שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E04

dimgold

New member
../images/Emo58.gif פאשלה די רצינית

המשטרה טענו שבנט התאבד, כלומר החברה טרפדה את זה. בפרק הקודם הראו כי בנט קיבל יריה מתווך אפס בחלק האחורי של הראש, איך לעזאזל הופכים דבר כזה להתאבדות?

arik19851

New member
בלי בעיה ביכלל

מה הבעיה לכוון לעצמך אקדח לחלק האחורי של הראש,

tamarhp

New member
למה שמישהו יתאמץ להתאבד

לשים את האקדח מאחורי הראש לכוון בזווית ישרה? תנסה לכוון את האצבע למאחורי הראש- זה די כואב ביד לנסות לכוון בזווית ישרה, יותר קל לעשות את זה באלכסון או פשוט לרקע כמו כל בנאדם נורמלי....

מה ה מצב

New member
זה נכון אבל

רק המשטרה ראתה איך הוא מת. זה היה ברור לחוקרי שמצאו אותו שהוא לא התאבד, אבל החברה רצתה לטייח את זה אז היא גרמה לכך שבדוחות המשטרתיים יהיה כתוב שהוא התאבד.

arik19851

New member
אני מתאכזב../images/Emo58.gif

רמת המשחק ירדה בצורה קיצונית, כדאי מאוד שהפרקים הבאים יהיו שווים משהוא.

ofir1080

New member
פרק מגניב!!

זה כ"כ מבאס שצריך לחכות שבוע בשביל לראות עוד פרק!! אני מתלבט להחזיק את עצמי ולראות בסוף העונה הכל. מה אתם אומרים? בטח לינק עשה קעקועים בפנמה או משהו...

מה ה מצב

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif

אהבתי יותר את הפרק הקודם, הוא היה הרבה יותר מהיר מעניין מותח ומייקל היה שם הרבה יותר גאון. בפרק הזה היה קצת פשוט מידי להשיג את הכרטיס השני. מעניין מה יקרה עכשיו אם שרה. בסוף גם מי שתפס אותה יעבור לצד שלהם. וגם אני חושבת שהמזכירה היא הקורבן הבא של טי באג. למרות שעדיין לא הבנתי את הקטע של גייט וויסלר.

o r e l i

New member
פרק יייפה : ) ../images/Emo58.gif

הפרקים הולכיים וומשתפרים... אהבתי את הקטע שהם פוגשים את טיבאג "הנה האחים גרים" XDD הקטע של השוטרים היה ממש ייפה..איך שפתאום הם כזה נכנסים עם המדים שלהם.. ( בלי קשר איזה חמוד מייקל במדים?=]) ומה קרה למייקל? מה הוא מתחייל לדמם עכשיו.. טוב מחכה כבר לפרק הבאא..

deathly hallows

New member
אכן

הקטעים שכתבת היו הקטעים הטובים בפרק. ואגב אהבתי מאד מאד את החתימה שלך... הציטוטים הטובים מבין שלוש הסדרות המעולות חברים, נמלטים, אבודים. :)

o r e l i

New member
טנקס : ))

גם המשפט שלך מאבודים.. המשך המשפט..."its never be easy" משו כזה XD ניראלי ראיתיי אותך בעוד פורום..נכון? או שאני טועה? חח

N21A

New member
צודקת../images/Emo58.gifמייקל

במדים של השוטר

למעלה