שרשרו לכאן:prison.Break.S03E02

gozala

New member
פאשלת המפתחות בעונה השניה, שרה מוצאת מפתח

ליד הגופה של אביה, המפתח הוא עם "ידית" עגולה, מתכת צהובה... יותר מאוחר בבית המלון היא מוציאה את "המפתח" ומדובר במפתח אחר לחלוטין, הידית מרובעת ויש עליו מעין כתר בצבע שחור (זה מהזיכרון)... אף אחד שם לא חושב שאולי לא שכחנו את המפתח, זה כל כך מפריע שכל פעם שנראה המפתח השונה זה צורם.

יש להם המון פאשלות מאוד מורגשות. אין ../images/Emo58.gif

יש עוד הרבה אבל אני זוכרת בעיקר את אלו- בעונה הראשונה כשאל.ג'יי. דחף את הסוכן הרשע ההוא לבאר הוא שבר את המכסה עץ ופרק או שניים אח"כ כשקלרמן וחבר שלו באו הם כיסו את הבאר באותו מכסה והוא היה שלם לחלוטין.. בעונה השנייה כשמייקל פוגש את שרה היא עומדת ליד תיבת דואר ובשוט אחד רואים שהיא פתוחה, אח"כ היא סגורה ואח"כ (נדמה לי) היא שוב פתוחה כמובן יש את הקטע עם המפתח שאני חשבתי שאני פסיכית כשראיתי שני מפתחות שונים שאמורים להיות אותו אחד וכו' וכו'. הבאסה היא שאלו פאשלות מאוד מורגשות ויחסית לסדרה כזו הייתי מצפה ליותר מהיוצרים.

ericson1

New member
מצחיק שסקופילד הגאון לא יודע שאש..../images/Emo58.gif

מצחיק שסקופילד הגאון לא יודע שאש (של הגפרור) נוטה לעלות למעלה . הוא מדליק תגפרור משאיר אותו עומד במקום להפוך אותו ומתוסכל שלא מצליח לו . סצנה טיפשית , גם עבור ילד בן 5 .

gozala

New member
../images/Emo58.gif אי הבנות ../images/Emo58.gif

מה בדיוק נעשה על ידי מייקל לגבי המים לא ממש הבנתי, אך ראיתי את זה דרך ה-TV LINK כך שאולי אבין יותר טוב אחרי שאראה את הגירסה עם התרגום QSUBS היו זריזים ובכל מקרה מגיעה להם
.

yafufa88

New member
אחלה פרק!

סופסוף פרק טיפוסי לנמלטים!! מפצה על הפרק הראשון המאכזב במקצת..

itayab1

New member
מה שלא אהבתי בפרק ../images/Emo58.gif

זה איך פתאום אף אחד מהאסירים לא רוצה להרוג את ויסלר? רק כי 'הבוס' בכלא אמר? ואגב אפילו לא רואים אותו אומר את זה שהוא 'חסין' מעכשיו.. יותר מדי קטעים שמחליקים בסדרה

../images/Emo58.gifוכמו תמיד..

הסוהר בליק שנהפך לאסיר בליק ישר רץ להלשין לבוס כדי להציל את העור שלו! רק דבר אחד לא הבנתי איך בתחילת הפרק ה-1 הוא הפך לעבד סמרטוט?? בגלל שהוא התחבר לאמרקאי הדפוק שנהרג אחרי זה??

../images/Emo58.gifיש לי שאלה בקשר לפרק ../images/Emo58.gif

אז ככה נכון שמייקל שם את האלכוהול בתוך הצינורות ואז פוצץ אותם אז לא הבנתי בדיוק מה הלך שם ? זאת אומרת הצינורות היו סתומים ובגלל זה לא היה מים בכלא? הוא מה הוא עשה שם בדיוק ? ומאיפה כל המים האלה מגיעים?

gozala

New member
גמני לא הבנתי את כל עניין האינסטלציה../images/Emo58.gif

לא נתנו לנו להבין שהצנרת סתומה ובגלל זה אין מים ושמייקל פתח אותה והסיר משם את כל הסתימה... זה ההסבר העצמי לקטע מאוד לא ברור.

תשובה../images/Emo58.gif

אחרי המהומות שנה לפני הממשלה או וואטאבר סתמו להם את הצנרת כעונש על הבלאגן, אבל מייקל ברוב חוכמתו כשהוא ירד לוויסלר הוא הרגיש את הצינורות רטובים וידע שיש מים באיזור ושרק צריך לפתוח. גם כשהמצלמה כאילו מצלמת את החבל עולה באש עד למטה לשקית רואים שזה סתום מעשה ידי אדם ולא סתם סתימה

paz love mikel

New member
כיי ..

מאשימים אותו שהוא הרג מישהו לא בדיוק הבנתי מי אבל זה כמו הסיפור עם לינק...אני חושבבתת :)

t a m u s

New member
אם שמעתי אותם נכון

ניראה לי שמאשימים אותו שרצח ראש עיר או משו??

izik79

New member
../images/Emo58.gif

נדמה לי שלא את הראש העיר הוא רצח, אלא את הבן שלו

למעלה