412 ../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif
עוד פרק מעולה. אני באמת לא מצליח להבין למה חלקכם לא אוהבים את העונה הרביעית, לדעתי, היא העונה הכי טובה ששודרה עד כה. המשחק השתפר, העלילה השתפרה, הם מעזים יותר בפרקים, עונה יותר אפילה, אני אוהב עונות אפילות, כי אז זה מבחן המשחק של השחקנים בסדרה, והם עושים עבודה מצוינת. רובם לפחות. אני לא ממש אוהב את לינדזי, אני יותר אוהב את מל, אבל יש משהו אחד שמציק לי. כשמל בגדה בלינדזי בעונה הראשונה, לינדזי סלחה לה, עכשיו כשזה להפך היא לא מבינה אותה, לא מוכנה לסלוח לה? אהבתי את מערכת היחסים של דרו ואמט, וקיבלתי כזאת צמרמורת בשאמט חלם בהקיץ שדרו יוצא לבבילון, זה היה דיי מגניב. אהבתי את נאום הסיום של אמט, הוא צודק, למעשה שניהם צודקים. אני לא רואה סיבה למה דרו צריך להפוך את כל החיים שלו למען אמט, לא משנה עד כמה הוא יאהב אותו, אני פשוט לא חושב שזה נכון לעשות. זה לא תמיד טוב ללכת עם הראש בקיר. נראה שהוא אוהב את סיארה והוא לא מוכן להתחייב לאמט, ואני מניח שזה הדבר הכי נכון לעשות, הבעיה אצל דרו זה שאם הוא מאושר יותר עם אמט, ואולי אפילו מאושר יותר עם גברים בכלל, זה עצוב מאוד שהחיים שלו מוכתבים ע"י נורמות חברתיות, הוא באמת חי חיי שקר. ואמט לא מוכן ללכת עם זה, והוא צודק, לקח לו המון זמן והמון הקרבה לצאת מהארון, לא לחיות בשקר, והוא צודק שהוא לא מוכן לעשות זאת שוב. הפרומואים שהם עושים לפרקים הבאים ממש טובים, אני כבר ממש סקרן.