שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E05

liraz z

New member
שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E05

הנה זה הגיע לו הפרק ה-5 לסידרה "נמלטים" שרשרו לפה הכל לא לשכוח לסמן בכותרת ,
צפייה מהנה לכם.

pakapaka

New member
But your english isn't

ועל הדרך, אמנם פרק חביב אבל עדיין רחוק מהעונה הראשונה האגדית אם כבר מחזירים מתים, שיחזירו את אברוצי

lia41

New member
פרק 5

מישהו יכול בבקשה לשלוח לי במסר את הפרק? משום מה אני לא מצליחה להוריד אותו....

deathly hallows

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה!

אני רק לא אהבתי את הקטע שטי באג ממשיך להיות מעורב בכל עלילה, אני ממש מקווה שהוא לא יגנוב ממייקל את כל הכרטיסים לקראת אמצע העונה... כמו שהיה עם ה חמישה מיליון של ווסטמורלנד בעונה השנייה.. הטריק עם הכספת היה גאוני! כראוי לסקו]ילד :) פיספסתי איזה קטע כשלינק שאל את מייקל על הדימומים והוא עונה not a big deal לינק אמר שזה היה ביג דיל בגיל 13??? מה זה אומר לעזאזאל?? וגרטשן מפחידה לעללה!

RoyBO

New member
השערה ../images/Emo58.gif

למיקל היה סרטן בילדותו והוא חוזר לתקוף אותו

לא נראה לי שתהיה עוד עונה

היה איזה ראיון שהוא אמר- אם הייתי רוצה הייתי כל החים מייקל סקופילד אבל צריך להפסיק ולהתקדם הלאה

E u r o s t a r

New member
תשובה../images/Emo58.gif

דימומים באף נוצרים בין היתר בגלל חום ונימים מורחבים, בקשר לסרטן אולי בגלל כל ההקרנות להסרת הקעקועים גרמו למשהו, נדע בקרוב...

‏/tapuzforum/images/emo58.gif

בקשר לטי באג הו בסכנה אז הוא ילך למיקל ויתחבר איתו שיעזור לו למצוא את סילה כי אחרי שלשה ימים הקוריאני הבטיח שהוא יערוף לו את הראש. ובקשר לגרטשן מהפרומו שרואים אז לפי מה שמסתבר זה שהיא באה למחסן שהם נימצאים ושרה ראתה אותה אז כנראה שהיא תתחבר אליהם כדי להתנקם

arik19851

New member
ידעתי ,ידעתי,ידעתי

נמלטים חוזרת ובגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הסידרה שאף פעם לא מאכזבת תחי נמלטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה