שרשושר ההמלצות

A לוןA

New member
שרשושר ההמלצות

בשרשור אפשר להמליץ על אירועים, מסיבות, אביזרים, חוויות קניה, מבצעים, הנחות וכו'. . ניתן לשים קישורים, שמות של מקומות, ביקורות וכל מה שעולה בדעתכם השרשור נועד לחברי הפורום. כל פרסום מטעם גוף מסחרי מחייב אישור מוקדם (במסר) של מנהלי הפורום. פירסום בשרשור שלא קיבל את אישור המנהלים- ימחק כמו כן לא יאושרו פירסומים שאינם נוגעים ישירות לבדסמ, פרסומים הנוגעים לחדרים להשכרה/מלכות בתשלום וכו'. Cגלית וA לון

Zמבוש

New member
מתנות לחגים

מצ"ב בתצלום ניתן למצוא בעולם הרחב ואולי גם כאן בהצלחה

alexey90210

New member
זה יפה מאוד

זה נירה יפה מאוד, אבל אני באופן איש לא אוהב מצרי סחוחית.. במיחד אחרי שראי קליפ של איזה אידיות בהיתיישב על צינצנת ושבר אותה..)) טני בחרתי METAL תסתקלי בבקשה רובריקה של "מוצרים אנאלים"

Cגלית

New member
איזה כיף שיש חגים

עוד משהו על שוטים

ניתן כמובן למצוא המון שוטים ואולי ההצעות של אלכס הן הטובות בשוק, אני ממליץ לעשות מספר דברים לפני רכישת השוט: - לצפות בסירטי BDSM וללמוד את אופן השימוש - ללכת לחנות ולהביט בהם - במידה ומחליטים ללכת על שוט ארוך (המכונה גם שוט בקר) - אינני יודע אם שוט 4 זנבות שייך למשפחה זו - כדאי מאוד להתאמן על יבש. השוט שארכו יכול להגיע ל 3-4 מטר ועשוי עור עבה הוא ממש מכשיר קטלני, הנפה רצינית גורמת לו להשמיע קול נפץ שנובע מכך שקצה השוט עובר את מהירות הקול! (בום על קולי קטן) כלומר מדובר במהירות עצומה האוצרת אנרגיה גבוהה שבידיים לא מנוסות עלולה לגרום לחריצת העור ולצלקות שלא תמיד עוברות. לא כל אחד רוצה בזה וכבר ראיתי זוגות שהתחרטו מרה על השימוש הפזיז בשוט הזה! שימו לב! תמיד אפשר להסיר את החגורה ולהפליק יפה יפה בעזרת הקצה שאינו מאובזם. יש בזה גם המון אירוטיות בהצלחה

A לוןA

New member
שוט בקר ומידע על אחרים

או שוט בוקרים, או בולוויפ, הוא אכן הדבר הכי פחות מומלץ למתחילים. למרות הנוכחות המרשימה שלו, הוא הקשה מכולם לכיוון, ועלול לגרום לנזקים אמיתיים, גם מבחינת מיומנות המשתמש (נסו לדמיין חבל ארוך, ולנסות לפגוע איתו בנקודה ספציפית על הקיר) וגם מאחר ורוב השוטים הללו הנמכרים היום מיועדים למעשה לקישוט או לתחפושות, ולכן עשויים מחומרים לא איכותיים בגימור נמוך, דבר העלול לפצוע. בקיצור- שוט מאוד לא מומלץ, בטח למתחילים. מידע על שוטים וסוגיהם אפשר למצוא כאן ופה (בנבחרות של הפורום)

טוסבר

New member
מהירות הקול ??!!

איזה שטויות. קול הנפץ עליו אתה מדבר נובע מכך שקצה השוט פוגע בעצמו (בחלק נמוך יותר של השוט), אפשר להפיק קול דמוי "פיצוץ" כזה גם מהצלפה טובה של מגבת רטובה מגולגלת. או חגורת עור. גם אם נניח וקצה השוט עובר את מהירות הקול (לא נראה לי , אבל אין לי מושג) לא כל דבר שעובר את מהירות הקול משמיע בום על קולי, הוא צריך לשם כך להשמיע קול בעצמו לאורך זמן. * כל זה לא מונע מהשוט הנ"ל להיות מסוכן

gidionline80

New member
לא שטויות

קראתי בלא מעט מאמרים על כך וכן אותו קראק ידוע לא שוה ערך למגבת וחגורה נוצר ממהירות החיכוך באויר של הזנבות הדקים בבולוויפ

טוסבר

New member
כנראה שטעיתי

מתנצל על הביקורת. חקרתי קצת ובדקתי, ועל פניו נראה שאכן מדובר בבום על קולי. עדיין לא ברור לי איך זה קורה, אבל אם אמצא סימוכים מקצועיים, אשתף :)

JamesNox

New member
מסכים בהחלט

מנסיון. שוט בקר לא רק גורם לפציעות וצלקות גועליות, יש לו גם את הנטיה המעצבנת להכרך סביב אברי גוף. וזה נורא ואיום אם זו רגל או יד, אז דמיינו מה קורה אם יד לא מיומנת גורמת לו לפגוע בצוואר.

Dan_Kap_

Active member
כמה עובדות על שוטים

כן, הקצה של שוט סינגל-טייל (Single-Tail) יכל לעבור את מהירות הקול. [ למי שמחפשים אסמכתאות: https://www.youtube.com/watch?v=lbomsOPSSII - סרטון מיוטיוב http://math.arizona.edu/~goriely/Papers/2003-PhysD(whip-waves).pdf - מאמר אקדמי המסביר את התופעה, במיוחד למי שיש להם פטיש למשוואות וסימולציות. ] מעבר לתופעה של סינגל-טייל, מרבים השוטים וכל שאר המכשירים החובטים עוסקים מההיבט המדעי בהעברה של אנרגיה לגוף. האנרגיה הקינטית תלויה במאסה של זנבות השוט ובריבוע המהירות של אותם זנבות. ההעברה של האנרגיה לגוף תלויה ברוחב הזנבות ובסוג החומר ממנו הזנבות עשויים. אנשים בתחום מחלקים בדרך כלל את כל הצעצועים לשתי משפחות ראשיות - STING ו-THUD. STING היא תחושה צורבת, חדה ו-THUD הוא תחושה עמומה של הכאב. בנפרד, כמות האנרגיה שעוברת מחלקת את הצעצועים לקלים, בינוניים וכבדים. יש מי שמבלבלים בין החלוקה של THUD ל-STING וחושבים ש-THUD הוא קל יותר - הצצה קלה ברשימת השוטים הכבדים של אתר כמו זה החביב עלי תגלה למשל שוטים עם זנבות מעור באפאלו, שהם THUD כבד מאד - http://www.detailstoys.com/high_inten_floggers.html. מספר הזנבות קשור למאסה של הזנבות שינחתו על העור - ולכן לא הייתי משתמש במשווה פשטנית של פחות זנבות = יותר כאב. לגבי שוט סינגל-טייל - האורך הרצוי למי שמתחילים הוא בין 3 ל-4 רגל. תשאירו שוטים באורך של 3-4 מטר למי שיש להם חווה להתאמן בה. זיכרו שאתם צריכים רדיוס פנוי באורך השוט מסביבכם, ואני לא מכיר הרבה אנשים בגבהים הללו, חדרים עם מרחבים גדולים כל כך או עם תקרות גבוהות שכאלו.

alexey90210

New member
השוטים שלי יחסית קצרים כי 55סמ חוץ מ"בול ויף"

שלום רפאל! אני מאוד מסכים איתך, יש שוט טוב, ויש לדעת מה עושים איתו. וחשוב מאוד ללמוד וללמד. האנשים שמגיעים אלי עד הבית, ולא מבינים מה זה בדס"מ, אני יושב איתם שעה או יותר בשביל להסביר להם מה לא קדאי לעשות, וממה מומלץ להתחיל. גם לגבי קשירה, וגם לבי חניקה. ובכלל איך לא לעשות נזק ברוסיה, במוסקווה יש בחור שקורים לו "שורוך", והוא מעביר הרצעות בתשלום למאסטרים מתחילים, למה אין דבר כזה בישראל?? לגבי השוטים, רוב השוטים שלי הם 50 - 60ס"מ. לדעתי זה אורך אופטימלית לכל בית וגם פרקטית מאוד. יש את הבול ויף - ויף שאכן הוא מאוד ארוך, ובקוב יהיה לי דגם עוד יותר ארוך שאותו אני ממליץ לאנים מאוד מנוסים. ולא לשקוח להצליף עם ידיים!! זה יותר טוב מכל שוט, רק מעייף לפעמים..))

איזה רעיון עסקי סרגיי. עלית על משהו פה

אחד שמלמד אדונים לשלוט בתשלום. לדעתי יהיה ביקוש רב. אני רצינית.

alexey90210

New member
לי אין מספיק ידע לזה

אני באופן כללי סויץ'.. ואני יכול לתת טיפים אבל לא יותר.. מצד שני "להכין מאסטר" זה סיפור ממש אחר.. אני בטוח שמתישהו מישהו יעשה את זה גם בארץ.. לא אני..))

alexey90210

New member
בטח יש 100, אבל זה מותג

את האמת שבפעם אחרונה ביקרתי במוסקווה בשנת 92, ואז הייתי בן 12..)) אבל ממה ששמעתי מאנשים אחרים זה הבחור ה"ידוע", המוטג שלהם.. וכן שמעתי שהוא באמת טוב, הרי בסוף היום כל אחד רוצה להיות הטוב ביותר!! ואחרי שמשלמים - רוצים לממש את 100% האפשר

נכון. אם אני משלמת אני רוצה את הכי טוב

ושיהיה דסקרטי ומיקצועי. בגלל זה זה רעיון טוב גם פה.

למעלה