שרשרו תגובות לפרק 412

QAF Fan Block

New member
../images/Emo58.gifאז ככה...

ראיתי את הפרק לפני שעתיים בערך ואני חייבת לציין שהרמה הגבוהה של הפרקים כמו שהייתה בתחילת העונה ממשהעלתה את רף הציפיות לשאר העונה ואני ממש מאוכזבת כבר מפרק 409 בערך... אני שמחה שאמט ודרו הזה נפרדו! נמאס לי מהדרו הזה! וחוץ מזה אמט וטד צריכים לחזור.. כל הקטע עם הנטר היה ממש לא מציאותי, אין מצב שככה היו מתנהגים במציאות. גייל-מדהים כרגיל. ורנדי- ממש רואים שהוא עובד על השרירים שלו!! שיעור הספינינג הזה היה ממש סצינה יפה.

GirlLover

New member
../images/Emo58.gif ובכן...

דווקא עד שבוע שעבר, העונה ה4 היא זו שאני הכי אוהבת... ואפשר לומר שאחרי שראיתי את 412 אני מסוגלת לסלוח לעונה על אותו פרק גרוע אחד... 412 חמוד ביותר!!! האנטר ממש מקסים, ג'סטין נהיה חמוד מרגע לרגע, על בראיין אני אפילו לא מדברת, ואפילו את מייקבן ומלינדזי אני מצליחה לסבול! הקטע עם אמט והחתיך ההוא פשוט גדול, והם גם עשו ביצוע יפה שלו!!! מתה על הכי גאים... תודה לאל שהתסריטאים הלכו לטיפול והתגברו על כל-בעיה-שהיא-שהייתה-להם שגרמה לנו לסבול את עונה 3... פרק מקסים, עונה מקסימה!!! מי אמר 411??? היה פרק כזה בכלל???

GirlLover

New member
האממ..האממ... אני לא זוכרת שביקשת!

אני מבקשת לא לקרוא לאנשים מפגרים, כי אף אחד לא חייב לך כלום... גם כשאני מבקשת דברים אני מבקשת יפה... באשר לבקשתך מאוד גסת הרוח, מלפנים משורת הדין אני עונה ומודיעה קבל עם ועדה שאיני מסכימה שידברו אלי כפי שדיברת... ובכן, את הפרק השגתי על ידי הקלדת המילים queer as folk בתוכנת החמור שאת שמה אין לציין, בחירה ב- queer as folk (us)- 4*12(tv).avi ... זה הכל!

יקירתי...קודם כל תודה אבל

כשאני כותבת "איפה מצאתם אותו" ולא נענית , ואז שוב "אז איפה מצאתם אותו" ומבקשת לינק, מסר, אתר, משו- זה נראה לי מפורש מספיק

ו"פליז הלפ" זה עיזרו בבקשה

וכך כתבתי בהודעה הראשונה, שכמובן לא התייחסתם אליה ו"שיחקתם אותה כאילו אתם מפגרים" או לא מבינים שאנשים צריכים את הפרק

GirlLover

New member
חומד, אני נכנסת לכאן לעיתים מאוד

רחוקות... וכשאני עושה את זה אני בדרך כלל קוראת הודעות רק של אנשים מסויימים שאני מכירה ומתעניינת במה שיש להם לומר, והודעות שמשורשרות אלי.... ממני את לא בקשת, את זרקת את הבקשה שלך לחלל הפורום, לא שלחת לי שום מסר, אפילו לא פתחת שירשור חדש כך שאולי הייתי מסתכלת, אז סילחי לי, אבל המפגרת כאן היא לא אני... ובכל מקרה, גם אם את הכי כועסת בעולם, יש רמת דיבור שחייבים לשמור עליה אם אתה כותב בכלל, ואם אתה מבקש דבר מה בפרט... אף אחד לא חייב לך, ולא תשיגי הרבה אם כל פעם שתתעצבני תרקי לבאר ממנה את מבקשת לשתות!

QAF Fan Block

New member
אוקיי...עדי תירגעי, טוב?

כל הסיפור הוא רק אי הבנה קטנה, ושלחתי לך מסר.

xander55

New member
412 ../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

עוד פרק מעולה. אני באמת לא מצליח להבין למה חלקכם לא אוהבים את העונה הרביעית, לדעתי, היא העונה הכי טובה ששודרה עד כה. המשחק השתפר, העלילה השתפרה, הם מעזים יותר בפרקים, עונה יותר אפילה, אני אוהב עונות אפילות, כי אז זה מבחן המשחק של השחקנים בסדרה, והם עושים עבודה מצוינת. רובם לפחות. אני לא ממש אוהב את לינדזי, אני יותר אוהב את מל, אבל יש משהו אחד שמציק לי. כשמל בגדה בלינדזי בעונה הראשונה, לינדזי סלחה לה, עכשיו כשזה להפך היא לא מבינה אותה, לא מוכנה לסלוח לה? אהבתי את מערכת היחסים של דרו ואמט, וקיבלתי כזאת צמרמורת בשאמט חלם בהקיץ שדרו יוצא לבבילון, זה היה דיי מגניב. אהבתי את נאום הסיום של אמט, הוא צודק, למעשה שניהם צודקים. אני לא רואה סיבה למה דרו צריך להפוך את כל החיים שלו למען אמט, לא משנה עד כמה הוא יאהב אותו, אני פשוט לא חושב שזה נכון לעשות. זה לא תמיד טוב ללכת עם הראש בקיר. נראה שהוא אוהב את סיארה והוא לא מוכן להתחייב לאמט, ואני מניח שזה הדבר הכי נכון לעשות, הבעיה אצל דרו זה שאם הוא מאושר יותר עם אמט, ואולי אפילו מאושר יותר עם גברים בכלל, זה עצוב מאוד שהחיים שלו מוכתבים ע"י נורמות חברתיות, הוא באמת חי חיי שקר. ואמט לא מוכן ללכת עם זה, והוא צודק, לקח לו המון זמן והמון הקרבה לצאת מהארון, לא לחיות בשקר, והוא צודק שהוא לא מוכן לעשות זאת שוב. הפרומואים שהם עושים לפרקים הבאים ממש טובים, אני כבר ממש סקרן.

QAF Fan Block

New member
../images/Emo58.gif

תקשיב, זה ממש לא אותו דבר (בנוגע למלאני ולינדזי) למה? מלאני בגדה בלינדזי עם אישה, לא עם גבר. לינדזי בגדה בה עם גבר וזה כבר מצביע על הנטיות שלה, שיכול להיות שהיא תהיה ביסקסואלית או תחזור להיות לסבית... היא טוענת שהיא עדיין לסבית אבל שיהיה... בכל מקרה היא בגדה בה בזמן שמלאני בהיריון!!! זה מוסיף לבגידה עוד הרבה יותר

מלאני בגדה בלינדזי בעונה 1?

כנראה שכחתי או הדחקתי...פרטים פרטים בבקשה ! אני רק זוכרת את השלישיה עם לידה, שממש לא היתה בגידה אז... תזכירו לי וכן אני מסכימה שזה שונה ולא בגלל שזה גבר (כלסבית זה לא היה משנה לי, בגידה של בת הזוג שלי עם אשה היתה יותר מכאיבה אפילו) אלא בגלל ההריון דמיט!

QAF Fan Block

New member
אני לא ממש זוכרת......

זה היה לפני הרבה זמן.......ואני לא ממש מתייחסת לקטעים שלהן, בד"כ אני מריצה קדימה

E2100

New member
מלאני הבגידה שלה יות קשה

מאשר הכלום של לינזי והגבר ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מלאני הם אני זוכר בגדה בה הם אישה שפשוט --האישה פיתתה אותה {מלאני יכלה לא לרצות ,,זה היה בזמן שלינדזי לא רצתה להתאלס כל זה קרה בעונה 2} אגב גם החברה של מל מתקופת ההללות שלה בסוף הפרק

למעלה