שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E06

arik19851

New member
טוב בסדר

אני לא לוקח ללב, בקשר לפגיעה באינטלגנציה אני לא מסכים איתך,לפחות לא בכל הפרקים. אני לא הייתי צופה בסידרה שמזלזלת באינטלגנציה שלי,אבל איך שאתה רוצה.

OTH 7

New member
ןןאלה אני לא מבין..

אני לא מבין את כול האנשים שאומרים שעונה ה4 לא משהוא..העונה הזאת הולכת להיות ה..העונה עם קודם לכןן דיברו על בריחה מהכלא עכשיו זה פי 7 יותר מעניין פריצה ל"חברה".. אני לא מבין את הטענה שךך בכלל..בכלל

מה ה מצב

New member
חח זה יהיה אדיר אם מייקל יעוף

ואז הוא יהפוך לגיבור על. ונטורת בטייטס
סתם, נכון שהסדרה קצת מופרכת אבל דווקא את המקרה כאן אפשר להסביר. דון סלף היה אחראי לחקירת לינקולן וככה הוא בעצם יכל לעשות מה שהוא רוצה. שעם לב, הוא לא שיחרר אותם, הוא כאילו הכניס אותם לכלא שמור, הם פשוט לא באמת שם. לעומת זאת, מגיע אחד, שאף אחדלא מכיר, ומכה שוטר בעיר זרה. לדון סלף יש השפעה שם אל היא לא כל כך גדולה כמו שהיה אפשר להבין מהדו שיח שלו עם השוטר בתחנה הוא היה צריך לאיים עליו כדי שמשהו יזוז. ככה זה, ביוקרטיה וסמכויות. כנל העיניין שלהבריח מבית המשפט. לדעתי זה לא היה כל כך פשוט אלא מבצע גאוני שפשוט התרחש מאד מהר, והיה בו הרבה מזל. בגלל שהוא לא אסיר מסוכן, זה"כ היכה שוטר, לא השגיחו עליו כל כך טוב ואז שהיה חושך כולם ברחו. לכן לדעתי הסידרה אולי נוטה להמצאות הזויות לפעמים (ונטותבעצמו אמר שהסדרה מאד מאד מופרכת) אבל אן מקבלים את העולם המופרך שלה אז הכללים שם מסתדרים. ואולי לא, לי זה לא משנה.

N21A

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif רק ש...

מה עכשיו הבחור הזה יבגוד בהם או משהו? למה הוא מחטט אחרי מאהון??? אויישש טי-באג הולך לחטוף מגרטשן!! לרגע חששתי שיעזבו את מאהון מאחור!

RM8

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה

זה נכון שהם כבר לא נמלטים.... סבבה הם הפכו להיות המלאכיות של צרלי אבל זה עדין מעניין ועדין כיף לראות את זה גם אני לא הבנתי מה הולך בין מהון לכושי משהו יכול להסביר לי???

מה ה מצב

New member
אני חושבת שזה יתברר יותר בהמשך

ברור שמהון רוצה להרוג אותו, מצש שני מהון עבד בשביל החברה אז אולי הגנרל בטוח שהוא גם מתכוון לחזור הביתה. הרי הוא היה עם ויסלר בפרק הראשון שהם ניסו לגנוב את סילה מהחברה. בשנייה הראשונה שמהון התקשר אליו הייתי בטוחה שהוא בוגד בחבורה ועובד עם החברה וכל הקטע של הפרק היה רק הצגה של מהון כדי שהם יבטחו בו.מעניין באמת מה יקרהעם שניהם

RM8

New member
../images/Emo58.gif מהון....

כן אני גם חשבתי שהוא בוגד בהם.... אני מקווה שלא...

N21A

New member
../images/Emo58.gif אחרי מה שהם עשו

לבן שלו? לא נראה לי שהוא יבגוד בהם, הוא כל כך רוצה לנקום על רצח בנו. אבל למען האמת אני לא כל כך אופתע אם יסתבר בסוף שהכול הצגה ושהוא אכן יבגוד בהם, כי ככה זה בנמלטים..

Tsooooofa

New member
לא ניראה לי שהוא יבגוד בהם..

בכל זאת גם הוא רוצה להתנקם ב"חברה" בדיוק כמו סלף הדפוק הזה, בחיי הוא כזה טיפש
ניראלי בסוף הוא יקח כדורים ויהיה כמו שמהון היה

למעלה