שרשרת בסריגת קרושה

נתושית

New member
שרשרת בסריגת קרושה

ראיתי את הטכניקה הזו במספר מקומות, אבל ללא הסברים. יוצאים דברים מהממים!!! מישהי יודעת איך עושים זאת או יכולה להפנות אותי לאתרים עם הסבר מפורט? תודה מראש

נתושית, האם את יכולה להעלות

צילום של הטכניקה שאת מתכוונת?? אולי אוכל לעזור לך. את גם יכולה להיכנס למאמרים או קישורים, למעלה בדף, ולמצוא שם את מה שאת מחפשת. מלי

נתושית, אתמול העברתי צמיד../images/Emo9.gif

שדומה לטכניקה הזו. מעלה שוב את הצמיד, האם לזה התכוונת??
מלי

נתושית

New member
אולי...

זה נראה אותו דבר... מה שהראתי זה בסריגה עם מסרגה אחת (כמו של כיפה-אם את מכירה) בטכניקה הזו השתמשת?

נתושית, אני לא השתמשתי במסרגה

אחת ומצטערת לא יודעת ולא מכירה את הטכניקה הזו עם מסרגה אחת, אבל יש לנו מומחיות שיכולות לעזור לך בקשר לכך. אני חושבת שג'ינג'ר מכירה טכניקה זו, אבל חכי בסבלנות אולי במשך היום תקבלי תשובה מדוייקת יותר. דרך אגב, נתושית, מאיזה אתר הוצאת את התמונות של מה שהעלת??? מלי

נתושית, ראיתי את האתרים ומאוד

התרשמתי והתלהבתי מהטכניקה. אנסה, בזמני הפנוי, לסרוג דבר שכזה ואם אצליח אעזור לך. ביי מלי

SSSSSימה ../images/Emo12.gif זה פשוט מדהים!!!

והאחרונה פשוט מטריפה. [אני מתחילה להכין לי פנקס של כל הדברים שאני רוצה ללמוד..
]

נתושית

New member
מצאתי אתר...

באתר המצורף יש הסברים, אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות ולא הצלחתי לעשות אפילו שורה שניה, וזה מוזר, כי לסרוג כיפות אני דווקא יודעת וזה בערך אותה טכניקה... ניסיתי בכל המינים והגדלים של החרוזים ולא הולך... מה לעשות? יש אולי אתרים נוספים עם הסבר יותר מפורט? ודרך אגב- Sימה, הצמידים והשרשראות מדהימים!!!

Ginger10

New member
../images/Emo41.gif אני יודעת להכין!! כנסי לגלריה

שלי ב-PIC (הכתובת כאן למטה) תעברי לחרוזים ותראי אני גרה בטבעון ואת מוזמנת לבוא ללמוד!! עירית

למעלה