שרשרת הכרה

hheezzii

New member
שרשרת הכרה

שכל אחד יענה על השאלות הבאות כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב בן/בת כמה: מהיכן: קצת עליו: ואז יהיה קל יותר לארגן מפגש

hheezzii

New member
אני התחלתי את השרשרת אז אני ירשום

אני בן 15... אני מגני תקווה שזה קרוב לקרית אונו ולסביון(שלא יעלה לכם בדעת שאני איזה תחון) קצת על עצמי: אני חולה על מחשב ואני יכול לשבת עליו 24 שעות! חולה על רוק... ביעקר רוק כבד או מטל... אם יש עוד משהו שאתם רוצים לדעת תשאלו אה יש לי איסי ומספרו 179373251 ומסנג'ר [email protected] מי שרוצה לדבר... חופשי[=

DefTone

New member
אני

אולג (אל תצחקו על השם שלי בבקשה! :), אני מגבעת שמואל (חוש שכזה של ערסים) שקרוב לקירית אונו וסביון (נשמע מוכר אה...). מת על מטאל (משום מה אה...) מכל הסוגים. האיי סי קיו שלי 216259127.

dafi daf

New member
מכירה מישהו מגבעת שמואל

אין הרבה מצב שאתה מכיר אותו כי הוא עכשיו בן 19{פעם הייתי מאוהבת בו קשות} ו-היי
בלי סטיגמות

tamirpetito

New member
אתה בטח פריק שלובש אקסבוי חדש...

סליחה.. הייתי חייב לגיד את זה... מן דחף..

tamirpetito

New member
ביקשתי סליחה עוד לפני שהייתה לכם

יכולת להגיב... אני פשוט לא ממש אוהב פירים, למרות שהם קהל פוטנציאלי שיכול להביא מלא כסף ללהקה שלי..

../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif... :)

אני בת 17, עוד שבוע וחצי מומולדת..:) אממ..הלהקה שאני הכי שומעת/אוהבת היא Lostprophets, עוד להקות אהובות: 311, Yellocard, The Strokes, Jet ועוד.. מסנג'ר - [email protected], מי שבא לו שיוסיף אותי, בכיף:)

Batelka

New member
אני....

בת-אל.. בדצמבר יהיה לי 15 ואני מבת-ים אני אוהבת לבלות בכלמיני מקומות שונים ומשונים...וכמובן לשמוע רוק (אלא מה) לדעתי רוק זה המוזיקה הכי טובה שקיימת ואני מסוגלת לשמוע אתזה כל החיים שלי! הלהקות האהובות עליי בעיקר: Stepa, Finch, Funeral for a friend, Story of the year ועוד מלא מלא מלא טובים ויפים... ומי שרוצה יש לי אייסי 326455418 מי שרוצה לדבר אז סבבה ומי שלא אז גם סבבה :)

H A DD A S

New member
../images/Emo168.gifאני../images/Emo168.gif

ממ..קוראים לי הדס..אני בנובמבר בת 15 אבל אני בכיתה י'! אני גרה בקיבוצ ליד כ"ס (כפר-סבא) רמת הכובש... אני אוהבת מטאאלל....(אני לא מכירה כ"כ הרבה...דיי מעט..) ממ..האיסיקיו שלי\ 266201066 מסנג'ר- ha_shne@hotmail

Manic Subsidal

New member
עכשיו תורי

אני ליאב, בן 18, ממגדל העמק שזה מן חור בין נצרת לחיפה. אוהב ניו מטאל ומוסיקה בכללי. מנגן בלהקה סייברדאסט - הופעה ב15 בגבעת אלה! מי שמהאיזור שיבוא! וזהו לבנתיים :]

dafi daf

New member
אני../images/Emo54.gif

אני דאפנה פוסי הל מודרניזציה ברייקת'רו מקבימבו חתולים או בקיצור דאפי
אני בכיתה ט' וגרה בקיבוץ בשם שדה יואב{חור בין אשקלון לקריית גת} אני ילדה די הזוייה ושרוטה וכמובן חיה בסרט{כמו כולנו}
אייסי:159464989 מסנג'ר:[email protected]

אני ימצא תחת הכינוי:

SiC בראשותכם..אתם יודעים..לתת היום פרטים באינטרנט..אפשר לסיים את החיים בבית כלא,אזיקים על הידיים,ואיזה בחור ענקי העונה לשם באבא יושב לידך ושולח לך מבטים נגועים... בקיצור! אני בן 15 וחצי...גר באריאל...מגנן על גיטרה ותופים...שומע מוזיקה כמו שנרקומן משתמש בסמים...וזה בקצרה. אייסי: 170491077 :] EnJoy!

use your guns

New member
.

בת 14. ממגשימים זה ליד סביון כזה..ויהוד (בלעעע) מממממ מוזיקה זה כמעט כל חיי..

למעלה