דייייי!! אתה מכיר את משה???
ש שריטה מלנכולית New member 16/11/03 #52 הדודים והסבא שלי גרים באורות../images/Emo182.gif ואמממ.. אפשר להגיד שאני מכירה אנשים מבאר טוביה... (בערך כזה..) את רוני עם הראסטות ומערוגות אני מכירה את מתן הוא עבר אלינו לבצפר בשנה שעברה.. הוא עם שיער ארוך....
הדודים והסבא שלי גרים באורות../images/Emo182.gif ואמממ.. אפשר להגיד שאני מכירה אנשים מבאר טוביה... (בערך כזה..) את רוני עם הראסטות ומערוגות אני מכירה את מתן הוא עבר אלינו לבצפר בשנה שעברה.. הוא עם שיער ארוך....
מ מתחת לגשר New member 16/11/03 #55 אמממ... באמת אני יודעת שמתן מערוגות לומד ברחובות. את רוני עם הראסטות אני לא מכירה. עוד מישהו?
ש שריטה מלנכולית New member 17/11/03 #61 כמו שכבר כתבתי... דודים וסבא אחד מכירה את משפחת ורד מאורות? אם כן- אז זה הם
P painapple New member 14/11/03 #37 משרשרת.. ענבר, עמי אסף, צור יגאל. נמחקנו מהמפה בסוף חודש שעבר, אל תחפשו.
ק ק ו ק ו פ ו פ New member 16/11/03 #53 אני חלקית אני מהרצליה אבל לומד בפנימיה בירושלים (תיכון למדעים ואומנויות) אבל את בטוח מכירה את חברים שלי. משכונת גן רשל.
אני חלקית אני מהרצליה אבל לומד בפנימיה בירושלים (תיכון למדעים ואומנויות) אבל את בטוח מכירה את חברים שלי. משכונת גן רשל.
ש שריטה מלנכולית New member 15/11/03 #43 מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif../images/Emo182.gif אני חדשה פה ... שם- טל. עיר- רחובות- הערסיאדה בעיצומה בצפר-דה-שליט, אבל כוווולם קוראים לו דה ל .. חרא מסוגנן שכזה
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif../images/Emo182.gif אני חדשה פה ... שם- טל. עיר- רחובות- הערסיאדה בעיצומה בצפר-דה-שליט, אבל כוווולם קוראים לו דה ל .. חרא מסוגנן שכזה
ש שירנציקן New member 15/11/03 #48 אני...!!! וא ד י ת י כ נ ס!! שירן, עמק יזרעאל >> אחוזת ברק, העמק המערבי.. ועכשיו הבנתי אדי = יואב... מה עושים אם היתרגלתי לאדי?? ולמה לא יואב מההתחלה וייזהו??
אני...!!! וא ד י ת י כ נ ס!! שירן, עמק יזרעאל >> אחוזת ברק, העמק המערבי.. ועכשיו הבנתי אדי = יואב... מה עושים אם היתרגלתי לאדי?? ולמה לא יואב מההתחלה וייזהו??
ש שירנציקן New member 15/11/03 #49 פאק אני דפוקה!!! חשבתי שזה רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... אדי= יואב חבל עלי... טוב נו....!!! שששששששששש............. לא קרה כלום!
פאק אני דפוקה!!! חשבתי שזה רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... אדי= יואב חבל עלי... טוב נו....!!! שששששששששש............. לא קרה כלום!
י יערה טיפ טיפ New member 16/11/03 #56 חדשה... יערה גבעתיים בצפר כצנלסון אני יודעת שאני צעירה כיתה ז' אבל נראה לי מזה מגניש פה אז קבלו בברכה ובששון... היהודים שולטים עידן האלוהיםםםם שעורי בית=מורים=בית ספר=מבנה=פועלים=ערבים=פיגועים=מוות מסקנה: לא להכין שיעורים
חדשה... יערה גבעתיים בצפר כצנלסון אני יודעת שאני צעירה כיתה ז' אבל נראה לי מזה מגניש פה אז קבלו בברכה ובששון... היהודים שולטים עידן האלוהיםםםם שעורי בית=מורים=בית ספר=מבנה=פועלים=ערבים=פיגועים=מוות מסקנה: לא להכין שיעורים
S Stillwater New member 16/11/03 #58 האם פורום שמינסטים הופך ל... פורום כללי? שלא מיועד אך ורק לשמינסטים??? מילא כיתה ההיא שבי"א...אבל כיתה ז'? זאת ניראת לי קצת הגזמה לא? בכל אופן...שש שנים...
האם פורום שמינסטים הופך ל... פורום כללי? שלא מיועד אך ורק לשמינסטים??? מילא כיתה ההיא שבי"א...אבל כיתה ז'? זאת ניראת לי קצת הגזמה לא? בכל אופן...שש שנים...