שרשימה סופית

v i v a l d i

New member
שרשימה סופית

יש כבר רשימה סופית של להקות שבאות לפבטיבל??? יודעים כבר תלהקה השלישית??? אולי תהיה להקת פאואר

slallum

New member
ממ

Megadeth Dissection + Atila Eternal Grey חוץ מהלהקות האלה לא כתוב שום דבר על להקות אחרות, שימותו.

slallum

New member
אהה לא רגע@$*!)*$!

הרגע נכנסתי לאתר של הפסטיבל: http://www.metalist-festival.com/Bands.asp?id=1 ומצאתי עוד כמה להקות
Corssfire - הארד\גלאם רוק.. כיף לשמוע אותם פעם בכמה זמן, ויש להם סולן מתלהב כזה ומצחיק =] Winterhorde - בלאק מטאל - אותם לא שמעתי אף פעם.. נוריד עכשיו את השיר שמוצע להורדה, נראה איך הם =] חוץ מהלהקות האלה יש מצב שנראה את אורפנד לנד ועוד כמה להקות אחרות. אבל זה בטוח יהיה פסטיבל שווה ביותר =]

slallum

New member
יה, השיר ששמו להורדה של קרוספייר

זה שיר שהם ביצעו ב-Heavy Metal Monsters, שיר חמוד, כולם מחאו כפיים בקטע בלי הגיטרות, היה כיף, הפעלה חברתית בלגאנים
עכשיו אני שומע את הדגימה ש-Winterhorde נתנו לשיר שלהם.. הוא די טוב, אבל אני לא מת על בלאק מטאל כל כך..

slallum

New member
כן

אבל אולי הם יוכלו לפנות קצת זמן בשבילנו, מאוד נקווה =]

אם הם יבואו אז תגיד לי.

ידיד שלי אמר שהוא יבוא איתי רק אם הם באים ואין לי מישהו אחר ללכת איתו... (חברות פופנקיות זה זנות.
)

slallum

New member
פור נועה =]

תגידי לו את הלהקהות האחרות שבאות =] ותביאי לחברות שלך לשמוע את Nora el nora בערוץ 24, עכשיו בטח מלא אנשים אוהבים את אורפנד לנד

slallum

New member
לא מכיר את מגהדת'?

שיוריד מהר שירים, הוא יתמכר אליהם =] ושיוריד גם דיסקשן, הם סבבה =]

הוא שומע מטאל רק כמה חודשים...

אל תדאג אני עושה לו שטיפת מוח ומכירה לו את כל הלהקות החשובות.
אני פשוט לא מעיצה של מגהדת' אז לא יצא לי עוד להשמיע לו... אבל אני מעריכה אותם והייתי רוצה לראות אותם לייב. כאילו זה לא שכל יום באות לפה להקות מהסדר גודל שלהם לארץ!

Blade Of Fire

New member
אצלי זה משו אחר

200 שקל בשביל מגהדת' זה 100 שקל יותר מידי... שאר הלהקות הם דת', בלאק וכל הבע שאני לא סובל.. ובמיוחד לא כשזה ישראלי.. בקשר לעוד להקות- אמרו גם שבצפר ויוסלס איידי יגיעו (שמועות) ועוד איזו להקת הארדקור אמריקאית (לא אמרו עדיין איזה).. ואני אחזור על זה שוב-200 ש"ח בשביל מגהדת' זה יותר מידי...

אין עדיי את רשימת הלהקות הסופית...

האירוע הוא בערך מ 4 בצהריים עד 5 בבוקר... צריכות להיות הרבה להקות.

powermetal1

New member
ככה זה בדיוק אצלי.

אני גם לא סובל דת' ובלאק וזה לא נראה לי כל כך שווה לבוא רק כדי לראות את מגדת' ( שגם עליהם אני לא כל מת). שיתחשבו קצת באנשים שלא אוהבים תסגנונות האלה
.

Blade Of Fire

New member
למה שייתחשבו?

הרי מי שלא אוהב את הסגנון הזה הוא לא טרו.. למה שנתייחס לכמה גייז שאוהבים פאוור מטאל מתרומם או אולדיז שאוהבים האבי?! זונות! כולם זונות!

זה לא זה

פשוט תשמע, בעייתי להביא להקות מחו"ל... ומה לעשות שבארץ כמעט כל הלהקות עושות רק בלאק ודת'...

לך תדע.. עוד לא פורסמו כל הלהקות

אולי עד שנה הבאה נקים הרכב פאוור ונפתיע את כולם? P:

למעלה