שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E06

מה ה מצב

New member
לא ידעתי את כל זה

אי לא לומדת מדעי המחשב. כנראה גם אף אחד מהתסריטאים של הסדרה. בכל מקרה בשבילי זה עובד, כנראה בגלל שאני לא יודעת את כל זה. בקשר לכרטיסים-לא מסכימה איתך. לא אמרתי שלא יהיה צריך משהו לפצח בעזרתו, רק שזה יהיה משהו שיהיה שמור אפיויותר טוב מהכרטיסים עצמם. או איזו דרך ממש ממש קשה לפרוץ רק עם חמישה שזה צריך האקר מאד מומחה, נגיד רק מישהו אחד בכל החברה שיכול לעשות את זה. וכן שיכול להיות עוד מישהושיצליחלעשות את זה אבל הוא גם יצטרך להיות האקר מאד מומחה. ותמיד יש פרצות אבטחה. עובדה שהם מצליחים לגנוב את סילה. ואולי באמת אין גיבוי ואם אחד מהכרטיסים קורה לו משהו אז אין מה לעשות. הכרטיס לא ניתן לכל אחד רק למישהו שאפשר לסמוך עליו

tamarhp

New member
אבל זה די מסוכן...

תחשבי שמספיק שאחד מהאנשים יפצע בתאונת דרכים והכרטיס יימעך.. לדעתי התסריטאים פשוט לא חשבו על זה. אני מבינה את הגישה שלך שאומרת - אז מה אם יש חורים, העיקר שאני נהנית. גם אני נקטתי בגישה הזו במקומות אחרים שמספיק נהניתי בשביל להתעלם מחורים קטנים. אבל כאן אני פשוט לא מרגישה שאני מספיק נהנית - אין את המתח של העונות הקודמות, הכל הולך חלק מדי, קל מדי, ואפילו צפוי מדי.. דרכי הפריצה הופכות למקוריות והזויות מרגע לרגע, והאקשן נהיה פחות ופחות מותח, כמעט ואין עלילה, ואז פשוט החורים נהיים מאד בולטים.

מה ה מצב

New member
אממ.. לא ממש מסכימה

דרכי הפריצה הופכות להיות גאוניות ממש אני נהנית מזה מאד מאד. יותר מהמתח המטורף כמו שהיה נגיד בפרק 12 של העונה הקודמת. כי במתח, בסופו של דבר אנחנו יודעים מה יקרה (אף אחד לא באמת חשב שיהרגו את בורוז על כיסא או שהם יתקעו בים נכון?) לעומת זאת הריצה היא תמיד משהו לא צפוי שלא ברור לגמרי מה יהיה שם. וחוץ מזה שכן יש מתח כי אומנם עדיין לא תפסו אותם אף פעם אבל תמידיש את הסיכון שזה כן יקרה. נכון שהכל הולך חלק אבל זה נותן את האפשרות לפריצות מאד מתוחכמות.

tamarhp

New member
נכון, הפריצות נהיו גאוניות יותר

אבל גם הזויות יותר, גם על עצם הרעיונות (יש להם תסריטאים מחורפנים) אבל גם על עצם זה שאין מצב שדבר כזה היה מצליח במציאות...

pakapaka

New member
בתור סטודנטית למדעי המחשב

תמצאי חיים במקום לנסות לחפש מה לא בסדר בסדרה בדיונית בערוץ פוקס. אחד ששונא כאלה שנתפסים לקטנות.

call me out

New member
מה אנלא מבין.. ../images/Emo58.gif

סלף יכל לשחרר מכליאה 5-6 אסירים, על סעיפי רצח, בריחה וכו'.. אבל לשחרר מישהו ממעצר בתחנה(!!) הוא לא יכל?! אז מה אם הוא הכה שוטר? בולשיט אחד גדול. אם היה כלכך קשה לשחרר או ממעצר אז בטוח שלהבריח אותו מהבית משפט לא יהיה פשוט. כל הסדרה הזו נהיתה בזיון. פשוט בושה. נכון שהיה שיפור בפרק.. והיה קצת יותר עניין מאשר הפרקים הקודמים.. אבל זה גרוע. אנלא מצפה פה למשהו כמו העונה הראשונה.. אבל למשהו לפחות טיפה הגיוני! עוד בסוף מייקל יגלה שהוא מסוגל לעוף.. וככה הם "יפרצו" פנימה..

תום116

New member
פרק מעולה\ספויילר

הולך להיות מעניין בגזרת מאהון והכושי הזה..זה הולך ונעשה מעניין ללא ספק. מעניין גם מה קורה עם המחלה של מייקל, לא היה על זה לשם שינוי כלום בפרק הזה. ולגרטשן יש בן! זאת פעם ראשונה שזה מוזכר בסדרה, לא?

Gilliana

New member
לגרטשן אין בן - יש לה בת

ממתי לבן יש קוקיות?

arik19851

New member
פרק ממש טוב

מה אתה לא מבין? שום דבר לא טוב לך, למה בכלל ראית את הפרק?

tamarhp

New member
למה אתה תוקף כל אחד שיש לו ביקורת על הסדרה?

מותר לראות ולהנות וגם לתת ביקורת, לא סותר.

arik19851

New member
למה ליראות סידרה שאתה לא אוהב

כל פעם שיש פרק חדש הוא פותח שירשור שבו הוא בוכה כמה הסידרה מגעילה,וכמה הכל בולשיט, אם כך למה הוא רואה את זה בכלל?

arik19851

New member
שתהיה לו איזה דעה שהוא רוצה

אבל אם כל פרק חדש שהוא רואה הוא מפרסם אותה תגובה של "הכל בולשיט" למה הוא רואה את זה בכלל? כבר פרק שלישי שאני רואה אותה תגובה מאותו בן אדם,ולי זה ניהיה ממש מגעיל,אם הוא לא אוהב את הסידרה , למה הוא מפרסם תגובות מגעילות כל פעם?

מה ה מצב

New member
לא דיברתי על דיעות, דיברתי על צורת התבטאות

זה לא משנה מה אתה חושב ומה הוא חושב, אפשא לנהל על זה דיון עינייני ומעניין אם הסידרה מזלזלת, לא מזלזלת טובה או לא טובה. השאלה איך דיון כזה מתנהל. לא צריך לתקוף אף אחד ואפשר להגיד את דעותייך בצורה יפה. העיקר שעכשיו כולנו מבינים אחד את השני.

call me out

New member
לצערי התגובה שלי נמחקה.. אז אני אחזור על עצמי

רק אנסה לנסח את עצמי בצורה פחות מעליבה. זכותי המלאה להביע דעה על הסדרה, ועל איזה פרק שאני רוצה, זו מטרת הפורום. אם אתה לא אוהב את הדעה שלי זו בעיה שלך. זה לא עניינך למה אני רואה את הסדרה, ואפחד לא אמר שאנלא אוהב את הסדרה, אני מרגיש ורואה דרדור בסדרה, אני מרגיש פגיעה באינטלגנציה של הצופה, כמו שנאמר פה כבר מעלי. למיטב זכרוני, פתחתי שרשור אחד שבו אמרתי שעונה החדשה מאכזבת אותי, וחוץ מזה, הגבתי שוב בשרשור של פרקים 5-6 ואמרתי שאני לא רואה שום שיפור. אם אתה נפגע מזה שמישהו אחר לא אוהב את הפרקים באותה מידה כמוך, מצטער, מקומך לא כאן. הוא בבית משוגעים. זה בסך הכל תוכנית טלויזיה ואתה לא צריך לקחת הכל ללב. תרגע קצת. ראיתי את שלושת העונות של נמלטים, לא אמרתי מילה רעה אחת עד עכשיו, נשבר לי.

למעלה