שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E05

E u r o s t a r

New member
גם אני חושב ככה, רק חבל שכל הקטע מהעונה

השניה נעלם כאילו מה קרה על השתלטות בתוך הממשלה עם הדבר הזו שכחתי את השם שלה כאילו היא פרשה וזהו נגמר?=[ חבל

SmallMoney

New member
כן, היא פרשה.

הם לא יכלו יותר לאיים עליה שיספרו על אחיה,שזה מה שהיה גורם להתפטרותה, כי היא ממילא פרשה.. אז מה שנשאר להם זה לברוח

tamarhp

New member
סופסוף פרק טוב

תגידו, איך מאהון מצא את המלון של הכושי כל כך מהר? ומה התוכנית של הבחור הקוריאני הזה שמנסה לשמור את כל המידע לעצמו?

danas22

New member
מדהים וחזק!!!!../images/Emo58.gif

אין על נמלטים. רק חבל שלא בקצב שגם המוח האנושי מסוגל לקבל. דוגמא: ישנם 53 מוטלים ואלכס הגיע מייד למוטל שהיה בו הרוצח עד לפני רגע???תנו לנו קצת להנות מהחיפושים!!!!! אה ולא הבנתי איך האקסית של מהון ידעה מיהו הרוצח??

Miss You Nights

New member
../images/Emo58.gif פרק מדהים !!! ואווו...

ממש מדהים מעניין לדעת מה יקרה עכשיו .. אין אני מרוב מתח אני חושבת לא לראות עד סוף העוה ואז לעשות מרתון של פרקים ולא להשאר בכזה מתח חחח .
סתם... אני לא יכולה לחכות כל כך הרבה זמן ..
זה אחד הפרקים הבהחלט טובים.. יש רק דבר אחד שלא הבנתי.. שהפקידה ביקשה מטי בג עמלה על מה היא ביקשה? כאילו מעניין לדעת אם היא יודעת עליו משו.. וי וגרטשן הזו יצאה לחופשי מעניין מה יקרה עכשיו.. מעניין אם יעשו אותה כמו קלרמן כזה.. שבסוף היא תעזור להם להרוס את החברה.. ואהבתי את המבצע עם הכספת אחד הדברים ... זה מדהים שהוא לא ראה את החור שמייקל ולינקולן עשו חח.. כנראה מרוב לחץ .. לתת לו תכרטיס.. ואוו אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.. אין הסדרה הזו מדהימה ללא ספק!!!

בוודאי שהיא יודעת משהו עליו!

הרי בליק ופרננדו הציעו לה 10000 דולר על מידע. כבר שכחת?

Miss You Nights

New member
אויש נכון חחח לרגע שכחתי מכל המתח...

חחח טנק יו.. יהיה מעניין ביותר לראות את ההמשך..

מה ה מצב

New member
אחלה פרק!! ../images/Emo58.gif

מייקל כזה גאון. לא קלטתי שהם הולכים להגיע מהצד השני של הכספת עד שהם התחילו לקדוח בקיר. הרבה יותר טוב מהפרק הקודם. מבצע הרבה יותר מורכב. למרות שאני עדיי הכי נפעמת מפרק 2. מעניין המיקרה עכשיו לדון סלף. ובטח הקוריאני בסוף יחליף צד. וגרטשן, גם כזו מעולה. מל שעכשיו היא בצד של מייקל. אני ממש במתח. שיגיע כבר יום שני הבא!!

E u r o s t a r

New member
מי אמר שהיא...../images/Emo58.gif

בצד של מייקל? חחח לך תדע אולי היא תחזור לחברה כמו שהגנרל חושב...

מה ה מצב

New member
נכון אי אפשר לדעת ../images/Emo58.gif

זה חלק מהעיניין. למרות שכרגע המשנראה זה שהיא בצד של מייקל. הרי היא הייתה עם ויסלר בכל העיניין של לגנוב את סילה. וחוץ מזה היא ברחה מהחברה. אז אלי היא תחור אליה בסוף אולי לא. דווקא הייתי שמחה לראות שוב מישהו כמו ביל. כמובן ששום דבר לא ישווה לו ולפרק 15 בעונה השנייה שבו הוא החליף צד, כי זה היה כל כך מפתיע ופתאומי וגרטשן, לא משנה איזה צד היא תבחר, זה כבר לא יוכל להיות מאד מפתיע

call me out

New member
עדיין נוראי ../images/Emo58.gif

אני מקווה שמהר מאוד הם יתפסו את עצמם בידים ויחזירו את נמלטים למה שהיא היתה פעם. אתם זוכרים שהייתם יושבים כל הפרק.. ופשוט במתח? לא יודעים מה יקרה עוד שניה.. כל פרק שנגמר ישר חייבים לדעת מה קורה.. ישר עוד פרק.. לא יודע מה איתכם.. העונה הזאת לא עושה לי את זה. הפרק החמישי לא היה יותר טוב מקודמיו. כלכך חסר היגיון. הכל קורה כלכך מהר. מסיגים עוד כרטיס! מייקל מוכיח שוב שהוא אלוהים. מאהון איכשהו מאתר את המלון. מה שבאמת מסקרן אותי זה מה יהיה עם טי באג וגרטשן.. גרטשן תהיה הולי פול נאמבר 2? בשורה התחתונה.. פרק בינוני ולא יותר מזה. לדעתי מייקל ימות בסופו של דבר. אנחנו רק בפרק חמישי והם כבר בחצי הדרך! נקווה לפרק טוב יותר שבוע הבא.

necky

New member
חושב כמוך אבל../images/Emo58.gif

אבל לא תדע אולי הבמאי לא בונה שכל עונה תהיה סביב הכרטיסים ואז שיצליחו להשיג את כל הכרטיסים יתחיל האקשן האמיתי ובגלל זה הם משיגים אותם כל כך מהר

האמת, משתפר. ../images/Emo45.gif אין ../images/Emo58.gif

סוף סוף הרגשתי שוב את התחכום, את ה mission impossible המגניב שבסדרה. נכון שזה היה גם בעונה הקודמת, אבל בתכלס, זה היה מעפאן. הפרק הזה ממש נהניתי. יאללה, שימשיכו ככה

למעלה