבאותו ערב ירד גשם וכולם נרטבו בחוץ.. והיה בלאגן גדול עם המעריצים והכל.. וזהו..
../images/Emo41.gifלי אין.. אבל לה יש ושכחתי לכתוב שבאותו ערב ירד גשם וכולם נרטבו בחוץ.. והיה בלאגן גדול עם המעריצים והכל.. וזהו..
T TetiBETTY New member 31/10/03 #49 אהה......בגלל זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אבל........איך היא נרטבה רק טיפה וחצי בשיער וקצת בשפם... כאילו השיער הוא חלק מהפרצוף,איך לא הלך הפן
אהה......בגלל זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אבל........איך היא נרטבה רק טיפה וחצי בשיער וקצת בשפם... כאילו השיער הוא חלק מהפרצוף,איך לא הלך הפן
ח חמוד רק בשבילך New member 30/10/03 #5 ../images/Emo11.gif אוי ואבוי.... היא נראית מפחידה... וטוב שלא רואים לה את כל הפה מבפנים...
S slave4brit New member 30/10/03 #7 ../images/Emo42.gif../images/Emo93.gif עכשיו הזכרת לי שאני צריך משקפים אני מסתכל על התמונה ומתחילות לשרוף לי העיניים בגלל הקירבה חצוף
../images/Emo42.gif../images/Emo93.gif עכשיו הזכרת לי שאני צריך משקפים אני מסתכל על התמונה ומתחילות לשרוף לי העיניים בגלל הקירבה חצוף
T TetiBETTY New member 30/10/03 #11 גם גנב וגם משקפופר...../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif הולם אותך
S slave4brit New member 30/10/03 #13 ../images/Emo42.gifזה לא מצחיק ../images/Emo46.gif וחוץ מזה...המשקפיים שלי כבר 3 שנים לא עלי ואני לא גנב
../images/Emo42.gifזה לא מצחיק ../images/Emo46.gif וחוץ מזה...המשקפיים שלי כבר 3 שנים לא עלי ואני לא גנב
T TetiBETTY New member 30/10/03 #14 כמה דברים.... אותי זה -נ-ו-ר-א מצחיק משקפופר יישאר משקפופר.... .... ו---------אתה [URL='http://']כן[/URL] גנב ועוד הבן של....אז בכלל שוס אחחחחחחחח..............כמה- - בהודעה אחת
כמה דברים.... אותי זה -נ-ו-ר-א מצחיק משקפופר יישאר משקפופר.... .... ו---------אתה [URL='http://']כן[/URL] גנב ועוד הבן של....אז בכלל שוס אחחחחחחחח..............כמה- - בהודעה אחת