שרשרו לכאן:prison.Break.S03E02

liraz z

New member
שרשרו לכאן:prison.Break.S03E02

הפרק אוטו-טו פה אז כל השיחות שלכם ,לפרק ה-2 לכאן צפייה מהנה.. לא לשכוח לסמן ספויילר בכותרת .

necky

New member
שאני אבין משהו...

השנה גיבורים ונמלטים הולכים ראש בראש כי איך שאני רואה שניהם משודרים באותו היום

McFreaKy

New member
אני לא יודע לגבי שעת השידור, אבל כן, אותו ערב

כמה נחמד לאנשים כמונו שגם ככה לא צופים בזה בטלויזיה.

לא

נמלטים משודרת פה ב7, וגיבורים ב9 כשחושבים על זה 7 זו שעה די מוקדמת לתוכנית שהיא בפריים טיים

Tankard

New member
הפרק על המחשב אבל אני יראה רק בצהריים :(

צריך ללכת למכללה

gozala

New member
אני אראה בעתיד "אפעל" הוא יראה בעתיד: "יפעל"!

צרור שגיאות שחוזרות ונישנות בגלל כלל פשוט של הטיה בדקדוק

tinkerbell7

New member
מישהו יודע מאיפה מורידים את הפרק ?

האתר הישראלי של נמלטים שבק חיים

Darakan

New member
לא היה אמור לצאת מחר בכלל?

כשלקחת מהדוד מאמריקה את הפרק החדש של הירוז שמתי לב שמתחתיו יש פריזון ברייק במקרה o_O.

liahuva

New member
איזה פרק כיפי..(ספויילר)

עוד פעם מגלים עד כמה משפחת סקופילד/בואורוז חכמים..חח ואיך שבדיוק הכל קורה בדיוק בזמן שבו צריך לקרות בשביל שזה יסתדר למייקל. אבל חוץ מזה...נכון וויסלר אז שהוציאו אותו מהביוב הוא כולו על הריצפה בקושי זז צולע וזה..ואז אחריי ששתה מים פתאום הוא בריא וחסון כזה. אה ומעניין מה הקטע של המדריך ציפורים אולי זה יתקשר לציפור של האינטרנט..לא משנה מה בטוח מייקל יצליח להבין את זה אז יאללה מייקל סומכים עלייך! ועכשיו לגיבורים...(יש חח)

לא חושב שיהיה קשר לגולדן פינץ'

אבל בכל זאת זה היה קטע ענקי ובטח הם יגלו איך זה מתקשר

כבר........ פאשלה שלהם

ממש בתחילת הפרק כשמייקל עומד בתור לקבל מים, הוא מקבל ממש טיפת מים ואז אומר תודה. מיד אחרי זה מראים אותו לוקח לגימה, ואז עוד פעם לוקח לגימה. בפעם השניה הכוס ממש מלאה. זה ממש בולט

Boran

New member
../images/Emo45.gif גם אני שמתי לב ../images/Emo58.gif

ולא רק אחרי שהוא לוקח לגימה. נותנים לו ממש מעט מים, ואז כשמשנים זוית כבר יש לו פי 2 ממה שנתנו לו, ואחרי שהוא לוגם פעם אחת יש לו עוד קצת יותר, ואחרי הפעם השניה שהוא לוגם הכוס שלו חצי מלאה (או חצי ריקה, תלוי איך מסתכלים על זה)

shimonhc

New member
כן !!! גם לי זה הפריע...

לא נורא... זה לא אבודים... היו להם עוד כמה פאשלות בעונות הקודמות עם המפתח של אבא של שרה (כשהוא מת) והרכב שבו שמו את הגופה של ורוניקה. אבל למרות הדברים האלה ממש ממש ממש נהניתי מהפרק !

gozala

New member
פאשלות: עם המפתחות שמתי לב, המכונית??

איזו פאשלה הייתה עם המכונית בה שמו את הגופה של וורוניקה? עד שלא קראתי כאן לא ניזכרתי בזה, זה הפריע לי כל פעם מחדש עניין המפתחות (חרשתי טוב את שתי העונות הקודמות) ולא עלה בדעתי להזכיר את זה כאן.

paz love mikel

New member
כן היו עוד כמה ...

גם בפרק אני חושבת 20 בעונה השנייה אז שמייקל הלך לאסיפה הזאת לפגוש את הנשיאה אז הראו שהוא הולך וזה בכלל לא היה אמור להיות הוא ... חח ( אם מישהו זוכר )

ohelhinam

New member
גם בעונה שניה עם הילדים של אברוצי

בעונה הראשונה ראו ילדיםםם אחרים ובעונה השניייה היו לו ילדים שונים חחחח

למעלה