שרשןר יומי 27.7

בהצלחה יעלי ../images/Emo140.gif

היום עבודה
ואולי בערב נצא לאנשהו....

miracle16

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!

המם.. אתמול שמרתי על אחיינית שלי בת ה7 חודשים מ8 בבוקר עד 7 בערב ואני מוכרחה להגיד שזה קשה! אני מבינה את כל הנשים עם הדיכאונות אחרי לידה! ועוד אחיינית שלי גדולה יחסית אז זה יותר קל! כמה אפשר לבכות כמההההה לא רוצה לאכול לא רוצה לישון לא רוצה לשחק אז מה כן?! היום ב6 קמתי ולקחתי רכבת הביתה ואיך ששמתי רגל באוטו ישר אבל התיישב עלי שאני חייבת לעזור לו למצוא מסמכים שהוא איבד (שני ההורים שלי תינוקות לא ארזו שום דבר אני היחידה בבית שסיימתי לארוז הכל בזמן ולא ארזתי בזמן שהמובילים פינו) בקיצור כל היום נופלים עלי דברים לעשות ואני עייפה ואני לא רוצההההה בערב אני צריכה ללכת לקריון יש לי מלאן דברים לקנות לעצמי ו.. מתנת גיוס לעדי! אני חברה שלה ועוד לא קניתי לה מתנה לגיוס! בושההההההה טוב לא היה לי זמן לעצמי אפילו

yaeli87

New member
לא עברתי ../images/Emo7.gif

הוא אמר שאני טובה אבל זה לא מה שהם מחפשים ושאני אמשיך לרקוד ואוף אוף אוף אוףףףף
כמה מפתיע...

hell cen be fun

New member
אל תשכחי............

את סיון לא קיבלו ללהקה צבאית [????] ובואי אני אספר לך סיפור: חברה שלי ששרה מהמם, הלכה לנסות להתקבל לכוכ"נ... באיזה אודישן לא העבירו אותה, וצביקה הדר בא אליה ואמר לה: "אל תדאגי, גם לי פעם עשו בעיות בגלל המשקל, תמשיכי לשיר, יש לך עתיד." מוסר השכל: אל תקחי את הקטע של השמנה, תזהרי לך. אבל העיניין הוא שהם לא עושים אודישן למי שטוב, אלא למי שממלא פונקציות מסויימות. טיפשי
מאוד. אבל ככה היא הטלוויזיה. טיפשית.
אוהבת אותך בובה. את מצויינת.

yaeli87

New member
תודה מותק...זה באמת היה מעודד

[חוץ מהקטע של השמנה..חחחחח] זה הכל שם פרוטקציות השופט פשוט אמר לאחד שרקד שם- אתה לא משהו אבל בגלל שאתה לומד אצלי אני מעביר אותך!

nettus

New member
מה שמנה?

יעלי לא שמנה בגרוש..... ולא אומרים למישהי דבר שקזה, גם מה שצביקה הדר אמר וגם מה שאתה אמרת, אבל בסדר אצל צביקה זה חוסר טקט רציני אצלך זה סתם בשביל להבהיר נקודה

hell cen be fun

New member
לא הבנתםא אותו.....

בגלל זה הם [לא צביקה, אלא השאר....] לא קיבלו אותה, וצביקה לא יכל לעשות כלום נגד זה....

111שיר

New member
אני חושבת שלצביקה הדר לא הייתה

כוונה רעה. אני אישית הייתי מתעודדת אם הוא היה אומר לי את זה, שסך הכל אני כשרונית והם סתם שטחיים שפסלו אותי בגלל המשקל. הוא אמר זאת מתוך הזדהות שגם הוא סבל מעודף משקל בעבר.

yavin

New member
לא נוראאאאאא ../images/Emo65.gif

את צריכה לדעת שכל דבר זה לטובה! תמשיכי לרקוד [אני מאמין שתמשיכי בכל מקרה] ואז תבואי איתי אחרי הצבא לנסות להתקבל לבת-שבע

האמיני לי

שזה עדיף מלעבור, ולא ללכת כי את לא יכולה...וזה 4 ימי צילומים וכל יום צילומים 800 דולר
בהצלחה בהמשך, וכו שמתיד אומרים לי, תהיינה עוד הזדמנויות

למעלה