שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E06

the man 123456

New member
סוף סוף פרק שלא מבייש את הסדרה...|ספויילר|

עד הרגע שהם הביאו את הסיני המטומטם הזה עם ה פלאפון "פלא" שלו, שבאורך פלא (ובמילויי חור ענק בעלילה) שואב מידע ממכשירים אלקטרוניים, עוד התלהבתי מהעונה החדשה, אבל מה זה צריך להיות, יש לכותבים חורים בעלילה אז הם פשוט ממלאים אותם בשטיות הכי נוחות שהם מוצאים? גם איך גרטשן ברחה? היא הוציאה מסמר??!?!?! זה פשוט לא מקובל עליי!!!! אפשר לחשוב שהם לא היו יכולים פשוט לזרוק אותה שם על הרצפה... היו צריכים לתת לה כיסא כדיי שיהיה לה נוח, נו באמת! וכל החרא הזה של הכרטיסים... כיאילו אי אפשר לשים אותם באיזה בונקר 800 מטר מתחמת לאדמה עם 123204982361923469 שומרים 24\7, לאאאאאאאאא הם צריכים להיות על האנשים כדי שהסדרה תוכל להמשיך ולמצוץ רייטינג מהצופים שהנותרים לפניי שהספינה שוקעת... אבל שיהיה, הפרק הזה יחסית הציל את הכבוד האבוד של הסדרה. איך שהם הבריחו את אלכס החוצה זה כנראה נכתב על ידי הכותב האחרון שטוב שנשאר שם...

SmallMoney

New member
אבל...../images/Emo58.gif

דווקא הבריחה של אלכס נראתה לי הכי פחות הגיונית מכל מה שכתבת. לא צריך לרדת יותר מדיי לקטנות. אם תכנס ככה בכל סדרה לפרטי פרטים, איך ומה, למה וכמה וכו' אתה תגלה שבכל סדרה יש פרטים לא הגיוניים. כל המציאות של נמלטים לא הגיונית. אבל זה טלוויזיה! אפשר להפוך את הלא הגיוני- להגיוני. פשוט תהנה מהסדרה
בכל אופן, פרק מ-ע-ו-ל-ה!!
נהניתי מכל רגע! המון מתח. בהחלט הפרק הכי טוב של העונה.

Rachel47

New member
../images/Emo58.gif

הדבר הכי טוב שקרה לעולם= גרטשן!!
(ואת זה אני אומרת עוד לפני שאני מתייחסת לעיניים הכחולות שלה
) פרק טוב ממש אוקיי..יש להם כבר 4 כרטיסים אז אני מבינה שזו לא העלילה המרכזית..מזל
אני מתה על שרה ומייקל כל כך מגיע להם קצת שקט חבל שהם לא יקבלו אותו אלוהים שלא יגעו בה יותר
|כועס| מחכה לראות את שאר העונה אני אוהבת אותה יותר מאת העונה השלישית זה בטוח..

ivg

New member
../images/Emo58.gifפרק חזק

אני כל-כך מת שהחבורה תחשוף כבר לשוטר שלהם את התמונה של הכושי... חיכיתי לזה כל הפרק וזה לא קרה. העובדה שהחבורה מצליחה להשיג כמעט את כל מה שהם רוצים קצת לא מציאותית, התוכניות שלהם מושלמות להפליא, יותר מדי מושלמות, איך הם בכלל הגיעו לסוס הנכון? הם עושים מלא בלגאן, מסתובבים חשופים, מדברים מלא בטלפון, מעתיקים כרטיסים, פורצים למבנים, ומסייעים לאסיר להימלט, ואף אחד מהחברה עדיין לא עלה על מיקומם. אני משער שזה יקרה בקרוב.

o r e l i

New member
סווף סווף : ) ../images/Emo58.gif

אפשר להתחיל להגיד שנמלטים חזרה : ) חח היה פרק ממש יפה.. ל'דעת מה אייתכם אבל הקטע שסלף היה בחניון והוא כזה הסתובב וראה תכושי אני נבהלתי יותר ממנו חח.. ומה הכושי הזה עושה צורה של אקדח כזה לכיוון מהון? : ( שמישהו יהרווג אותוו כבר =\ אהבתי תקטע שבהתחלה מייקל והשאר אמרו שהם לא יכולים לשחרר את מהון..ואז השיחת טלפון של מהון ומייקל (עוד שנייה בכייתי ) ומייקל בא לעזרה וכולם נכנסו למשפט להציל את מהון : )) חחח מזה הכובע ששמו למייקל בתחילת הפרק? XD וטי-באג מעצבן אותי השנה..הוא היחיידי כאילו שמחפש לעצמו צרות..חח יאללה שיגייע כבר הפרק הבא D:

o r e l i

New member
חח כה ../images/Emo58.gif

ברור שהתכוונתי שיהרגו את הכושי חס וחליילה שיהרגוו לי את מהון.. מהון נהיה יותר ויותר חמווד : )

yafufa88

New member
../images/Emo58.gif

שמישהו יסביר לי משהו: אם כ"כ קל להבריח מישהו מבית משפט, למה מייקל לא עשה את זה באלף ואחת הפעמים שאחיו היה שם?? בשביל זה מרחו עונה שלמה?? אם תשאלו אותי אין בכלל אמינות בעונה הזאת, הכל יותר מידי קל וגם אין כמעט מתח אמיתי כי צפוי ששום דבר לא יקרה... לא הבנתי כלום עםה שקרה עם מהון וואייט - מישהו הבין? הסוף היה דווקא מותחח - מעניין מה יקרה עם טי-באג וגרטשן...

SmallMoney

New member
../images/Emo58.gif

כי אין מה להשוות בין אדם שהרביץ לשוטר, לבין אסיר עולם...

tamarhp

New member
יוו.. כמה חורים... :-\

- כשמייקל ומאהון נכנסו לחדר השמור - שרה היתה צריכה לדבר עם השומר כדי שלא ישים לב. אבל כשהם יצאו הם לא היו צריכים את שרה? פשוט סמכו על הנס שהשומר לא יסתובב פתאום ויראה אותם? - התמונות של מייקל וכל השאר פורסמו בכל הארץ ובכל העיתונים ובכל חור אפשרי - ואף אחד לא מזהה אותם למרות שהם נחשפים שוב ושוב בציבור? אתם לא הייתם מזהים את בני סלע או לחילופין את גלעד שליט ברחוב אחרי שטחנו לכם את המוח בתמונות שלהם? - לפי מה שהבנו, ההתקן שומר את המידע על הזיכרון שלו, ולכן בסיום המשימה צריך להשיג את ההתקן חזרה כדי להעתיק את הזיכרון למחשב. אז איך זה שההתקן מספיק משוכלל בשביל "לשדר" את אחוזי הורדת הקובץ בזמן אמת, אבל לא מספיק משוכלל בשביל לשדר את נתוני הקובץ עצמו? (שלא לדבר על עצם העובדה שלא יכול להיות קיים התקן כזה ש"שואב" מידע, כי בשביל זה המידע חייב להיות משודר באמצעי כלשהו, אבל נניח לזה.. נגיד שזו סדרה בדיונית...) - יש 6 כרטיסים של סילה, ואם הם ישיגו 5 מתוך ה6 הם יהיו חסרי משמעות כי חייבים את כל ה6, נכון? והכרטיסים שמורים היטב על 6 אנשים כי הכרטיסים מאד מאד חשובים, נכון? אז מה יקרה אם כרטיס אחד יאבד, יפגע או יגנב? החברה תתקע עם 5 כרטיסים חסרי משמעות? ואם יש לחברה גיבוי בשביל להשלים את הכרטיס החסר - אז למה היא צריכה לסכן את הכרטיסים ולשים אותם על 6 אנשים במקום להסתמך על כמה גיבויים שונים במקומות שונים? קצת טפשי, לא?

מה ה מצב

New member
איזה פרק אדיר!!! ../images/Emo58.gif

בהתחלה היה נראה לי שהיה קל מידי כל הקטע של להוציא את הכרטיס הרביעי. אבל זה היה כזה גאוני ואחר כך היה עוד מבצע של להוציא את מהון מהכלא שזה היה פשוט מושלם. לא חשבתי לרגע שבמקום לפרוץ לבית הם ישחררו את המון. הייתי בטוחה שהם ישאירו אותו שם והמשפט שלו בשבילי זה נגמר אומר שהוא עומר להתאבד. רק בסוף קלטתי את העינין ששרה עשתה את עתצה עורכת דין כדי להעלים את התיק שלו! פשוט אדיר!!!! פרק מעולה. שני מבצעים בפרק אחד זה סוף. אני שמחה שגרטשן החליפה צד. או יותר נכון לא ברור כרגע איפה היא כי היא כה הרבה יותר מעניינת. וכל העיניין האלה של פרטים לא הגיוניים- ה טלויזיה זה לא מציאות זה לא אמור להיות הגיוני. ברור שזה מופרך, אז מה? זה הופך א זה לפחות טוב? אני לא מרגישה כל הזמן שאני צופה בפרק שיש דבריםמופרכים וזה מה שחשוב, אם נהנים מהפרק או לא. חוץ מזה שלפעמים החיים מופרכים.

מה ה מצב

New member
שמרגישים ככה אז באמת קשה לצפות בסידרה

אני לעומת זאת לא מרגישה ככה, אני לא שמה לב לכל מיני חורים ולכל מה שיכול היה להיות. גם חוץ מהעיניין שאני לא מבינה כל פעם איך אף אחד לא מזהה אותם, למרות שהם מידי פעם מוציאים משפט על זה שזה יכול לקרות, אני לא מוצאת שום חורים בסדרה. מה הכוונה המכשיר מספיק חכם בשביל לשדר אחוזים אבל לא בשביל להוציא? ככה המכשיר בנוי. כנראה אלו פונקציות אחרות שצריכות דברים אחרים. מי אמר שזה יותר קשה לשדר אחוזי קליטה בזמן אמת מאשר להוציא את הנתונים? והכרטיסים הם אלקטרוניים אז יכול להיות שהם משדרים גלים מסוימים כל הזמן. החברה לא יכולה להחזיק מלא גיבויים. זו סכנה עצומה. כל גיבוי זה עוד סכנה שמשהו יחשף. אולי באמת אין להם גיבוי. בגלל זה חשוב כל כך לשמור על הכרטיסים. אולי להם כן יש יכולת לפתוח את הכרטיסים בלי כל השישה אחרי הכל הם המציאו אותם הם בטח יודעים להשתמש בהם גם בנפרד.

tamarhp

New member
בתור סטודנטית למדעי המחשב...

אם המכשיר יכול לשדר אחוזי קליטה הוא אמור להיות בעל יכולת לשדר את הנתונים, ואם הממציא שלו היה מספיק גאון לתכנת מכשיר שישאב נתונים וישדר אחוזי קליטה - לתכנת אותו כך שהוא ישדר נתונים זה משחק ילדים בשבילו. זה לא "ככה המכשיר בנוי", כי המכשיר לא נולד מעצמו במקרה אלא תוכנת ע"י מתכנת חושב והגיוני, וזה מאד טפשי לתכנת מכשיר שישדר אחוזי קליטה אבל לא את הנתונים עצמם - אלא אם כן זה נובע מסיבות של אבטחה (שאף אחד לא יקלוט את הנתונים בדרך), אבל גם עצם השארת המכשיר במקום אחר ללא השגחה זו פרצת אבטחה, ויותר בטוח לשלוח את הנתונים בזמן אמת למקרה שלא יצליחו לקחת את המכשיר חזרה כי יש יותר סיכוי שהמכשיר יעלם או יגנב מאשר שמישהו במקרה איכשהו יקלוט את נתוני התשדורת בדרך, שגם ככה אין להם שום משמעות עבורו. וכרטיסים לא משדרים שום גלים - בדיוק כמו שדיסק CD לא משדר שום דבר למרות שהוא דיגיטלי. מכשיר משדר גלים רק כאשר צריכה להיות תקשורת כלשהי (לאו דווקא מילולית) בינו לבין דבר אחר, למשל פלאפון או טכנולוגיית bluetooth. אם אפשר להשתמש ב5 כרטיסים בלבד זה די איבד את הרעיון של הפרדה ל6 כרטיסים, זה כמו שתמציאי את הצופן הכי קשה בעולם, אבל "ליתר ביטחון" אם יאבד לך מפתח האותיות - יהיה אפשר לפענח גם בלעדיו (כלומר - הצופן פרוץ לכל האקר מומחה). ואם אי אפשר אז זה סיכון עצום.

למעלה