שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E04

liraz z

New member
שרשרו לפה הכל Prison.Break.S04E04

עוד מעט זה מגיע הפרק ה-4 , הולך להיות ממש מעניין .. לא לשכוח לסמן בכותרת
תהנו לכם מהפרק!

the man 123456

New member
סליחה - 2008-09-16 02:08:06

וזה הערך השעות שבהם מוסיפים את הפרקים החדשים, כמה שעות אחריי חצות של יום השידור בארה"ב... שתדעו...

izik79

New member
../images/Emo58.gif עכשיו סיימתי לראות. וואו!

ההוא תפס עכשיו את שרה. איזה חסרת אחריות היא.. יא אללה1 מעניין מה יהיה עכשיו איזה פרק מעולה

../images/Emo58.gif

לא ניראה לי שהוא תפס אותה בד"כ כשלא מראים את ההמשך אז הם נותנים לנו לחשוב את זה, כי אם הוא היה תופס אותה אז היו מראים ואז מסיימים! אבל מה שלא אהבתי זה ההתחלה הרומנטית יאללה מה זה היפים והאמיצים

deathly hallows

New member
../images/Emo58.gif

ולגבי החלק הרומנטי, אי אפשר בלי זה. זה חסר בכל סדרה... מסכנים אחרי כל מה שהם עברו מגיע להם קצת זמן יכות ביחד
לפני שיקרה משהו למייקל עם הדימום הזה...
אני ממש דואגת לו..

tamarhp

New member
תפס במובן של ראה אותה

הוא בטח רק יעקוב אחריה כי המטרה הסופית שלו זה מייקל...

SmallMoney

New member
../images/Emo58.gif

יותר מדיי רומנטי? ממש לא
הם חולמים כבר להיות יחד הרבה זמן, וכל פעם קורה משהו. הגיע הזמן שיהיו קצת רומנטים
בכל אופן, פרק מעולה!!!

deathly hallows

New member
../images/Emo58.gif

לא הגיוני שתפסו אותה ואז מה..? הוא יעקוב אחריה ימצא את כולם ונגמרה העונה? משהו יקרה... או שהם יצליחו לברוח..

פרק 4 -ספולייר

כל הקטעים עם הדם מהאף של סקופילד וסחרחורות שיש לו נראה לי מעידות על איזה סיכון בריאותי שהתעורר אצלו. הרי הבן אדם בלחץ מטורף כבר כמה חודשים! בטח יקרוס בחלק חשוב בעונה

../images/Emo58.gif פרק קצת מוזר

במיוחד הקטע לקראת הסוף עם הסינים שהזכיר לי לא יודע למה את "שעת שיא" ולצערי נראה לי שהקורבן הבא של טי באג זאת פקידת הקבלה היפה, ולדעתי היפני בדרך למות ובגלל זה הוא לא מופיע בפתיח, ואיזה פאק עשו התסריטאים בקטע שהמתולתל בבר גנב לשרה את האשראי והסלולרי, ואחרי זה מראים ששרה מקבלת טלפון ממייקל.... אבל האשראי כן נגנב, כזאת טעות לא ראיתי בחיים בסדרה או סרט..

x Tanya x

New member
../images/Emo58.gif

הוא לקח לה רק את האשראי..את הפל' הוא לא לקח הדבר המוזר הוא שכשהיא הייתה בבר ומייקל התקשר הפל' היה על רטט והיא לא שמעה..אבל כשהיא הלכה שם בטיילת או משהו היה כבר נשמע הצלצול..קצת מוזר..אפילו אם היא לבד שינתה את זה למצב של צלצול היא בטח הייתה רואה שהייתה שיחה שלא נענתה, לא? חח אם חושבים על זה ^^ ובאמת ממתי ללינק יש קעקועים? תמוהה

paz love mikel

New member
היה לוו ..

בפרק הראשון של העונה הראשונה אז מראים אותו נזכר איך הוא היה עם וורוניקה .. והראו שיש לו קעקוע [=

למעלה